FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Od jutros se na jugu mijenjaju slomljene stolice.
Bilo bi ljepo da do 28.-og malo srede i teren, jer ce biti jos padavina i mraza, da ne docekamo blatnjav, iskopan - neravan teren u nastavku sezone.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
raja kakav je bio mailson ?? kako sam skontao imamo napad ne znas koga prije stavit, lendric samo neka trpa od njega i ocekujemo gore najvise
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Iako Zepce nije ozbiljna ekipa i nisu nikakvo mjerilo zadovoljan sam ovim igracima koji su u borbi za prvih 11. Narocito Lendricem i Tijagom zatim Halvadzicem i Hodzurdom. Lendric je igrac koji je jako jako zahvalan da smo njega imali umjesto Kokota imali bi najmanje 9 bodova vise.
Pretrcali smo tri puta vise od Zepca a oni nisu mogli hodati zadnjih pola sata. Na kraju su nasi odradili trening. Na Mujagicu se vec primjeti da ima vise samopouzdanja i da radi sa prvom ekipom napreduje sto je dobro. Ocekujem napredak Osmankovica slicno kao za Mujagu. Stevanovicu fali kondicije pa ne forsira ali ima dovoljno vremena u par navrata pokazao da je inteligentan igrac i da zna s loptom. Ja prizeljkujem Lendrica na napadacu Tijaga i Stevu na krilima iza njih Bekrica. Danas nisu nastupili neki prvotimci Blagojevic, Zola, Bogi, Kosoric, S.Stevanovic, Kjosevski i Kramaric.
Pretrcali smo tri puta vise od Zepca a oni nisu mogli hodati zadnjih pola sata. Na kraju su nasi odradili trening. Na Mujagicu se vec primjeti da ima vise samopouzdanja i da radi sa prvom ekipom napreduje sto je dobro. Ocekujem napredak Osmankovica slicno kao za Mujagu. Stevanovicu fali kondicije pa ne forsira ali ima dovoljno vremena u par navrata pokazao da je inteligentan igrac i da zna s loptom. Ja prizeljkujem Lendrica na napadacu Tijaga i Stevu na krilima iza njih Bekrica. Danas nisu nastupili neki prvotimci Blagojevic, Zola, Bogi, Kosoric, S.Stevanovic, Kjosevski i Kramaric.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kasnije malo opširnije, za sada ono što mogu reći, iako Zepče nije ozbiljna ekipa..
Tiago, Lendrić, Halvadzić
Krila: Tiago i Stevanović - ovako MORA biti
Lendrić MORA MORA MORA biti prvi napadač !!
Tiago, Lendrić, Halvadzić

Krila: Tiago i Stevanović - ovako MORA biti
Lendrić MORA MORA MORA biti prvi napadač !!
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 07 feb 2016, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Hahhaha ma ne mogu ni ja sve pogoditi, bitno je ima lijepih vijesti za klub.DR.HOUSE je napisao/la:krajprice ti najavi sunce ja se smrznuo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lendric izgleda dobro, mogao bi se nadavati golova. Ono sto me brine je Bekric, daj Boze da u ovom fizickom stanju on moze biti da prevaga na sredini koja nama treba. Jos 20-ak dana do pocetka prvenstva, valjalo bi da koju kilu skine.. od Halvadzica sam vise ocekivao, desne noge ko da nema, carini loptu dok ga trojica ne okruze pa se onda vadi.. al hajde, nek nadolazi polako, krila svakako imamo..
Da ne idem dalje u analizu, fina atmosfera danas, svi jedva cekaju da prvenstvo krene.
Da ne idem dalje u analizu, fina atmosfera danas, svi jedva cekaju da prvenstvo krene.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
salim se znam ide sve fino uzivajmoKrajPrice je napisao/la:Hahhaha ma ne mogu ni ja sve pogoditi, bitno je ima lijepih vijesti za klub.DR.HOUSE je napisao/la:krajprice ti najavi sunce ja se smrznuo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ma lendrić je doveden da bude prvi napadač. i bez ovoga danas, mislim da bi se moralo desiti nešto baš nepredviđeno da on ne počne utakmicu protiv širokog.
- SarajlijaTM
Ja bih jos dodao Dinu Hasanovica,za svoje godine jako dobar igrac,siguran,nadasve borben i ne komplikuje puno. mislim da ce taj decko biti strasan igrac u buducnosti,ako sve bude islo svojim tokompile87 je napisao/la:Iako Zepce nije ozbiljna ekipa i nisu nikakvo mjerilo zadovoljan sam ovim igracima koji su u borbi za prvih 11. Narocito Lendricem i Tijagom zatim Halvadzicem i Hodzurdom. Lendric je igrac koji je jako jako zahvalan da smo njega imali umjesto Kokota imali bi najmanje 9 bodova vise.
A nadam se da ce Tiago i Hodzurda izboriti jesto u prvom timu,jer im je tu fkt mjesto
i još nešto, ubija u pojam vidjeti koliko su "propali" igrači iz škola dinama, hajduka i partizana superiorni u osnovama igre našim "uspješnim" izdancima. u osnovnim stvarima, postavljaju, primanju lopte, čitanju igre...
-
- Kontakt:
na golu veca, ispred njega kosoric i hodzurda, na bekovima memija i stanic, na krilima tigao i stevanovic, u sredini bekric, zola i blagojevic a u spicu lendric.
mislim da je to to.
mislim da je to to.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Imam osjećaj da će Lendrić 9-10 komada utrpati do kraja sezone..Ne treba nikakav drugi komentar na utakmicu,sve ste vidjeli,iz utakmice u utakmicu sve bolje izgledamo,za 20 dana će to biti top.
Evidentan je napredak koji pokazuje ova nova ekipa, današnja, uslovno rečeno "druga ekipa", pokazala zaista puno. Lendrić i Tiago najbolji, za njima puno ne zaostaju ni Hasanović, Memija, Halvadžić, Mujagić. Halvadžić pokazuje znake života, mislim da se tek počeo lagano adaptirati na ekipu i da će vremenom biti sve bolji. Mailson takođe odličan, igra veoma staloženo i pametno, ima fantastičan centaršut. Pozicija lijevog beka nije njegova prirodna pozicija i dobro bi bilo da nam Bureković dođe da i na toj poziciji imamo dva igrača, plus što bi Mailson bio bolje iskorišten naprijed, na krilu. Tiago, barem po meni, mora igrati prije Stanića, kao i Lendrić prije Đermanovića, mada i Đermanović, definitivno nije za odbaciti. Stevanović nije fizički spreman, ali se nadam da će do početka prvenstva uspjeti uhvatiti ritam, jer će nam njegovo znanje i iskustvo biti od neprocjenljive vrijednosti. Samo se bojim da Memija ne padne u drugi plan, ali, Bože moj, na njemu je da se bori za što veću minutažu u ekipi. Beganović i danas veoma dobar, najviše se kod njega osjeti da je strašno napredovao, on će definitivno biti otkrovenje u proljetnom dijelu sezone.
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Slazem se,ali mislim da će i Kramarić upasti umjesto nekoga..Edis mu apsolutno vjeruje,do sad se pokazao vrhunski.za_zivot_cijeli je napisao/la:na golu veca, ispred njega kosoric i hodzurda, na bekovima memija i stanic, na krilima tigao i stevanovic, u sredini bekric, zola i blagojevic a u spicu lendric.
mislim da je to to.
Da vrijedi istaci onog malog sto je igrao desnog beka Palic cini mi se. Jel neko pratio inace je desni bek ili je igrao to sticajem okolnosti ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ja mislim da kramarić među najsigurnijim u prvih 11. stana to može igrati ali nije ljevak.
Kramarić će biti strašan lijevi bek tj. pokazat će se kao odlično pojačanje, zivi bili pa vidjeli 

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 07 feb 2016, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
što hoće reći da dosta kaskamo kad je omladinska škola i kadar u pitanju...ChWilla je napisao/la:i još nešto, ubija u pojam vidjeti koliko su "propali" igrači iz škola dinama, hajduka i partizana superiorni u osnovama igre našim "uspješnim" izdancima. u osnovnim stvarima, postavljaju, primanju lopte, čitanju igre...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.