Kakvi siptari strucnjace? Ko nas je to natrpao,i ako smo ispali bolji smo uglavnom bili dok vama po 5 trpaju irci il farani 3 to je trpanje a ne kad ispadnes zbog penala il jednog gola al tesko je za tvoj mozak to skontati
Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Budite ponizni i skromni,Sarajevo koga je izbacivalo i protiv koga je ravnopravno igralo za vas je to naucna fantastika jer dodju irci i farani i nabuse vas kao kante al nabuse a ne 1-0. Zanimljivo kad Sarajevo trpa ove maltezane i slicne odma su amateri,klocevi, kad Velez i Borac izgube od istih odma su kao profi,imaju dobru igru itd oni igraju onoliko koliko im dozvolite
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Ma ja to ovom @mnon46 govorim godinama, al dzaba, hoce nazor u Evropu.Antikloc je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:56Vi zeljeznicari ste potpuno liseni svake realnosti ,zivite u mitomaniji.mnon46 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:32Kad je Sarajevo ispalo od Bresta, xy ljudi i mrzitelja istog se naslađivalo radi nepostojećeg ofsajda. Pogledajte sad, Velež izgubi radi nesviranog ofsajda, Borac ispade od profesora, ribara i lika koji je nezaposlen radi tuče, a Željo kad idući put bude igrao tekme u Evropi, koeficijent će mu biti manji od prosječne plate u BiH.
zeljeznicar nikad vise nece igrati Evropu !
Slijedi jos par godina ovog jadnog batrganja i borbi za opstanak i onda nize lige iducih par decenija. Na pricu zvanu zeljeznicar je stavljenja tacka. Bivsi je kao Djerzelez,kao Macabi i slicni sarajevski klubovi !!
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitari su ispali od Zete
Toliko o njima
Kad su nas izvukli
Ljudi se radovali
Ko misle i ove cemo ko Sarajevo
Toliko o Pitarima
Toliko o njima
Kad su nas izvukli
Ljudi se radovali
Ko misle i ove cemo ko Sarajevo
Toliko o Pitarima
- svrakino1921
- Kontakt:
šipak, od oktobra sam registrovan tek, nema godinaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑22 jul 2022, 16:28Ma ja to ovom @mnon46 govorim godinama, al dzaba, hoce nazor u Evropu.Antikloc je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:56Vi zeljeznicari ste potpuno liseni svake realnosti ,zivite u mitomaniji.mnon46 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:32Kad je Sarajevo ispalo od Bresta, xy ljudi i mrzitelja istog se naslađivalo radi nepostojećeg ofsajda. Pogledajte sad, Velež izgubi radi nesviranog ofsajda, Borac ispade od profesora, ribara i lika koji je nezaposlen radi tuče, a Željo kad idući put bude igrao tekme u Evropi, koeficijent će mu biti manji od prosječne plate u BiH.
zeljeznicar nikad vise nece igrati Evropu !
Slijedi jos par godina ovog jadnog batrganja i borbi za opstanak i onda nize lige iducih par decenija. Na pricu zvanu zeljeznicar je stavljenja tacka. Bivsi je kao Djerzelez,kao Macabi i slicni sarajevski klubovi !!
hajde bit će evropskih tekmi, ne moramo svake godine igrati, svakako imamo najviše učešća
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
@opalaoplapa imas li tiktok slucajno ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
opalaopala
- Kontakt:
Ma jok al znam koje dotični , mislim bolje da ne znam al eto . Takvi nikad nece imat podršku većine za one gluposti , nego će dobiti po usima .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Pa nemojte tako ljudi, kako vam ih nije žao.
Toliko realnosti unose na ovaj forum, toliko ljubavi prema svom klubu, toliko poštovanja oni imaju prema svima drugima, toliko tolerancije i nimalo nacionalističkih stavova..
Koliko samo novca građani federacije pumpaju u taj klub a oni toliko su skromni ne hvale se s tim, možda malo obrazići pocrvene ali bože moj tako je kako je..
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
@Only, burazeru, pod hitno sa Hamom mijenjaj avatar, ne brukaj se ziv bio
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Zadnja izmjena: PeljtoIrfan, dana/u 22 jul 2022, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 17:47![]()
Tristan se najeo konzervirane sardine, made in Faroe Island pa ga baca na agresivu

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pored rasističkih pokazuje i nekrofilske sklonosti.
Svašta izlazi iz ovog Tristana, svakakvih čuda.Nekrofilija (latinski: necrophilia) predstavlja uživanje u promatranju mrtvih ili njihovih dijelova, sve do seksualnih odnosa s mrtvim tijelom. Riječ je izvedena od grčkih riječi νεκρός (nekros "mrtav") i φιλία (philia "ljubav").
Nekrofilija je teški psihološki poremećaj iz grupe parafilija gdje se primarno seksualno zadovoljstvo doživljava nad mrtvim tijelom. Nekrofil u potpunosti želi kontrolirati žrtvu. Osoba pokazuje više psihičkih simptoma kao što su paranoja, težak socijalni kontakt s ljudima, nedostatak empatije. Nekrofil može godinama sakrivati svoju morbidnost povučenim životom, nedolaženjem u sukob s drugima i odvlačenjem pažnje sa sebe.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 jul 2022, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa ja sam sinoc prije utakmice rekao da mi maltežani djeluju otprilike kao nivo nase lige... Mislim mozda ih Velez i prođe tamo.. ali da vise nisu kanta to stoji...Osttribine je napisao/la: ↑22 jul 2022, 11:35I prosle godine su poprilicno namucili Feyenoord u onom pretkolu, gledao sam bas utakmicu iz Roterdama, a eto Feyenoord na kraju ode do finala tog takmicenja. Ma svi napreduju nema govora ma koliko to otrcano zvucalo, nekada su ove ekipe sa Malte bile kanta za napucavanje, pa eto i mi kad smo kokuzi bili sastajali se sa tim ekipama sa Malte i trpali ih, ali bgm sad vise to nije tako. Sinoc gledam one maltezane i nista oni nisu slabiji u odnosu na nase klubove. A sto se Kosova tice ubjedjen sam da ce i oni prije nas dati klub u grupnoj fazi ove Konferencijske ligerishovski je napisao/la: ↑22 jul 2022, 11:18DRITA iz Gnjilana, gradića na Kosovu, izvela je jedno od najvećih iznenađenja početka sezone eurokupova. U prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige odigrala je 0:0 kod Antwerpa, punog uglednih imena. Belgijski klub vodi slavni bivši nogometaš Mark van Bommel, a za njega igraju Radja Nainggolan, Toby Alderweireld, Vincent Janssen, Ritchie De Laet, koji je bio prvak s Leicesterom, japanski reprezentativac Koji Miyoshi...![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Uffffff, sto puce kandzijaMortemHz je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:25Što je opet najveći uspjeh nekog kluba iz tvoje države kakav god da je. Nije nam u 1. pretkolu konferencijske lige neki poluprofesionalni klub pun ribara i taksista iz države veličine jednog sarajevskog naselja složio tricu ili nešto slično.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.