FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rasavoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rasavoje » 10 maj 2017, 22:09

MortemHz je napisao/la:Vise mi se i ne ide u Široki :thumbdown:
Da znas da nam je bas zao zbog toga. :rol:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2017, 22:09

Zip je napisao/la:Al kako je grmilo u 24. minuti.....
Bas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 maj 2017, 22:10

Ne bude li mali Hadzic slijedece godine ako ne prva, onda bar druga opcija u napadu, neko treba u zatvor ici radi toga.
Sta nasi juniori treba da urade da bi dobili sasnu u prvom timu?
Ovakav Ahmetovic bolji od Hadzica?
Ja ne zelim da vjerujem u to.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 10 maj 2017, 22:11

Sarajlijica1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Najveći autogol bi bio otići na Pecaru i napasti sa svih strana. Utrpali bi nam tricu do poluvremena.
Ja ne znam jesu li coravi ovi ljudi. Vidite li da ne znamo napasti? Vidi odakle su dosli ovi igraci, oni ne znaju igrati ulogu favorita i igrati pod pritiskom. Svi su se odbranili na Hasetu, od Jajca do Krupe. A ima i onih nesretnih tipa Vitez. Na kontre i cao. Xuj napasti. :rol:
Kakve kontre,misliš da će oni igrati otvoreno i napadati...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2017, 22:12

rasavoje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Vise mi se i ne ide u Široki :thumbdown:
Da znas da nam je bas zao zbog toga. :rol:
Da znas da se nisam tebi obratio

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 maj 2017, 22:12

Nikad ruzniju,neorganizovaniju,jadniju i pi3ckastiju igru nisam gledo od kad pratim Sarajevo,barem smo uvijek dominirali na Kosevu,znalo se desit da nas neko odere al barem smo atakovali,bilo je i sansi za gol dobrih,ovo sad prespavas 90 min znas da se nista desilo nije

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 10 maj 2017, 22:15

MortemHz je napisao/la: Da znas da se nisam tebi obratio
Sto je neko negativno naelektrisan. :nedam:
zagor1987 je napisao/la:Nikad ruzniju,neorganizovaniju,jadniju i pi3ckastiju igru nisam gledo od kad pratim Sarajevo,barem smo uvijek dominirali na Kosevu,znalo se desit da nas neko odere al barem smo atakovali,bilo je i sansi za gol dobrih,ovo sad prespavas 90 min znas da se nista desilo nije
Imas bas kratkotrajno pamcenje onda. :mrgreen:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 maj 2017, 22:16

Kolko je raje bilo otprilike na tekmi?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2017, 22:17

rasavoje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Da znas da se nisam tebi obratio
Sto je neko negativno naelektrisan. :nedam:
zagor1987 je napisao/la:Nikad ruzniju,neorganizovaniju,jadniju i pi3ckastiju igru nisam gledo od kad pratim Sarajevo,barem smo uvijek dominirali na Kosevu,znalo se desit da nas neko odere al barem smo atakovali,bilo je i sansi za gol dobrih,ovo sad prespavas 90 min znas da se nista desilo nije
Imas bas kratkotrajno pamcenje onda. :mrgreen:
Pa gdje necu biti a jos me i ti prcas :lol:
Stroj1946 je napisao/la:Kolko je raje bilo otprilike na tekmi?
7.000
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 maj 2017, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 maj 2017, 22:17

PitarBordo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Najveći autogol bi bio otići na Pecaru i napasti sa svih strana. Utrpali bi nam tricu do poluvremena.
Ja ne znam jesu li coravi ovi ljudi. Vidite li da ne znamo napasti? Vidi odakle su dosli ovi igraci, oni ne znaju igrati ulogu favorita i igrati pod pritiskom. Svi su se odbranili na Hasetu, od Jajca do Krupe. A ima i onih nesretnih tipa Vitez. Na kontre i cao. Xuj napasti. :rol:
Al' fakat. :lol:
Al Bekica vazda samog ostavljali, jel znas kakv je to cirkus. Proxitali ga, i kad ga napada samo xuva igrac liniju jer to jedino zna odigrati. Ili centarsut koji nikoga nece pogoditi, njih 27 po utakmici. Krenuo roling mi se upisali od smijeha. Sto je najgore ne ismijavam ga, nije mi to u cilju. Ovo pisem od muke, ljut ne mogu to vise da gledam. Guraj ga na krilo, stavi Peru iza njega probaj nesto u pm. Ovakvo vise ne ide!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 10 maj 2017, 22:20

Sarajlijica1946 je napisao/la:I sa Sjevera opet topovski, hajde sto bacate sebi. Ali sjede ljudi na Istoku do sjevera ima zena, djeca ovih ih caste. :facepalm:

Dosta je sto ih tjeraju fudbaleri.ccc
Samo vi serite po sjeveru. Hajde da i ja serem sto su priveli pojedinca na istoku isto kao sto su pojedinci bacali topovsk, iako je vodja dao upute da niko nista ne baca. Govorite treba koreografiju, uradi se, a ti seres zbog topovskog. Licemjeru!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 maj 2017, 22:20

Koliko samo materijala je bilo za dobrog motivatora da iskoristi kako bi motivisao igrace da grizu 100minuta..
I dodjem na tekmu, i gledam onaku bezmudu, neorganizovano, smornu utakmicu bez trke i agresivnosti :facepalm:

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 10 maj 2017, 22:21

ako neko ono naziva pritiskom zadnjih 15' onda sam ja lud
prebacivanje lopte lijevo desno pritisak?
2/3 kornera zaredom i svi na isti nacin izvedeni (usrani)

za penal umjesto onog pada je mogao raspaliti iz polu voleja da probije golmana al' lakse je pasti pa se zaliti
ako kiksamo tj ako poslije ovog kola bude derbi ne bitan ako Hadzic ne dobije priliku ili na derbi ili u Krupi nekog treba yebati Hvala bogu pa Dulja nije potpisao ugovor sad valjda ode i nesto napravi od karijere

kad sam vidio da dulja koji je vodio napad i nezz ko izgubi loptu dulja sprint do igraca kojeg gleda bekic i uzme mu loptu a bekic ko koza blene sta ovaj uradi
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 maj 2017, 22:24

zlo87 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:I sa Sjevera opet topovski, hajde sto bacate sebi. Ali sjede ljudi na Istoku do sjevera ima zena, djeca ovih ih caste. :facepalm:

Samo vi serite po sjeveru. Hajde da i ja serem sto su priveli pojedinca na istoku isto kao sto su pojedinci bacali topovsk, iako je vodja dao upute da niko nista ne baca. Govorite treba koreografiju, uradi se, a ti seres zbog topovskog. Licemjeru!
Brate djeca i zena sjede tamo, odmakli se od svega. Sa sjevera je doslo, ali nije bacilo 1 000 ljudi koliko je bilo. Ovo od oka govorim, ali bacila dvojica ili jedan od tamo je doslo. Da sam sjedio znas koliko se zalim, bacaj sta hoces. Ono na Istoku necu da komentarisem, sramota za sve.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 10 maj 2017, 22:25

ja sam mislio da petarde bacaju nakon onoga :D

nije bilo ni 10 ak
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 10 maj 2017, 22:26

zlo87 je napisao/la:

Brate djeca i zena sjede tamo, odmakli se od svega. Sa sjevera je doslo, ali nije bacilo 1 000 ljudi koliko je bilo. Ovo od oka govorim, ali bacila dvojica ili jedan od tamo je doslo. Da sam sjedio znas koliko se zalim, bacaj sta hoces. Ono na Istoku necu da komentarisem, sramota za sve.
Ne moze sjever svakog pojedinca kontrolisati, nisam ni ja prvi za to sto sam i rekao, ali nemojte biti povrsni

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 maj 2017, 22:31

zlo87 je napisao/la:Ne moze sjever svakog pojedinca kontrolisati, nisam ni ja prvi za to sto sam i rekao, ali nemojte biti povrsni
Kako ne može?

Danas je navijanje bilo ispod nivoa utakmice, nekako gotovo se uklopilo sa sivilom na terenu. Izuzev počasti Vedranu, kada je cijeli stadion orio. Najbolje je da se ne poteže ta priča oko sjevera, ionako je tema FK Sarajevo. Dalje od same atmosfere i ne treba ići.
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 10 maj 2017, 22:35

zlo87 je napisao/la:Ne moze sjever svakog pojedinca kontrolisati, nisam ni ja prvi za to sto sam i rekao, ali nemojte biti povrsni
Kako ne može?

Danas je navijanje bilo ispod nivoa utakmice, nekako gotovo se uklopilo sa sivilom na terenu. Izuzev počasti Vedranu, kada je cijeli stadion orio. Najbolje je da se ne poteže ta priča oko sjevera, ionako je tema FK Sarajevo. Dalje od same atmosfere i ne treba ići.
Sjever nema navijacke policije da nekog kontrolise i nikad nece imat. Nismo mi tm.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 maj 2017, 22:36

Kako ne može?

Ma ne moze brate,imas iskrivljenih likova da te Bog sacuva. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 10 maj 2017, 22:38

Samo da hoce vise zavrsit prvenstvo, ovo je muka gledati vise, ovo vako vise ne ide. Calu cijenim i postujem ko malo kojeg trenera do sad ali brate de nesto promjeni ne mozes igrat sa 3 stopera, 3 beka, 3 krila i napadacem koji je zaboravio kako izgleda dati gol. Ali do Cale je najmanje, mi nemamo igrace, lahko je bilo sa Benkom, Krletom, Cimirotom igrati kad su to skolovani igraci, za razliku od vecine trenutih. Bekicima kad bi doveo Ancelotija oni bi se jos vise izgubili jer ne znaju osnove, oni znaju samo pravo, desno, lijevo i to je to.
Dobro se onaj danas nagovori lazom papetu i nije ni pogrijesio, upravo se on hvalio da je doveo ove igrace kad smo pobjedivali a da mu nije bilo Cale sad bi igrali sa Sirokim ali u ligi za opstanak ako on bude i ovaj rok dovodio igrace bicemo jos gori.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], USB i 8 gostiju.