Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesul sad manijaci ćaci ili nisu ? Kod njih vazda neki krimosi vode tribinu.
Kako sad, hocemo i vi i mi raskidat ugovor sa centrom? Da predjemo na Miskic bus

-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Jel neko fakat nasjeo na ovo saopstenje FKS? Mirvic direktno suradjuje sa izraelcima u americi. Sve unaprijed smisljeno.
Žiku ovog Saše Borojevića s Temua.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:07Jel neko fakat nasjeo na ovo saopstenje FKS? Mirvic direktno suradjuje sa izraelcima u americi. Sve unaprijed smisljeno.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Bgm igrači Budučnosti svojim autima išli na Tušanj pa lakše dobili Slobodu nego mi..Možda je to ključ
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Kad mozes ovdje tipkat i zbijat tako neke "smijesne" sale, mozes i na google malo za promjenu pa da vidis o cemu pricam. Doduse, mozda je tebi jedini izvor informacija sjevernokorejski klub Sarajevo i aylah.NoProfit je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:09Žiku ovog Saše Borojevića s Temua.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:07Jel neko fakat nasjeo na ovo saopstenje FKS? Mirvic direktno suradjuje sa izraelcima u americi. Sve unaprijed smisljeno.![]()
Koja bruka za Sarajevo.
NoProfit je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:09Žiku ovog Saše Borojevića s Temua.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:07Jel neko fakat nasjeo na ovo saopstenje FKS? Mirvic direktno suradjuje sa izraelcima u americi. Sve unaprijed smisljeno.![]()
Sad ce 10 dana pisati o autobusu centrotransa 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa jesu, doveli i bratske grupe da bude vise raje. Tu smo pricu vec ustanovili, kasnis..
Fk Željezničar.
Jesul ovi bh huligani ili dio njih s vama na tribini ili nisu?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Hoces mu ti objasnit @NoProfitrishovski je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:00Piše al s onog profila KONTRASVIH..da izbjegne banNoProfit je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:57Virtual u zadnje vrijeme možda ne piše često, ali zato kad piše laže k'o ker.![]()
FK Sarajevo izražava ozbiljno nezadovoljstvo i najoštriji protest zbog činjenice da je autobus koji klub koristi putem ugovornog partnera ustupljen ekipi Hapoel Tel Aviv bez znanja i obavještenja FK Sarajevo. Naglašavamo da klub nema nikakvu vezu sa njihovim dolaskom niti sa organizacijom predmetne utakmice.![]()
Sa profila KONTRASVIH potpaljuje a sa drugog profila kao preovladava glas razuma![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
19vendetta87
- Kontakt:
Treba otvoriti pdf u znak podrske Nodiju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:39Nodi nas je naučio da hrabrost nije odsustvo straha, već sposobnost da strah gurneš iza sebe kada su boje tvog kluba i tvoje braće u pitanju. Nodi više nije tu, ali njegova sjenka prkosa i dalje stoji visoko, urezana u grb i u srce svakog pravog Ultrasa. Takvi kao on ne umiru, oni postaju legende tribine."
Posljednji pozdrav brate salut![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Necemo im dozvoliti previse je ofirno.
Fk Željezničar.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vahid Halilhodžić, Ibro Rahimić, Džemal Hadžiabdić, Sejo Kajtaz, Avdo Kalajdžić, Veselin Đurasović, Velibor Pudar ma nije to onaj Velež

- svrakino1921
- Kontakt:

Sve je slažem svama
Al tri košarkaške ekipe su u METROPOLI
DVIJE EUROLIGAŠKE I JEDNA FIBA EUROPA CUP
Tri košarkaške ekipe po 30 ljudi + sudije i delegati za te utakmice dvije smješteni po Sarajevskim hotelima
Još Dubai plaća rentu za Olympijsku LJEPOTICU ZETRU
Mislim da se ovo nije nikad desilo u Gradu Sarajevu
GOLEMO
Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 nov 2025, 17:05Vahid Halilhodžić, Ibro Rahimić, Džemal Hadžiabdić, Sejo Kajtaz, Avdo Kalajdžić, Veselin Đurasović, Velibor Pudar ma nije to onaj Velež![]()
![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nas narod ima toliko drugih problema za proteste a oni se bave kosarkom. Kakva degenercina nacija. Koji bus, fol grupe se skupljaju.
Vico unistio savez niko ne protestuje.
Vico unistio savez niko ne protestuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.