NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Izgleda da Luka podize formu na visi nivo pred PO. Brutalna partija 51 kos, asist do TD. 65% za 3 poena je imao nocas uz samo jedan TO.
Al definitivno bi Lakersima bolje bilo bez Lebrona. Puno bolje djeluju bez njega.
I onda se ljudi pitaju zasto je Brown onako poludio protiv SaS. I da nisu bez razloga Tatuma ostavili jer bi ga ovaj smrad povrijedio sigurno.
Al definitivno bi Lakersima bolje bilo bez Lebrona. Puno bolje djeluju bez njega.
I onda se ljudi pitaju zasto je Brown onako poludio protiv SaS. I da nisu bez razloga Tatuma ostavili jer bi ga ovaj smrad povrijedio sigurno.
- Shategabri
Bane i ovaj debil, dva najodvratnija igrača lige trenutno.
Mislim bilo je uvijek prljavaca u NBA, al su bar to radili sa stilom.
Ova dvojica su onako da ih patosira jedan Rašid Valas
.
Mislim bilo je uvijek prljavaca u NBA, al su bar to radili sa stilom.
Ova dvojica su onako da ih patosira jedan Rašid Valas
Koševo Zapad
Ova 3 dana vikenda tj petka, subota i nedjelja mozete gledati sve tekme dzabe ako imate NBA ID, preko nba app moze se sve tekme dzabe gledati. Eto jedan info pa ko zeli moze maratone praviti ova 3 dana do jutarnjih sati 
Denver treba iskoristiti ove dvije pobjede da zapocne neki streak pred kraj sezone, da se ugrabi to 3. mjesto
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Igra fantasticnu sezonu, statisticki vjerovatno najbolju ikad. Godili su mu trejdovi, bukvalno se tim oslobodio za njega da vodi napad i radi sta zeli, a njegov kvalitet nikad nije bio upitan.
Ali isto tako, nisam bas googlao previse, ali sam siguran da pojedini igraci 5-6 godina mladji, imaju vise NBA utakmica od njega trenutno. Tako da ta dugovjecnost i nije nesto nevjerovatno s obzirom na load management i biranje utakmica kroz karijeru.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da Clippersi igraju od početka sezone kako treba, Kawhi bi bio MVP lige ili barem u priči sa SGA
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Utah Jazz ovog ljeta suočit ce se s mnogo odluka. Pokušat će izgraditi roster koji se bori za doigravanje oko svoje jezgre, koja uključuje Jarena Jacksona Jr., Laurija Markkanena i Walkera Kesslera, a imat će i sedam igrača s povoljnim ugovorima, i ostala mjesta su otvorena za popunjavanje.
S prosjekom od 23,6 poena, 3,7 skokova i 6,1 asistencije uz 45/37/89 šuteva, Keyonteova vrijednost je dramatično porasla u odnosu na prošlu godinu , kada je postizao 16,1 poen, 3,8 skokova, 5,6 asistencija uz 39/34/81 šuteva.
Brzi pogled na najplaćenije razigravače u NBA ligi pokazuje igrače na vrhu - Steph Curry, Cade Cunningham, Jamal Murray i Tyrese Haliburton, koji svi zarađuju između 48 i 53 milijuna dolara godišnje.
Keyonte vjerojatno nije na njihovoj razini, pa bi Jazz vjerojatno mogao malo umanjiti njegovu vrijednost.
Sljedeća skupina zarađuje između 39 i 43 milijuna dolara godišnje. To su igrači poput Jamesa Hardena, Jalena Brunsona, Dariusa Garlanda, Ja Moranta, Tyresea Maxeyja, Lamela Balla, Kyrieja Irvinga, Luke Dončića i Traea Younga .
Keyonte možda ima samo jednu sezonu na razini sličnoj ovoj skupini, ali to će vjerojatno biti referentna točka u pregovorima ovog ljeta.
Ispod toga su igrači poput Jruea Holidaya (33,6 milijuna dolara), DeAarona Foxa (32,6 milijuna dolara) i Immanuela Quickleyja (32,5 milijuna dolara).
Key lako može tvrditi da vrijedi koliko i ova razina, a vjerojatno i više, na temelju godina i potencijala.
Jazz ima neka ograničenja na temelju trenutnog popisa igrača. Jaren Jackson Jr. (49 milijuna dolara) i Lauri Markkanen (46 milijuna dolara) predvode ljestvicu plaća Jazza u sezoni 2026./2027., a da ne spominjemo novac koji će momčad ovog ljeta izdvojiti za Walkera Kesslera (vjerojatno 25-30 milijuna dolara godišnje).
Dakle, Jazz vjerojatno razmatra produženje ugovora za Keyontea Georgea u rasponu od 35 do 40 milijuna dolara godišnje, koje bi počelo u sezoni 2027./2028.
Jazz mora izbjeći grešku koju su Kingsi napravili
Posljednja stvar koju Jazz mora uzeti u obzir je opominjuća priča o Sacramento Kingsima iz 2021., koji su imali 23-godišnjeg zvjezdanog beka De'Aarona Foxa (u svojoj četvrtoj sezoni) i beka novaka koji je igrao kao veteran, Tyresea Haliburtona.
S prosjekom od 23,6 poena, 3,7 skokova i 6,1 asistencije uz 45/37/89 šuteva, Keyonteova vrijednost je dramatično porasla u odnosu na prošlu godinu , kada je postizao 16,1 poen, 3,8 skokova, 5,6 asistencija uz 39/34/81 šuteva.
Brzi pogled na najplaćenije razigravače u NBA ligi pokazuje igrače na vrhu - Steph Curry, Cade Cunningham, Jamal Murray i Tyrese Haliburton, koji svi zarađuju između 48 i 53 milijuna dolara godišnje.
Keyonte vjerojatno nije na njihovoj razini, pa bi Jazz vjerojatno mogao malo umanjiti njegovu vrijednost.
Sljedeća skupina zarađuje između 39 i 43 milijuna dolara godišnje. To su igrači poput Jamesa Hardena, Jalena Brunsona, Dariusa Garlanda, Ja Moranta, Tyresea Maxeyja, Lamela Balla, Kyrieja Irvinga, Luke Dončića i Traea Younga .
Keyonte možda ima samo jednu sezonu na razini sličnoj ovoj skupini, ali to će vjerojatno biti referentna točka u pregovorima ovog ljeta.
Ispod toga su igrači poput Jruea Holidaya (33,6 milijuna dolara), DeAarona Foxa (32,6 milijuna dolara) i Immanuela Quickleyja (32,5 milijuna dolara).
Key lako može tvrditi da vrijedi koliko i ova razina, a vjerojatno i više, na temelju godina i potencijala.
Jazz ima neka ograničenja na temelju trenutnog popisa igrača. Jaren Jackson Jr. (49 milijuna dolara) i Lauri Markkanen (46 milijuna dolara) predvode ljestvicu plaća Jazza u sezoni 2026./2027., a da ne spominjemo novac koji će momčad ovog ljeta izdvojiti za Walkera Kesslera (vjerojatno 25-30 milijuna dolara godišnje).
Dakle, Jazz vjerojatno razmatra produženje ugovora za Keyontea Georgea u rasponu od 35 do 40 milijuna dolara godišnje, koje bi počelo u sezoni 2027./2028.
Jazz mora izbjeći grešku koju su Kingsi napravili
Posljednja stvar koju Jazz mora uzeti u obzir je opominjuća priča o Sacramento Kingsima iz 2021., koji su imali 23-godišnjeg zvjezdanog beka De'Aarona Foxa (u svojoj četvrtoj sezoni) i beka novaka koji je igrao kao veteran, Tyresea Haliburtona.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ispod radara prolazi koliko Dejounte Murray izgleda fantastično nakon povratka poslije kidanja ahilove tetive.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- superFrankie
- Kontakt:
Tatum vec izgleda stvarno odlicno. Nisam ocekivao da ce ovako rano ovako dobro igrati
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Nauka je yebeno napredovala, Tatum, Murray pa i KD se vracaju i izgledaju isto kao i prije povrede. Ranije nekad, ako se i vrate, uglavnom su se vracali kao role igraci ili poluinvalidi.
Kako ne,Rose je skrhao oba koljeno i opet izgledao pristojno kada se vratio,tamo 90ih ili s pocetka nultih ne bi vise uzeo loptu u ruke.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Sudijski show Denver-LaL
Lakersi bi mozda i bili ozbiljna ekipa kada bi imali poluozbiljnog centra,ovako to je muka,posebno kad je Nikola s druge strane.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Reddick je komedija od trenera. Ima milion otezavajucih faktora u vidu tri staticna igraca u napadu i istih takvih u odbrambenom dijelu ali on ne cini nista da to promijeni. S druge strane rotacije su mu najblaze receno nelogicne kad se lomi utakmica. Laraviu je zakucao za klupu u 3 cetvrtine i onda ga forsira u zadnjoj, Aytona, lika bez ikakvog impakta na obje strane terena drzi 5 minuta zadnje cetvrtine. Ok, imas stetocinu znaju to svi, umjesto da ga posaljes u G ligu ti ga forsiras dok on ne pokazuje ni trunku volje ni na jednoj strani terena. Onoliki lik, onolike ruke, ne moze izblokirati yebemog Browna. Govor tijela drogiranog covjeka, steti svakoj ekipi u kojoj igra.
Nerealno 
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Lik zasluzuje max evo samo zbog ovog veceras
Uhvatio ih na spavanju što kaže komentator 
Strasna utakmica,najbolja u sezoni 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.