FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
11
9%
Drugi
9
7%
Treći
35
28%
Četvrti
40
32%
Peti
9
7%
Šesti
7
6%
Sedmi
2
2%
Osmi
6
5%
Ispadamo iz lige
6
5%

Ukupno glasova: 125

KosevoZove
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KosevoZove » 18 okt 2025, 21:45

Kakav je ovo sukob bio poslije tekme HZ i murija njihova?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 18 okt 2025, 21:49

KosevoZove je napisao/la:
18 okt 2025, 21:45
Kakav je ovo sukob bio poslije tekme HZ i murija njihova?
Bezveze napadoše fotografa grupe, rasprava oko toga, kasnije drotovi krenuli, malo se vraćali udarci i onda jbg kornjače gaze sve pred sobom. Valjda je momak dobro, 5 bolesnika mu po glavi skače i dere se na njega da ustane i uđe u auto.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 18 okt 2025, 21:54

Neka sporedna zapazanja:

Kako sam sebe povali levat Radnika u pokusaju da iskontrolise loptu,potez utakmice :urnebes: :urnebes: i onog nesretnika Francisa kad promasi s metar cijeli gol.

Cvitanovicu imas priliku postaviti samo jedno pitanje(uvodno) u pola sata :rol:
Moglo bi nesto biti od njega,jer i on sad pravi pitu od gowana,a pita nikad skuplja i nije ona od 3 marke kao preko puta sto je bila.

Ovdje su se yebavale majke konama i kako su vicina podguzna muha,ali stvari sad kao da malo drugacije ipak izgledaju.

Zato treba biti priseban i ne kenjati svasta samo eto jer je neko nesto napisao..
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 18 okt 2025, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Herson

Post Postao/la Herson » 18 okt 2025, 21:56

TrofejiSuTu je napisao/la:
18 okt 2025, 21:54
Neka sporedna zapazanja:

Kako sam sebe povali levat Radnika u pokusaju da iskontrolise loptu,potez utakmice :urnebes: :urnebes: i onog nesretnika Francisa kad promasi s metar cijeli gol.

Moglo bi nesto biti od njega,jer i on sad pravi pitu od gowana,a pita nikad skuplja i nije ona od 3 marke kao preko puta sto je bila.

Ovdje su se yebavale majke konama i kako su vicina podguzna muha,ali stvari sad kao da malo drugacije ipak izgledaju.

Zato treba biti priseban i ne kenjati svasta samo eto jer je neko nesto napisao..
Iz ove organizacije su saopćili da je pokrenut proces izrade novog Statuta FS KS u kojeg će učestvovati predsjednici N/FS BiH, FSKS, te predstavnik FK Željezničar.

Nemoj da se vraćamo dalje u prošlost.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 18 okt 2025, 22:02

Herson je napisao/la:
18 okt 2025, 21:56
Neka sporedna zapazanja:

Iz ove organizacije su saopćili da je pokrenut proces izrade novog Statuta FS KS u kojeg će učestvovati predsjednici N/FS BiH, FSKS, te predstavnik FK Željezničar.

A da sve to nisu samo zbog nas,samim tim na ruku vici?
Jesi o tome razmisljao?

Vico nije FKS!

Jalson
Kontakt:

Post Postao/la Jalson » 18 okt 2025, 22:04

Kyle88 je napisao/la:
18 okt 2025, 21:20
Jalson je napisao/la:
18 okt 2025, 21:16
Kyle88 je napisao/la:
18 okt 2025, 20:55
Racunica je jasna, Borac ce uzet Radniku Slogi i Rudaru 12 poena a osigurat ce im sudjenje kuci protiv nas i sl nama.

O utk Francis jos jednom dokazao i pokazao da nije kalibar za FKS i to svako strucan zna, to je klasicna trkaca kokos.
Musija je rupa i bit ce rupa, kapiten se mora klupirat.

Ne mogu skontat da od Rozmana pa na ovamo smo imali cirka 50 neki trenera, pomocnika i sl jel moze iko skontntat da se na oranicama koje nisu hibrid ne moze ovako igrat kako mi igramo.
Dva jablana u stavi u napad 442, nabij 250 lopti zabit ces dva gola i ne filozofiraj nazad to je recept, a ne mi cemo neki posjed igrat.

Ma uostalom sta se imam sikirat bitna je zapadna tribina koja nosi novo ime (mozda) i roze trakice mjesec dana oko ručica i sl, jel ima sta iduci mjesec?
A sto se tacno kapiten mora klupirati? Cime je to on danas pokazao, il pokazivao do sad? Nas najopasniji igrac u katatrofalnoj igri ekipe. To sto nas je navikao prosle godine da donese sam 20 bodova to je druga prica. I izuzetak. A evo sve i da nije ovako ko ce igrat unjesto gulija ?
To je prica hajmo ga klupirat samo da se prica nesto i mijenja a nemas pola rjesenja za taj “problem”
Iz prostog razloga sto covjek u 4231 (ili bilo kojoj formaciji sa 4 nazad) kao lijevo krilo ce sezonu zavrsit na dva gola i tri asistencije sto ne moze biti ubojit na ovakvom terenu jer zivi od tranzicije i visokog presinga, sto kad ga klupiras mu pokazes da nije veci od kluba. Frajer je zabio 15 gol prosle sezone da je jos toliko dao vjv bi ime stadiona promijenili kakvog predsjednika imamo.
A dobro, cime pokazuje je veci od kluba? Lik je najsrcaniji igrac na terenu, trci na svaku loptu 100% je stedi se. Mozda neksd bude sebican, al nas ubjedljivi najbolji strijelac prosle sezone to moze i MORA sebi dopustiti, a vjerujem da su iste instrukcije i trenera. Danas konkretno dva izuzetna centarsuta, spojeni s golom, priotom ni u jednoj situaciji nije ostao sebican. Kazes na ovakvom terenu, ako mislis na kvalitet travnjaka, ovo je jedini teren u ligi koji nije renoviran. A evo sve ovo zaboravi koji igrac ce se snaci u prvih 11 na toj poziciju bolje od njega?

Herson

Post Postao/la Herson » 18 okt 2025, 22:17

18 okt 2025, 22:02
Herson je napisao/la:
Neka sporedna zapazanja:

Jesi o tome razmisljao?

Vico nije FKS!
Zbog nas su valjda i uzeli pozajmicu, uništili 4R incijativu, išli mu na noge u Banja Luku i šta sve još nisu radili zadnjih nekoliko sezona. Zanimljiv je način na koji rezonuješ stvari.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 18 okt 2025, 22:31

Mi nismo dominirali nad ekipom čiji je budzet jednak godišnjoj plati Ljajica, tu se završava sva prica o sudijama,Vici i bilo cemu
Selam

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 okt 2025, 22:34

Al’ sve na stranu, najveci problem je taj sto je cetnicko-ustaska koalicija u potpunosti preuzela savez, oni su ti koji odlucuju,kontrolisu sudije, navode vodu maximalno na mlin svojim klubovima…”B” komponenta se ne pita nista, to su obicne ikebane. BiH je u fudbalskom dijelu potpuno okupirana i pod kontrolom je chetnicko-ustaske koalicije…sve ostalo je u drugom planu, maximum koji jedan tzv ‘bosnjacki’ moze ostvariti je 3. mjesto i eventualno ponekad da uzme KUP. I ova ‘okupacija’ ce samo biti sve jaca i jaca.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 18 okt 2025, 22:36

Herson je napisao/la:
18 okt 2025, 22:17
Herson je napisao/la:

Jesi o tome razmisljao?

Vico nije FKS!
Zbog nas su valjda i uzeli pozajmicu, uništili 4R incijativu, išli mu na noge u Banja Luku i šta sve još nisu radili zadnjih nekoliko sezona. Zanimljiv je način na koji rezonuješ stvari.
Sve si u pravu, ali ako nastavimo ko je sta, uvjek ce ovako biti. Nekada ce dozvoliti da mi odemo u Evropu ili uzmemo kup nekada njih, a do dana kada smrad Gico napusti Nogometni savez, mislim da ce biti kasno kako za nas, tako i za njih. Moramo shvatiti da sve druge kantonalne saveze i njihove predstavnike boli neka stvar za Sarajevom i Željom, njih interesuje njihov dobit. Zbog toga se mora i treba sjeti i dogovoriti kako dalje, jer ovako ne ide dalje. Davno sam napisao, da imam pare koje ima Mirvic, garantujem da me niko ne bi smio pokrasti, e zbog toga ja mislim da se nesto dobro kuha i da nije Mirvicevo malo za ramazana...
Evo i oni tebe selame!

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 18 okt 2025, 22:39

Jalson je napisao/la:
18 okt 2025, 22:04
Kyle88 je napisao/la:
18 okt 2025, 21:20
Jalson je napisao/la:
18 okt 2025, 21:16

A sto se tacno kapiten mora klupirati? Cime je to on danas pokazao, il pokazivao do sad? Nas najopasniji igrac u katatrofalnoj igri ekipe. To sto nas je navikao prosle godine da donese sam 20 bodova to je druga prica. I izuzetak. A evo sve i da nije ovako ko ce igrat unjesto gulija ?
To je prica hajmo ga klupirat samo da se prica nesto i mijenja a nemas pola rjesenja za taj “problem”
Iz prostog razloga sto covjek u 4231 (ili bilo kojoj formaciji sa 4 nazad) kao lijevo krilo ce sezonu zavrsit na dva gola i tri asistencije sto ne moze biti ubojit na ovakvom terenu jer zivi od tranzicije i visokog presinga, sto kad ga klupiras mu pokazes da nije veci od kluba. Frajer je zabio 15 gol prosle sezone da je jos toliko dao vjv bi ime stadiona promijenili kakvog predsjednika imamo.
A dobro, cime pokazuje je veci od kluba? Lik je najsrcaniji igrac na terenu, trci na svaku loptu 100% je stedi se. Mozda neksd bude sebican, al nas ubjedljivi najbolji strijelac prosle sezone to moze i MORA sebi dopustiti, a vjerujem da su iste instrukcije i trenera. Danas konkretno dva izuzetna centarsuta, spojeni s golom, priotom ni u jednoj situaciji nije ostao sebican. Kazes na ovakvom terenu, ako mislis na kvalitet travnjaka, ovo je jedini teren u ligi koji nije renoviran. A evo sve ovo zaboravi koji igrac ce se snaci u prvih 11 na toj poziciju bolje od njega?
Jel moram razlagati?
Prije svega dva su takva terena Bijeljina i Prijedor.
Zasto je veci od kluba?
Zato sto zna da ga nece zamjenit niko ziv, da je jedan trener dao otkaz zbog toga, da ga je drugi stavio na neprirodnu poziciju na kojoj ne moze igrati- lijevo krilo
Zato sto je dobio kapitensku traku a ne zasluzuje je, ne zna jezik, ne moze prigovorit kako treba i nema neki liderski ton ni prema sudijama ni u svlacionici.
Zato sto je svojom zajebancijom krivac za drugi gol kona na derbiju
Zato sto na 976 min ove sezone ima 0 golova
Zato sto u 72 min imamo 2:2 na klupi Chidi-ja koji ihra njegovu poziciju, Renana i Ristica mi cemo zamjenit napadaca za napadaca?
Zato sto je imao pored sebe djecaka od 17 god i nista mimo ta dva centarsuta nije morao napraviti.

- Guliashvili je za sistem sa dva napadaca, klupiraj ga poluvrijeme, napravi ga gladnim ako ga ne ide daj mu penal da šuta, tako se to radi a ne ovako.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 okt 2025, 22:41

Ludi ste ako mislite da će Guli na klupu. Jedino ga povreda može "skloniti" sa terena. Trener/i ne smije/u.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 18 okt 2025, 22:47

Herson je napisao/la:
18 okt 2025, 22:17
Herson je napisao/la:

Jesi o tome razmisljao?

Vico nije FKS!
Nista ne rezonujem,samo komentarisem fakte,a jedan od tih je da su trenutno glasniji od nas kad se tice ovog kriminalca. Sta glasniji,mi ne postojimo uopste u tom smislu.

I druga stvar nikad oni ne mogu vise zeliti vici dobro koliko nama lose i prezir prema svemu sto je nasa inicijativa.

Sve ostalo,i to,ko je kome dao,posudio,ili dodjes mi,je cista racunica i nista vise od toga.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 18 okt 2025, 22:50

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 okt 2025, 22:51

Savez i sudije su veliki problem , koji cemo tesko rijesiti . Al ima problem koji mi sami sebi pravimo a to je selekcija igraca . Turda,Paskalev,Oliveira, Chidi,Banic,Bralic,Butic i još imaš desetine igraca u B timu stranci od kojih mi nista na terenu ne dobijamo . Na to sve mjenjas trenere svako malo i katastrofalno selektiranje igraca donose ovo sto sad gledamo.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 18 okt 2025, 22:52

Pendulum je napisao/la:
18 okt 2025, 22:41
Ludi ste ako mislite da će Guli na klupu. Jedino ga povreda može "skloniti" sa terena. Trener/i ne smije/u.
Ista greska kao i sa Renanom, zavrsit ce kao on. On kada je dostigao svoj vrhunac ovdje trebao je biti prodan za 2-2,5 miliona. Mirvica je vjerovatno neko savjetovao da ne prihvati ponudu, da ce otici za 4+ miliona. Sada pokusava Mirvah na silu nesto sa njim ali ne ide i to sve na stetu ekipe. Gulija klupirat 2 utakmice mozda i njemu bude prijalo, da spadne pritisak( kojeg nema).

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 18 okt 2025, 22:52

Pravo vrijeme za napustit ligu

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 18 okt 2025, 22:57

Galantni je napisao/la:
18 okt 2025, 22:52
Mirvic jedva ceka da je napusti, cim vecera sa Vicom donosi odluku da istupimo.

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 18 okt 2025, 23:00

DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
18 okt 2025, 22:57
Galantni je napisao/la:
18 okt 2025, 22:52
Mirvic jedva ceka da je napusti, cim vecera sa Vicom donosi odluku da istupimo.
Ovo nema veze sa Sarajevom. Ovo je udar na drzavu. Sasjeceni smo u avakom pogledu od ustaako cetnicke koalicije. Pritiscu sa avih strana. Bosna nije sigurna u narednih 5 godina. Moze ovde opet svasta biti. Fudbal je ono sto narod voli, i zato su na njeg udarili

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 18 okt 2025, 23:04

Pendulum je napisao/la:
18 okt 2025, 22:41
A sta ce majke ti Guli na klupi, i ovakav bez asistencija i golova je nas najopasniji igrac na svakoj utakmici. Koga da gledamo umjesto njega ? Procepit ce njega opet.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bing [Bot], Burberry46, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Paromlinac i 53 gosta.