aha real i barca,upravu si velika je razlika izmedu njih i ostalih klubova,sta onda reci da bilbao,za atl madrid.za valenciu,vidis vi imate jedan problem ne zelite priznati realnost,stvarnu situaciju onakva kakva jeste,nego ste se zalozili nakon par velikih pobjeda baye i smatrate da smo odmah u konkurenciji reala i barce iako je skrta politika kluba ostala ista,ako se dobro sjecam slicna situacija je bila prije par godina kada je klinsmann vodio bayern i kada smo razvalili spoerting ukupnim rezulttaom 12-1 i izvukli smo barcu u cetvrt finalu i onda su svi govorili kako ce to biti veliki okrsaj kako su sanse izjednacene i onda se desilo ono sto je bilo realno,barca nas je sasula,ponizila nas kao rijetko ko do tada i sada me zezaju ljudi radi togaBundesliga je napisao/la:Spanska liga 2 puta jaca od Njemackebavaraccccc je napisao/la:Paa saurmane zato sto je spanska liga 2 puta jaca od njemacke,real je prvi u toj ligi,dere sve redom,jednostavno ne mozes naci manu te ekipe,postizu nevjerovatno puno golova,cak i nakon sto prime 1 ili 2 oni uglavnom pobjeduju,imaju sirinu na klupi,kvalitetniji kadar,prakticki 3-4 igraca iz baye su jednaki sa realovcima ili eventualno bolji,u nas puse u obrani vise nego iz ventilatora,znate kakav je ritam u reala.znate sta bi oni uradili nurnebrgu,rastovarili bi ih na proste faktore,mozes li se sjetiti barem jednom ove sezone da je Real podbacio da je odigrao onako kako smo mi odigrali protiv freiburga,nurnberga i mnogih drugih klubova,jednostavno real trenutno predstavlja masineriju,auto tipa ferrari,a mi smo nesto kao golf 2 trenutno u odnosu na njih,nama je zamjena za bilala pranjic a njima je za ronalda di maria,granero,benzema,higuain pa zar ti treba ista vise od ovoga majstore??![]()
![]()
U toj ligi jedino sto iole valja su Real.M i Barcelona i jedini koji im uveliko nabijaju koeficijent su upravo ta 2 kluba. Razlika izmedju ostalih klubova i pomenuta 2 je svemirska, ako mislis da su neke Granade,Sociedadi,Rayo Vallecana kvalitetniji klubovi od primjerice Nurnberga,Hamburga koji je takodjer u losoj formi , Freiburga itd onda se ostavi fudbala. Real je uvijek imao "kvalitetniji" barem po imenima sastav od Bayerna i uvijek je pusio. Bayern ima sistem kakav Real nema, vidjeli smo kako Real djeluje protiv razgradjenog sistema tipa Barcelone, djeluju kao muhe bez glave.Bayern sigurno ima slabu klupu , medjutim Bayern takodjer ima vanserijske igrace tipa Ribery,Robben, Schweinsteiger, Lahm etc..
Ti me uveliko podsjecas na forumasa ciji nick je isao FCBAYERN , uvijek je gurao neki pesimizam, a sto je najgore pesimizam nepotkrijepljen dokazima i argumentima. Ako igraci i rukovodstvo Bayerna vjeruju u prolaz protiv Reala ne znam zasto ti ne mozes vjerovati, Bayern je ogroman klub i sigurno nije "GOLF 2" u odnosu na Real.M.
Na kraju da ti kazem vjeruj u svoj klub, nema predaje prije nego li je utakmica uopste pocela, a to povjerenje ce igraci na terenu sigurno nagraditi.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
@bavarac
Pa taj Real Madrid svake godine ima fantasticnu ekipu ,pa gdje su bili zadnjih 5-6 godina u ligi prvaka ? Nigdje ,nisu mogli proci 1/8 sa svim tim zvijezdama ,tako da im se to trosenje silnih miliona jos nije isplatilo ,mozda ove godine bude drugacije vidjet cemo .Barca je najjaci klub na svijetu trenutno i ne moze niko reci da bi ih Bayern sigurno dobio ,ali isto tako ne mozes reci da nema nikakvih sansi .Ja smatram da je Real favorit u utakmici sa Bayernom ali da su sanse 60-40 na strani Reala ,sto znaci da i Bayern ima fine sanse da prodje dalje .I sigurno se sjecas kad nas je Barcelona razvalila koja dva parmaka su igrali u odbrani ,sad je to puno bolje ,nije idealno ali puno bolje .Shvatam ja da nije idealno sitacija kakvom je svi predstavljaju ,ali nije ni toliko losa koliko ti govoris .
Pa taj Real Madrid svake godine ima fantasticnu ekipu ,pa gdje su bili zadnjih 5-6 godina u ligi prvaka ? Nigdje ,nisu mogli proci 1/8 sa svim tim zvijezdama ,tako da im se to trosenje silnih miliona jos nije isplatilo ,mozda ove godine bude drugacije vidjet cemo .Barca je najjaci klub na svijetu trenutno i ne moze niko reci da bi ih Bayern sigurno dobio ,ali isto tako ne mozes reci da nema nikakvih sansi .Ja smatram da je Real favorit u utakmici sa Bayernom ali da su sanse 60-40 na strani Reala ,sto znaci da i Bayern ima fine sanse da prodje dalje .I sigurno se sjecas kad nas je Barcelona razvalila koja dva parmaka su igrali u odbrani ,sad je to puno bolje ,nije idealno ali puno bolje .Shvatam ja da nije idealno sitacija kakvom je svi predstavljaju ,ali nije ni toliko losa koliko ti govoris .
ovaj bavaracccc toliko prica o moci reala, a kao da na prati taj klub uopste
prvo sto non stop stavlja znak jednakosti izmedju reala i barce, a razlika izmedju ova dva kluba je ogromna, sto je svako normalan mogao uvidjeti gledajuci barem zadnjih 10 el clasica. prica bavarac kako je bayern izgledao jadno u zadnjem kolu a u stvaribila je to rutinska utakmica najnormalnija. sjecas li se bavarac kako je real izgledao u tih nekih zadnjih desetak el classika. sjecas li se kak0 su na svom terenu primili 6 komada, sjecas li se petarde koju su popili, sjecas li se dosta utakmica u kojima nisu spacno centra presli, sjecas li svih njihovih ciganluka, prljavstine zbog kojih ih je cijeli posteni fudbalski svijet ismijavao. sjecas li se se 4 el classica samo u ovoj sezoni, jesu li dobili koji, koliko su puta fasovali na bernabeu, o cemu ti care pricas, o kakvoj moci, i kako mozes porediti ta dva kluba
ne znam pratis li spansku ligu uopste,znas li koliko je real imao kikseva ove sezone, znas li koliko ih je puta sudija spasavao kiksa, jesil gledao mozda tekmu kad ih jedna majorka unisti, al sudija toj majorci svira ofsajd iako je covjek 10 metara na svojoj polovici, ili kad u barem dvije-tri utakmice u zadnjim minutama ne svira penal protiv reala i tako im donese pobjedu upravo sudija. prednost koju ima real u domacem prvenstvu je direktna posljedica sudjenja ako cemo imalo biti objektivni jer toliko im se navlacilo da je smijesno care, a posljedica je i opustenosti i zahebancije realovog glavnog konkurenta,koji je u medjusobnim duelima redovno tarabio reala
znao je real cesto i nabijati protivnike, to stoji i sto kao sto zna nabijati i bayern, al real je care moj znao biti itekako bezidejan, znali su provlaciti u zadnjim minutama zahvaljujuci sudijama ili cistoj sreci. ako ces pricati o moci reala moras ih malo i pratiti majstore
kao sto neki drugi bavarci rekose, real nije ima jacih utakmica, i zaista i nije, ako cemo gledati ovaj real otkad je morinjo na klupi, osim barce od koje su sramoceni nisu ni imali jace tekme i ne znam zasto bi neko od njih strahovao, narocito bayern.
sto se tice price o spanskoj i bundesligi, vjerovatno je i tacno da spanska liga puno bolja, manite pricu da samo imaju dvije prave ekipe, vidjeli ste sta radi jedan bilbao, a i ove neke ekipe a la atletico madrid, valencia idruge su jako dobre i stoji vjerovatno cinjenica da su spanski klubovi jaci od njemackih, a nema se tu bogzna sta ni raspravljati evo svjedoci smo ovih dana i odmjeravaju snage i vidimo ili cemo vidjeti ko je gdje, mada meni se svidja i bundes liga jer se tu igra lijep i zdrav fudbal. znam da ce neki mozda poceti pricu kako je bayern dero viljareala, al to opet nije neko mjerilo jer tad je viljareal bio u katastrofalnoj situaciji i bio je zadnji u spaniji kad ih je bayern otresao, dok vidjeli smorecimo kako bilbao otresa prvog u engleskoj ili treceg u njemackoj,
al ajd, ne treba pokretati tu pricu o jacinama liga pogotovo ne ovu jer mislim da je skrot evidentno da suspanski klubovi jaci od njemackih, al to nikako ne znaci bayo nece moci otresti reala, jer po meni kvalitet te dvije ekipe je tu negdje, da se takmice zajedno real i bayern u ligi od 30 i nesto kola, real bi po meni tu bio apsolutni favorit, ovako u dvije utakmice real nije nikakav favorit, vidjecemo, ja sam cak i ubijedjen da ce se ral puno0 vise tu braniti od bayerna i da ce u principi odigrati kukavicki
prvo sto non stop stavlja znak jednakosti izmedju reala i barce, a razlika izmedju ova dva kluba je ogromna, sto je svako normalan mogao uvidjeti gledajuci barem zadnjih 10 el clasica. prica bavarac kako je bayern izgledao jadno u zadnjem kolu a u stvaribila je to rutinska utakmica najnormalnija. sjecas li se bavarac kako je real izgledao u tih nekih zadnjih desetak el classika. sjecas li se kak0 su na svom terenu primili 6 komada, sjecas li se petarde koju su popili, sjecas li se dosta utakmica u kojima nisu spacno centra presli, sjecas li svih njihovih ciganluka, prljavstine zbog kojih ih je cijeli posteni fudbalski svijet ismijavao. sjecas li se se 4 el classica samo u ovoj sezoni, jesu li dobili koji, koliko su puta fasovali na bernabeu, o cemu ti care pricas, o kakvoj moci, i kako mozes porediti ta dva kluba
ne znam pratis li spansku ligu uopste,znas li koliko je real imao kikseva ove sezone, znas li koliko ih je puta sudija spasavao kiksa, jesil gledao mozda tekmu kad ih jedna majorka unisti, al sudija toj majorci svira ofsajd iako je covjek 10 metara na svojoj polovici, ili kad u barem dvije-tri utakmice u zadnjim minutama ne svira penal protiv reala i tako im donese pobjedu upravo sudija. prednost koju ima real u domacem prvenstvu je direktna posljedica sudjenja ako cemo imalo biti objektivni jer toliko im se navlacilo da je smijesno care, a posljedica je i opustenosti i zahebancije realovog glavnog konkurenta,koji je u medjusobnim duelima redovno tarabio reala
znao je real cesto i nabijati protivnike, to stoji i sto kao sto zna nabijati i bayern, al real je care moj znao biti itekako bezidejan, znali su provlaciti u zadnjim minutama zahvaljujuci sudijama ili cistoj sreci. ako ces pricati o moci reala moras ih malo i pratiti majstore
kao sto neki drugi bavarci rekose, real nije ima jacih utakmica, i zaista i nije, ako cemo gledati ovaj real otkad je morinjo na klupi, osim barce od koje su sramoceni nisu ni imali jace tekme i ne znam zasto bi neko od njih strahovao, narocito bayern.
sto se tice price o spanskoj i bundesligi, vjerovatno je i tacno da spanska liga puno bolja, manite pricu da samo imaju dvije prave ekipe, vidjeli ste sta radi jedan bilbao, a i ove neke ekipe a la atletico madrid, valencia idruge su jako dobre i stoji vjerovatno cinjenica da su spanski klubovi jaci od njemackih, a nema se tu bogzna sta ni raspravljati evo svjedoci smo ovih dana i odmjeravaju snage i vidimo ili cemo vidjeti ko je gdje, mada meni se svidja i bundes liga jer se tu igra lijep i zdrav fudbal. znam da ce neki mozda poceti pricu kako je bayern dero viljareala, al to opet nije neko mjerilo jer tad je viljareal bio u katastrofalnoj situaciji i bio je zadnji u spaniji kad ih je bayern otresao, dok vidjeli smorecimo kako bilbao otresa prvog u engleskoj ili treceg u njemackoj,
al ajd, ne treba pokretati tu pricu o jacinama liga pogotovo ne ovu jer mislim da je skrot evidentno da suspanski klubovi jaci od njemackih, al to nikako ne znaci bayo nece moci otresti reala, jer po meni kvalitet te dvije ekipe je tu negdje, da se takmice zajedno real i bayern u ligi od 30 i nesto kola, real bi po meni tu bio apsolutni favorit, ovako u dvije utakmice real nije nikakav favorit, vidjecemo, ja sam cak i ubijedjen da ce se ral puno0 vise tu braniti od bayerna i da ce u principi odigrati kukavicki
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bgm kako je post krenuo ja sam mislio da ce na kraju Bayern biti apsolutni favorit protiv Reala
ali dobro,na kraju se momak malo smirio,u biti ovog lika manje vise i ne zanima ova utakmica on je samo tu da bi flekao Real i da bi mogao da malo prica o Barci i baca drkicu na njih.Inace nemojte slucajno vise da izjednacavate ova dva kluba jer ce vam se ovaj gospon Romario iznova i iznova vracati da vam objasnjava neke stvari koje su prozvakane milion puta 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Treba uvesti cenzuru za rijec barca na ovoj temi!
Ne znam je li ko spomenuo da Jupp najavljuje najjacu postavu. U neku ruku razumljivo, nista se ne prepusta slucaju, protivnik se respektuje...
Ali Bayernu prijeti zuta groznica. Kroos, Gustavo, Boateng i Müller su ti ugrozeni.
Idealan scenario bi bio kada bi njima prepustili igru (loptu) i pokusati im iz kontre zabiti koji gol, koji bi jos u prvom poluvremenu rijesio putnika za narednu rundu. Onda glavne aktere poslati na klupu da gledaju kako im zamjene nisu dostojne.
Ali Bayernu prijeti zuta groznica. Kroos, Gustavo, Boateng i Müller su ti ugrozeni.
Idealan scenario bi bio kada bi njima prepustili igru (loptu) i pokusati im iz kontre zabiti koji gol, koji bi jos u prvom poluvremenu rijesio putnika za narednu rundu. Onda glavne aktere poslati na klupu da gledaju kako im zamjene nisu dostojne.
Vom Jäger zum Gejagten
U sve izglednijem polufinalu između Bayerna i Reala šanse su tu negdje bara-bara.
Mourinho jeste jak strateg i motivator, ali ne smijemo zaboraviti starog lisca Heynkessa koji je isto takmičenje osvajao kad je ovaj prvi bio trener Rzlmlkiohuvjlenunnje iz Portugala.
Potcijeniti Bayern bilo bi pravo samoubistvo. U ovom duelu, zbog prijašnjih simpatija a i zbog svojih ukućana (starog prvenstveno
) navijam za Bavarskog giganta.
Valjda neće žuticu pokupiti Kroos, Boateng ni Muller da bi bili spremni za prvi okršaj.
Ono što je krucijalno u igri bavaraca ove sezone je Bilal Ribbery, on kad igra igra i tim. Robben je u nešto slabijoj formi, nije bio ogromna prevaga u prošlim utakmicama, bar onim koje sam ja gledao.
Kad se sjetim onog finala 2010 protiv Intera odmah mi naumpadne kako ga je odsjekao Mou i njegove ulaske sa desna, prebacivanje na lijevu nogu - šut-centaršut. Sada će imati mnogo više posla tamo protiv Bilala i neće im biti jednostavno zaustaviti njih dvojicu. Kroos je također velika radilica kao i Muller, ne smije se zaboraviti ni Schweinsteiger iako je još ''pod uticajem'' povrede itekako može doprinijeti ako uđe sa klupe.
Valjda će odbrambeni red bolje funkcionisati nego onomad Demichelis i Van Buyten protiv Milita...
Uglavnom sa srećom i ... izbacite ih
Mourinho jeste jak strateg i motivator, ali ne smijemo zaboraviti starog lisca Heynkessa koji je isto takmičenje osvajao kad je ovaj prvi bio trener Rzlmlkiohuvjlenunnje iz Portugala.
Potcijeniti Bayern bilo bi pravo samoubistvo. U ovom duelu, zbog prijašnjih simpatija a i zbog svojih ukućana (starog prvenstveno
Valjda neće žuticu pokupiti Kroos, Boateng ni Muller da bi bili spremni za prvi okršaj.
Ono što je krucijalno u igri bavaraca ove sezone je Bilal Ribbery, on kad igra igra i tim. Robben je u nešto slabijoj formi, nije bio ogromna prevaga u prošlim utakmicama, bar onim koje sam ja gledao.
Kad se sjetim onog finala 2010 protiv Intera odmah mi naumpadne kako ga je odsjekao Mou i njegove ulaske sa desna, prebacivanje na lijevu nogu - šut-centaršut. Sada će imati mnogo više posla tamo protiv Bilala i neće im biti jednostavno zaustaviti njih dvojicu. Kroos je također velika radilica kao i Muller, ne smije se zaboraviti ni Schweinsteiger iako je još ''pod uticajem'' povrede itekako može doprinijeti ako uđe sa klupe.
Valjda će odbrambeni red bolje funkcionisati nego onomad Demichelis i Van Buyten protiv Milita...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
polako ima do tog jos 2 pa ako ne i 3 veoma bitne utakmice. Polako me pocinje i nervirati ova rasprava oko Real-aramiral je napisao/la:U sve izglednijem polufinalu između Bayerna i Reala šanse su tu negdje bara-bara.
Potcijeniti Bayern bilo bi pravo samoubistvo. U ovom duelu, zbog prijašnjih simpatija a i zbog svojih ukućana (starog prvenstveno) navijam za Bavarskog giganta.
Mi se trebamo najprije skoncentrisati na OM kao prvu prepreku mada je tu 75% posla odradjeno.
Zatim slijedi Augsburg gdje nam je skoro pa opet utakmica BITI ILI NE BITI pa u ubrzanom ritmu BvB opet biti ili ne biti.
I tek onda mi polako mozemo razmisljati o Madridu i njehovom dvomecu.
Ukoliko izvucemo pozitivan rezultat sa BvB-om onda nam se nastavlja i dalje rat u Bulliu i slijedeca prepreka Mainz kuci je utakmica za sve ili nista!!!
Dd narednih 11utakmica (nadam se da cemo igrati i 11.utakmicu finale LP) mi moramo dobiti minimalnno 8 ili 9 utakmimca da bi pokupili sva tri trofeja.
Mislim da i nije toliko tesko!
Stern des Südens
Samo pametno veceras bez glupih zutih kartona ovim igracima sto su u opasnosti
Jel tako prije SF-a se brisu kartoni ?
Thomas Müller - Fußballgott
Da.Znači biće svi čisti pred duel sa Realom.don_burza je napisao/la:Samo pametno veceras bez glupih zutih kartona ovim igracima sto su u opasnosti
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dante mislim da je to zavrsen transfer i zelim cestitat na tom transferu . S njim u odbrani Bayern dobija novu dimenziju
. Napokon ce te imat jednog pravog stopera , ovaj Danteov transfer me podsjeca na Ismaelov transfer. Ismael takodje dosao u malo starijim godinama tako isto i Dante u najboljim najzrelim godinama je dosao velik je to korak, ali ako bude ovako igrao kao sto sad igra onda je pojacanje za svaku ekipu na svijetu momak je unikat jedinstven nije kopija nikakvog drugog stopera odlican je sve pohvale za ovo . Svaka cast i Nerlingeru koji nije bacao velike pare za stopera koji je cekao priliku za mal novac dovest odlicnog igraca i to je i uspjeo . Dante je za mene stopercine sve pohvale jos jednom za ovaj transfer, rado sam ga htio vidjet u crno zutom dresu .
BvB Echte Liebe !!!
šta mislite oće počet večeras utakmicu kross?
- el-fighter
- Kontakt:
Vidim da svi vec pricaju o Realu, ali ajmo sacekati jos 10-ak sati za to. Utakmica sa Marseilom bi trebala biti formalnost, ali nikada nikoga ne smijemo otpisivati. Sigurno je da oni nece doci na izlet i da ce pokusati da zabiu gol. Bit ce zanimljivo vidjeti da li ce Jupp traziti od igraca da nametnu odmah svoj ritam igre ili da prilike cekaju iz kontri, a pusti gostima da se gnjave sa loptom. Takodjer, pitanje je da li ce poceti sa najjacom postavom ili ce rezerve opet dobiti priliku. Bilo kako bilo, ocekujem da momci odrade posao kako treba i da naravno prodjemo dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ne mogu da slušam ove koji trube da je Real favorit protiv Bajerna i ta poređenja liga koja nemaju
ama baš nikakve veze sa ovom utakmicom
ama baš nikakve veze sa ovom utakmicom
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hoće li fakat Bayern izaći sa najjačom postavom il' će Jupp nešto kombinovati (s obzirom da je 99.9% obezbijedio prolaz dalje)? Pitam zbog fantasyja. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
L-Train je napisao/la:Bgm kako je post krenuo ja sam mislio da ce na kraju Bayern biti apsolutni favorit protiv Realaali dobro,na kraju se momak malo smirio,u biti ovog lika manje vise i ne zanima ova utakmica on je samo tu da bi flekao Real i da bi mogao da malo prica o Barci i baca drkicu na njih.Inace nemojte slucajno vise da izjednacavate ova dva kluba jer ce vam se ovaj gospon Romario iznova i iznova vracati da vam objasnjava neke stvari koje su prozvakane milion puta
nista nije prezvakano jer vidimo ovdje kako pojedini forumasi non stop stavljalju neke znakove jednakosti izmedju dva spanska kluba, kao spanci ovo ono, a raazlika je nebo i zemlja, a s obzirom da je taj real skoro i definitivno bayernov protivnik u polufinalu, prica o realu je aktuelna za podtemu bayern, a barca je pomenuta samo u kontekstu toga da se pokaze koliko je zapravo real jak, a ako vec pokusavas biti pametan procitaj koji post unazad i vidjet ces da gospon romariooo nije pisao o tome nicim izazvan, drugi su pokrenulu tu pricu i pricali puno vise nego romariooo, koji je samo iznio gole cinjenice i istine koje kazu da real nije nikakav apsolutni favorit u odnosu na bayern, a sto su pojedini strucnjaci pokusavali ovdje dokazati
Hoće li fakat Bayern izaći sa najjačom postavom il' će Jupp nešto kombinovati (s obzirom da je 99.9% obezbijedio prolaz dalje)? Pitam zbog fantasyja.
hoce vjerovatno, al najbolje ti je ako si u mogucnosti sacekati tamo do prije na pola sata od vecerasnjih utakmica kad ce izaci zvanicni sastavi, a ekipu mozes zakljuciti tamo do pol devet mislkim, tako da ces imati vremena da taktiziras heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bayern mora izaci sa satvaom koji ce da rijesi prolaz u prvih 45 minuta,po mom i Roben i Bilal ce da zaigraju od pocetka,jer ovaj rezultat od 2:0 i nije bas neki za opustanje,znamo ako primimo go da nas znaju zadesiti nedace da se tesko cupamo .Jupp ce siguran sam izvesti najjaci sastav ,rijesiti tekmu u prvih 45 min.,nisam siguran kako stvari stoje sa ovim silnim kartonima,da li se oni brisu u polufinalu ili ostaju,trebaju se cuvati suspenzije jer u ovom trenutku svaki nam je igrac iz prvih 11 jako potreban u deficitu smo za stopera treba se cuvati.
VOLIM BAYERN
Zabijte im jos 1, 2 i onda mogu lagano da iduu kuci sa placem..Igrao sam na vas 1 nemojte me iznevjeriti. 
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
Ti o Barci fakat nekad previše tušiš, zaslužuje Barca da se spominje i mnogo je hvale izrečeno na račun Barce i Messija i ostalih igrača te ekipe koji to zaslužuju i to će ljudi činiti dok Barca to bude zasluživala. Ali jednostavno ti i kada Barca kiksa u prvenstvu to opravdavaš umorom i nezaintersovanošću....Romariooo je napisao/la:
nista nije prezvakano jer vidimo ovdje kako pojedini forumasi non stop stavljalju neke znakove jednakosti izmedju dva spanska kluba, kao spanci ovo ono, a raazlika je nebo i zemlja, a s obzirom da je taj real skoro i definitivno bayernov protivnik u polufinalu, prica o realu je aktuelna za podtemu bayern, a barca je pomenuta samo u kontekstu toga da se pokaze koliko je zapravo real jak, a ako vec pokusavas biti pametan procitaj koji post unazad i vidjet ces da gospon romariooo nije pisao o tome nicim izazvan, drugi su pokrenulu tu pricu i pricali puno vise nego romariooo, koji je samo iznio gole cinjenice i istine koje kazu da real nije nikakav apsolutni favorit u odnosu na bayern, a sto su pojedini strucnjaci pokusavali ovdje dokazati
Nemam ja ovde šta branit ni Real, ja sam svoje o Barci i Realu rekao na temama na kojima sam trebao reći i rekao sam da je individualna kvaliteta ta 2 kluba približna i to svaki pravi fudbalski ekspert zna.
Ali previše si opsjednut Realom da čak preko ove teme vodiš rat s navijačima Reala. Imaju teme tamo gdje ima prostora za raspravljat.
A sad mi smiješno koliko se stavljaš na stranu Bayerna u duelu protiv Reala. To je jako zanimljivo vidjet, samo je smaranje da neko preko ove teme ratuje s navijačima Reala. Ispade da ćeš ti više ratovat s njima za vrijeme ovog duela u polufinalu nego što ćemo mi sami ovde....
A et vidiš da se čuveni kobasičari ne opterečuju ni jednom ekipom, jer nas interesuje Bayern i znamo da svakog možemo dobit. Ali i svakog protivnika poštujemo i logično da će biti žestoki dueli protiv Reala, ali niti Barce, niti Reala se nikad nismo bojali. Nije Bayernov omjer ni s Barcom loš i tu je pozitivan.
I ovaj izraz kobasičari mi je ovako zanimljiv često, kad ga se sad dotakoh, jer mnogi i ne znaju zašto taj izraz, a i to je izraz pojedinaca koji imaju kompleks prema ovom klubu i koji pojma, barem ne kako treba, nemaju o tradiciji ovog velikog kluba.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ove sezone ima 4 kluba koja mogu uzeti LP a tu spada i Bayern...Nema tu diskusije,da Bayern moze bilo koga dobiti,isto tako i izgubiti...Bice zanimljivo gledati Bayern-Real,i koliko se sjecam za vrijeme Hitzfelda ste ih redovno derali...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.