Nadati se da je laz, ali ova informacija njegova sada dolazi i sa vise strana. Ovo ako se desi mi smo ugaseni ljudi dragi, preostalo je samo nasilje izgleda da se otjeraju ovi trenutni sa homerom na celu.skullcrusher je napisao/la: ↑04 dec 2025, 11:35A sta ako bude to laz za hipoteku, hoce li onaj ko je to napisao napustiti forum ili samo reci “ma onda i meni pogresne info dali” kao i obicno sto se pise? Ps. Ne ne branim Mirvaaaha mislim da je vrijeme da ide samo pitam da mi iskreno odgovori osoba koja je to nap
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Karlo Ivandić!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ma trebali su u 12, joj termina
- Maroon1946
- Kontakt:
Bruka ako se derbi ne dobije 2:0
- ErosViverosViv
- Kontakt:
mi smo fk bruka
- trunks1946
- Kontakt:
Zašto bruka odma? Derbi je derbi…
Tačno da je željo los ali netreba podcjenjivati odma, ništa mi nismo toliko bolji nažalost
orde del male
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Samo da Adzema ne otjeraju danas.
- Varijantas8
- Kontakt:
Ma brate ja ne mogu poceti piti i mezit u 11Varijantas8 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 14:26Termin idealan, nedjelja 13h, oni koji su van Sarajeva mogu stici da ne rane toliko, i vratiti se kuci u normalna doba, kako su znali kukali kad je kasno termin pa kasno dodju kuci. I da su u 10 stavili, nedjelja je jbt.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
termin je top. Nedjelja ne radi niko, nema kise. Svi na Kosevo !
Sta mi sami sebi uradimo, umjesto da u zadnje 3 tekme uzmemo min 7 bodova koji su i realni obzirom da smo FK Sarajevo, i udjemo u derbi u top raspolozenju protiv ovako rastimanog zeljeznicara.
Mi u haman istom kurcu ko oni...
Mirvicu i zenu i ajlu ti ****
Mi u haman istom kurcu ko oni...
Mirvicu i zenu i ajlu ti ****
- ErosViverosViv
- Kontakt:
zamisli poslije 11 godina milionskih investicija, ulaganja na sve strane, duplih titula i ostalih trofeja, mi u istom kurrcu ko ekipa koja se skoro borila za opstanak, ne igra evropu, a titule nema 13 godina. Treba se potruditi pa doci do ovoga.
- Varijantas8
- Kontakt:
Krenes u subotu naveceboki86 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 14:30Ma brate ja ne mogu poceti piti i mezit u 11Varijantas8 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 14:26Termin idealan, nedjelja 13h, oni koji su van Sarajeva mogu stici da ne rane toliko, i vratiti se kuci u normalna doba, kako su znali kukali kad je kasno termin pa kasno dodju kuci. I da su u 10 stavili, nedjelja je jbt.![]()
Ja se nadam odlasku homera uskoro, makar odlazak morao bit i na onaj svijet samo da ga vise ne gledam u blizini kluba...ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 dec 2025, 14:41zamisli poslije 11 godina milionskih investicija, ulaganja na sve strane, duplih titula i ostalih trofeja, mi u istom kurrcu ko ekipa koja se skoro borila za opstanak, ne igra evropu, a titule nema 13 godina. Treba se potruditi pa doci do ovoga.
Ulaznice još nisu u prodaji?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
UltraNorth
- Kontakt:
Kako bih volio da moze neki inat u nama proraditi i da nas dodje bar 15 hiljada u nedjelju . Ne mogu da vjerujem sta su nam uradili da se vecina ne raduje derbiju .
Vidjecemo sutra sta ce bit; al ima dosta nelogicni stvari
PRAVIS B TIM, dovedes 20 igraca a duzan 15 k km za opremu.
Dovodis u akademiju 5-6 igraca u svaku kategoriju
Dolaziti naknadno cimirot adem a igracima kasni plata, zasto bi Adem dosao kao da je on dosao u FK SARAJEVO bez da he ikog pitao jel sve na vrijeme.
PRAVIS B TIM, dovedes 20 igraca a duzan 15 k km za opremu.
Dovodis u akademiju 5-6 igraca u svaku kategoriju
Dolaziti naknadno cimirot adem a igracima kasni plata, zasto bi Adem dosao kao da je on dosao u FK SARAJEVO bez da he ikog pitao jel sve na vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Burberry46, Fouzi1 i 46 gostiju.