FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Baselonu kao klub vise ne gotivim ,jedini dobar igrac je messi ostali krcu nevaljaju a posebno onaj mis villa sjetim mu se sve familije od a do z . Vi svi to branite fagota vilu nek vas je stid .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
jel ima itko skor barcelone i specal 5? Omjer poraza, nerješeni i pobjeda???????
nema se šta tu čekati izjave ... ako je moguće da se vide usne ... čitači sa usana i ajd ćao ...
Seria A se zaje*avaje godinama sa psovanjem i rasizmom te su počeli često da primjenjuju čitače mada se opet sa tim susreće jer sada igrači prekriju usne pa psuju (Cassano FTW xD)
Seria A se zaje*avaje godinama sa psovanjem i rasizmom te su počeli često da primjenjuju čitače mada se opet sa tim susreće jer sada igrači prekriju usne pa psuju (Cassano FTW xD)
Ovje na forumu vrijedzaju kad psuju Boga i dzamiju i malo ko d aje protestovo ali se napokon sjetise ukloniti tog idijota. A svezali za Villu.Chelsea_CBH je napisao/la:Što se ložite na ove priče da je netko nekom opsovao nešto na vjeroj osnoviIzgleda da je na Balkanu ljude najlakše na tu foru uzeti pa zato stalno ratujemo...Igrači i Reala i Barce su svjetski ljudi i u jednom i drugom klubu ima i kršćana i muslimana i ateista itd. Tako da mi ta priča ne drži vode.
Ostavite se religije.... ovdje je tema Barcelona....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jah , Ozil izjavio da je Villa islamofob i to je sveto slovo je pobogu Ozil to izjavioFaraon iz Visokog je napisao/la:mislis da ce on izjavit da je to uradioT-MAC je napisao/la:ama ljudi stanite...ne mozete covjeka osuditi za nesto za sta nije sigurno da je uradio..
sacekajte da se i on oglasi povodom ovog incidenta
ako je pak istina da je vilja tako nesto izjavio onda je dno dna..ali ipak sacekajmo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ti si jedna od onih osoba sto kazu kad Barca izgubi da ta druga ekipa nije bila dobra, vec samo barca nije igrala sa 100% snage.. Vidi se da si dijete, zaboravljas slucajno ili namjerno da je taj isti Villa poceo, znaci prvi je udario Ozila, bilo to na vjerskoj osnovi ili ne on je sve zapoceo, i zbog toga ga treba razapeti, jer dosta je boksa i kikboksa u fudbalu, ako si jaci odnesi ga u duelu, a ovo sve nije za fudbalskih terena..spizz je napisao/la: Jah , Ozil izjavio da je Villa islamofob i to je sveto slovo je pobogu Ozil to izjavio![]()
...a turcin, pardon švabo brani islam šakam, jelde
eno ga svaku noc na teraviji u Madridu...ne treba ni izjava Ville jer nebi Ozil tek tako izmislio ili novinari napuhali stvari...hajmo odmah razapeti Villu ovdje na SS.ba forumu kako nam dolikuje.
Celik!3,2,2.
Navedi gdje sam to izjavio ili prestani otvoreno lagatiAllGunsBlazing je napisao/la:Ti si jedna od onih osoba sto kazu kad Barca izgubi da ta druga ekipa nije bila dobra, vec samo barca nije igrala sa 100% snage.. Vidi se da si dijete, zaboravljas slucajno ili namjerno da je taj isti Villa poceo, znaci prvi je udario Ozila, bilo to na vjerskoj osnovi ili ne on je sve zapoceo, i zbog toga ga treba razapeti, jer dosta je boksa i kikboksa u fudbalu, ako si jaci odnesi ga u duelu, a ovo sve nije za fudbalskih terena..spizz je napisao/la: Jah , Ozil izjavio da je Villa islamofob i to je sveto slovo je pobogu Ozil to izjavio![]()
...a turcin, pardon švabo brani islam šakam, jelde
eno ga svaku noc na teraviji u Madridu...ne treba ni izjava Ville jer nebi Ozil tek tako izmislio ili novinari napuhali stvari...hajmo odmah razapeti Villu ovdje na SS.ba forumu kako nam dolikuje.
Ja mislim da je Real upravo zbog tog sukoba i izgubio utakmicu.
Cuj mozda covjek nije mislio tako u tom trenutku,pa jeli se ikada desilo da postoje bilo kakva vrijedjanja u suprotnom pravcu:NE,uvjek bilo vrijedjanje ISLAMA i onih koji prakticiraju isti.Ovo i slicne stavri(koje su sve cesce u fudbalu) je dno dna kao prvo FIFE i UEFE koje potencijraju jednakost na bilo kojoj osnovi u fudbalu pa tek onda Barselone i DAVIDA VILLE,fuj gade mi se svi i neka ih je stid!!!
@AllGunsBlazing
A ti si jedan od onih osoba koji je inace realan
..Pa tvoj svaki drugi post na ovoj temi je sudije vam pomazu,osvojili ste zahvaljujuci sudijama itd..itd..Tesko ti priznat da je Barcelona trenutno najbolji tim na svijetu i da igraju vanzemaljski fudbal,dali je i sinoc sudija pomogao
Nego reci ti meni valjal sta ova slika

A ti si jedan od onih osoba koji je inace realan
Nego reci ti meni valjal sta ova slika
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja da prolazim kroz tvoje postove na drugim accountima, nisam ja izgorio po glavi...spizz je napisao/la: Navedi gdje sam to izjavio ili prestani otvoreno lagati
Ne ali ako se vec pozivate na mesarske startove, i neki Fair play, bilo bi dobro da i ta Barcelona pocne isti furati, jer ocigledno znaju za fair play samo kad im treba nesto..mandraX je napisao/la:Ja mislim da je Real upravo zbog tog sukoba i izgubio utakmicu.
@Ad0 3 titule Lige prvaka osvojene nezasluzeno, dzaba sto su najbolji, sudije su utjecali na igru, reci mi da nisam upravu, nadji opravdanja za te situacije i onda ce ispasti da nisam realan.. Pa dobra je slika, nadam se da je i njemu dobro igrati 10 minuta po utakmici, al dobro cuo sam da su ona sjedista udobna, valjda se nece zaliti..
Celik!3,2,2.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Donnie Darko
- Kontakt:
I ja sam pokusao pronaci njegov sluzbeni twitter profil, al izgleda da ga uopste i nema, tako da su sanse da je sve ovo samo uspjela medijska patka jako velike.ek0 je napisao/la:Iako sam rekao da necu vise pisati, ali evo vidim admin mi jos nije izbrisao account. Moram reci slijedece, ovo je cista glupost koji novinari plasiraju jer oni obozavaju ovakvu vrstu tenzija i provokacija. Iako mi je pun qrac i Ville i svih igraca Barcelone, Villa ovo 100% nije izjavio. Prvo, ja jos nisam uspjeo naci taj Ozilov "oficijalni" twitter profil, a drugo glupo je misliti da Villa u onom trenutku nema pametnijeg posla i pametnijih uvreda od ove koju je kao "uputio".
I da, Kakin tweet (doduse iz februara): Ozil just told me that he doesn't have twitter. So the @officialozil23 IS FAKE .. Tks ..
- neutralan__
- Kontakt:
Ima l' neko snimak da pogledam golove sa sinoćnjeg meča ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
[youtube][/youtube]neutralan__ je napisao/la:Ima l' neko snimak da pogledam golove sa sinoćnjeg meča ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Barseloni pomazu fifa i uefa zato je upravu Maurinjo da ne mogu fer i korektno da pobjede.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- neutralan__
- Kontakt:
E hvala ti druže.DesimaL je napisao/la:[youtube][/youtube]neutralan__ je napisao/la:Ima l' neko snimak da pogledam golove sa sinoćnjeg meča ?
Da malo pogledamo golove sa utakmice.Zadnjih nekoliko stranica ništa o utakmici se ne može pročitati,sve o tuči između nogometaša,vrijeđanju,religiji,stvarima koje nemaju veze sa nogometom.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
bosanac napolitano
- Kontakt:
ako je stvarno to rekao onda treba da bude kaznjen najgorom kaznom i to prvo od same barce, pa tek onda od FIFA-e. ali kako sam ja razumio ti krivis izgleda klub Barcu zbog villinog ispada, Barca nije kriva ako je villa budala jer i u barci igraju muslimani tako da treba krivit samo njega sto je tako postupio. Znaci ne treba stavljat kolektivnu krivicu na barcu to je samo villina glupost a ne citave ekipe, jer ne mogu dio toga bit keita i abidal koji su muslimani. Isto kao sto nije svaki igrac reala mesar ili seljak ko murinho :pMirsad94 je napisao/la:Cuj mozda covjek nije mislio tako u tom trenutku,pa jeli se ikada desilo da postoje bilo kakva vrijedjanja u suprotnom pravcu:NE,uvjek bilo vrijedjanje ISLAMA i onih koji prakticiraju isti.Ovo i slicne stavri(koje su sve cesce u fudbalu) je dno dna kao prvo FIFE i UEFE koje potencijraju jednakost na bilo kojoj osnovi u fudbalu pa tek onda Barselone i DAVIDA VILLE,fuj gade mi se svi i neka ih je stid!!!
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.