Ustaše su barem uredno ošišani i obrijani i ne zaudaraju na rakiju i krmetinu...
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Pa tabloid neki, Informer ili Telegraf. Mada u elektronskim izdanju nema ovog članka nigje na internetu.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Zato i pitam , pretraživao sam i niđe nema . Informer je znao imati ovakve naslove .BIHpatriota je napisao/la: ↑25 apr 2021, 09:21Pa tabloid neki, Informer ili Telegraf. Mada u elektronskim izdanju nema ovog članka nigje na internetu.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Konacno normalan termin. 22:00 
Jusufe sto te vise napadaju Ti si sve jaci i bolji
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ja imam osjećaj da oni i kad su domaćini i kad su gosti igraju u 04:00h stalno
tesko ce mu biti veceras protiv valanciunasa (on je questionable, al to uglavnom znaci da ce taj igrac igrati), krupan je i snazan, sto znaci da nurkic tesko moze ostvariti prednost na racun fizikalija, morace ga nadigrati svojim skill-setom koji svakako posjeduje, no, jos uvijek to nije dovoljno dobro, nije vratio rutinu, al cinjenica je da u posljednjih par tekmi puno bolje sutira slobodna bacanja, sto znaci da mu se taj segment igre vraca tamo gdje je bio prije loma noge, a sto se tice zavrsavanja na obrucu, vidjecemo dal je rijec o napretku il je prethodna tekma bila izuzetak
Pa igraju na Zapadubombaysaphire je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:24Ja imam osjećaj da oni i kad su domaćini i kad su gosti igraju u 04:00h stalno![]()
Ima li prenos?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ima li ko link ?
Jbm ovaj Powel gori od CJ,pa dodaj jado nekad 
Koji indijanci haha
Da nije profulao onaj treci sut, moglo bi se reci da je razvalio u prvoj cetvrtini. Ovakav Nurkic mi se itekako svidja. Oba puta u napadu je rutinski rijesio izrazito snaznog Valenciunasa.
pravi indijanac.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Dosta dobar u oba pravca
- NerminFatic
- Kontakt:
Fino je krenuo, Stotts ga drzao skoro 8 minuta u prvoj.
powell jeste sebican, al je efikasniji igrac od cj mccolluma, bolje napada obruc, bolji odbrambeni igrac i bolji suter za tri poena, al s manjim brojem pokusaja od cj mccolluma, a u portlandu igra svoju sekundarnu poziciju, on je primarno bek suter
Nigdje Kantera hmm... interesantno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.