Frank ima crveni karton i ima odobrenje da tipuje tek nakon ovog kola kad odradi kaznu.
Osim ako ga zelis zamijeniti?
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ni meni nije jasno. Koliko znam Sarmelino nikad nije pisao na temi Liverpoola, dok je KSG veoma aktivan na toj temi.
Samo cu dodati u vezi dobrobita lige i popunjavanja lige, glavni problem su kapiteni ekipa,par njih nije sposobno naci aktivnog forumasa koji ce igrati za ekipu. Odnosno salju poruke savezu da im se nadje igrac. Nevjerovatno.Otelo je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:11Ni meni nije jasno. Koliko znam Sarmelino nikad nije pisao na temi Liverpoola, dok je KSG veoma aktivan na toj temi.
Sa razlogom je bilo pravilo da se mora biti tri mjeseca na forumu da se igra, ali također razumijem i savez zašto su popustila sa tim, radi dobrobiti lige. Ako se ne može popuniti liga bez novih forumaša, onda je i smanjenje lige potencijalna opcija.
Marsal je napisao/la: ↑11 okt 2021, 14:39Pronašao sam novog igrača koji nije bio prethodno osuđivan. Molio bih Savez lige da u Backspace Utd ubace forumaša @Melloo. Jedan od prvih igrača liga i zapravo jedan od osnivača lige. Nakon dužeg vremenskog perioda želi se vratit jer je prepoznao da je Sheyiu i meni potrebna pomoć u pohodu na vrh tabele.
Također molio bih Aerials da odradi background check prije nego ga Savez ubaci u tim da mi se ne bi brisala prognoza igrača kad je to najpotrebnije.
Hvala.
Unisticemo sezonu sebi, a dosta mi ove kaljuze vec.
Evo imate još jednog potencijalnog igrača. Hajmo sad, ponude na sto.
Sa radoscu obavještavam kapitena ekipe Backspace da je igrac Melloo prosao sve provjere i da ce od idućeg kola biti clan vase ekipe.Marsal je napisao/la: ↑11 okt 2021, 14:39Pronašao sam novog igrača koji nije bio prethodno osuđivan. Molio bih Savez lige da u Backspace Utd ubace forumaša @Melloo. Jedan od prvih igrača liga i zapravo jedan od osnivača lige. Nakon dužeg vremenskog perioda želi se vratit jer je prepoznao da je Sheyiu i meni potrebna pomoć u pohodu na vrh tabele.
Također molio bih Aerials da odradi background check prije nego ga Savez ubaci u tim da mi se ne bi brisala prognoza igrača kad je to najpotrebnije.
Hvala.
Bujrum kod nas komsija.
Zahvaljujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.