FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesi vidio cijene.pasica je napisao/la:Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Još je više crveno nego što je bordo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma zbiti redove maksimalno, dati podrsku ekipi i izgurati ovo do kraja.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Cijena me ne interesuje, svakako ne namjeravam nista kupiti u fan shopu dok god Kantardziceva firma drzi isti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesi vidio cijene.pasica je napisao/la:Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To nisam znao, a fan shop ovakav kakav jeste mi se svakako ne svida!pasica je napisao/la:Cijena me ne interesuje, svakako ne namjeravam nista kupiti u fan shopu dok god Kantardziceva firma drzi isti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesi vidio cijene.pasica je napisao/la:Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Kako im mislimo dati gol ,ok to je dobro ako cemo igrati iza lopte,mogli bi to proci protiv Zelje,Zrinjskog protiv Slobode i Radnika koji stoje iza lopte tesko.Za Dulju gore u vrhu plus brza krila treba puno prostora da ekipa izadje da igra,ja nevjerujem da Radnik spreman izaci gore visoko sa Kosoricem i Bajicem kao stoperima.mikimaus je napisao/la:Said je u prvoj sutra , napadac je Duljafranklampard8 je napisao/la:Pavlovic, Bekic, Novakovic, Balic, Hodzic, Rustemovic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, BekicMortemHz je napisao/la:Marko Mihojević, Perica Ivetić, Mersudin Ahmetović - kartoni
Samir Radovac - povrijeđen
Vjerovatno ovako
Bit ce to ocito neka sahovska partija sutra,pa koja ekipa duze izdrzi da ceka ta ce i dobiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sa Duljevicem svakako ne mozes dati go i da hoces, prije cu ja karati Vesnu Zmijanac. Jedino da Plakalo stavimo na go i tad je upitno!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Popusti ti mene sa objektivnoscu dok su svi ostali subjektivni. Ja sam samo realan. Ko se smijao J**+ mi se. Taj je debil.PitarBordo je napisao/la:Haj ne kaki sviju ti. Odmah posle gola na stadionu raja se smijala. Namjerno nenamjerno isto tako važi i za drugi dio tvoje priče. Samo zato što ti navijaš za Sarajevo znači da svima ostalima se ekipe naguzuju a protiv Sarajeva 200%. Milion tih primjera za svaku ekipu u vrhu ima i mojne me sad "ti da si igrao znao bi". I ponovit' ću ti još jednom najbolje bi bilo da prestaneš da čitaš "gurbete". Očigledno da ti štete, evo ja ne čitam i znaš kako sam zdraviji.ultrasegamega je napisao/la:
Popusti me sa subjektivnošću.
I Boga ti nemoj mi vise replicirati.
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 01 apr 2017, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
- kupus army
- Kontakt:
Morteme hocemol ponovo za posjetu opkladu baciti u kartu za derbi ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Said je u prvoj sutra , napadac je Dulja[/quote]
Kako im mislimo dati gol ,ok to je dobro ako cemo igrati iza lopte,mogli bi to proci protiv Zelje,Zrinjskog protiv Slobode i Radnika koji stoje iza lopte tesko.Za Dulju gore u vrhu plus brza krila treba puno prostora da ekipa izadje da igra,ja nevjerujem da Radnik spreman izaci gore visoko sa Kosoricem i Bajicem kao stoperima.
Bit ce to ocito neka sahovska partija sutra,pa koja ekipa duze izdrzi da ceka ta ce i dobiti.[/quote]
Treba pitati calu kako misli dati gol , dulja nije za napadaca on je igrac koji nezz dati gol i to je svima jasno . Ono sto mozemo ocekivati je trka jer sutra imamo najbrzu ekipu na terenu od pocetka sezone . Nadati se Saidu i njegovom ludilu , i ako mi ne obecava onako ranjen
Kako im mislimo dati gol ,ok to je dobro ako cemo igrati iza lopte,mogli bi to proci protiv Zelje,Zrinjskog protiv Slobode i Radnika koji stoje iza lopte tesko.Za Dulju gore u vrhu plus brza krila treba puno prostora da ekipa izadje da igra,ja nevjerujem da Radnik spreman izaci gore visoko sa Kosoricem i Bajicem kao stoperima.
Bit ce to ocito neka sahovska partija sutra,pa koja ekipa duze izdrzi da ceka ta ce i dobiti.[/quote]
Treba pitati calu kako misli dati gol , dulja nije za napadaca on je igrac koji nezz dati gol i to je svima jasno . Ono sto mozemo ocekivati je trka jer sutra imamo najbrzu ekipu na terenu od pocetka sezone . Nadati se Saidu i njegovom ludilu , i ako mi ne obecava onako ranjen
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
A vala Bekić mi nije nešto bolji i sigurniji strijelac od Dulje.
I sjetim se matere također onom ko je napravio ovu duksu Torpedo. To su sitnice koje raju udaljuju od kluba.
I sjetim se matere također onom ko je napravio ovu duksu Torpedo. To su sitnice koje raju udaljuju od kluba.
SARAJEVO
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Torpedo najjaca dukserica ikad. Kakvi vas kompleksi drmaju?? Pod tim imenom smo osnovani i trebamo se ponositi s time.
- sarajevo46
- Kontakt:
Baš vrh fazon, dio naše historije.pasica je napisao/la:Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Kod nas je klub u nekoj vrsti tranzicije. To je ko neka vrsta prelaza i mahale u ozbiljnije okvire. Kod nas to ko inače ide sve teže, sporije i sa velikim preprekama. Još uvijek ima ljudi koji su u i oko kluba koji se žele pitati za sve, vezano za klub, iako imamo vlasnika. To će potrajat. Dobro smo krenuli onda, al mahalski mentalitet pojedinaca nas je košt'o i doveo u ovo stanje. Takvih se moramo riješiti što prije.
Dosta raje je nervozno dešavanjima sa stanjem u i oko kluba. Zato nam je slabija posjeta i manji interes. Izgleda da je nama tako suđeno da vazda moramo voditi bitke za ovaj klub i nikako normalno. Jednu sezonu barem da odradimo kako treba. Što se gurbeta tiče, sve je ovo bljesak jedan veliki, našminkano, blještilo. Al kad krene nizbrdo sve, a sigurno će to biti, oni se nemaju za koga uhvatiti. Njima njihovo, nama naše. Sebe gledati. Samo Saraj'vo.
Dosta raje je nervozno dešavanjima sa stanjem u i oko kluba. Zato nam je slabija posjeta i manji interes. Izgleda da je nama tako suđeno da vazda moramo voditi bitke za ovaj klub i nikako normalno. Jednu sezonu barem da odradimo kako treba. Što se gurbeta tiče, sve je ovo bljesak jedan veliki, našminkano, blještilo. Al kad krene nizbrdo sve, a sigurno će to biti, oni se nemaju za koga uhvatiti. Njima njihovo, nama naše. Sebe gledati. Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
ultrasegamega je napisao/la:Torpedo najjaca dukserica ikad. Kakvi vas kompleksi drmaju?? Pod tim imenom smo osnovani i trebamo se ponositi s time.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Igrace se fudbal na Kosevu i sa 3k, i sa 10k navijaca. To sto je prosla sezona bila prelosa, sa puno turbulencija, ne znaci da bi navijaci trebali prestati ici na stadion.
Evo jedna 'novost' za sve; bice jos losih sezona za Klub (nadam se sto kasnije), ali to nije razlog da se ne dolazi na stadion.
Podrska treba uvijek, ne samo kad je euforija.
PS. 'Torpedo' i ona 'Osnovala partija, podrzala carsija' su mi jedne od najjacih parola..
Evo jedna 'novost' za sve; bice jos losih sezona za Klub (nadam se sto kasnije), ali to nije razlog da se ne dolazi na stadion.
Podrska treba uvijek, ne samo kad je euforija.
PS. 'Torpedo' i ona 'Osnovala partija, podrzala carsija' su mi jedne od najjacih parola..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Xultrasegamega je napisao/la:Torpedo najjaca dukserica ikad. Kakvi vas kompleksi drmaju?? Pod tim imenom smo osnovani i trebamo se ponositi s time.
Svako od nas treba biti ponosan na Torpedo!!!
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Neko ko se stidi Torpeda nije navijač FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 42 gosta.