FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

neno#4
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la neno#4 » 04 apr 2012, 00:33

Ja imam saradnju sa Centrotoursom, kao i sa Centrotransom, sve sto vas zanima se vrlo lahko moze saznati. Ako imate nekih pitanja napisite ovdje. Ili detaljnije informacije.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 apr 2012, 01:04

Cestitke na zasluzenom prolasku u 1/2 finale LP. Prolaz je bio obezbjedjen prije sest dana ali ga je veceras samo trebalo potvrditi i donijeti Bundesligi nove bodove na UEFA rang-listi.
Sto se 1/2 finala tice jos je rano o tome govoriti jer nikad ne znamo u kakvoj ce formi ekipe docekati taj duel, ali se nadam prolasku Bayerna u finale.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 apr 2012, 01:21

Wir sind in den Halbfinals!!! 8-)

Utakmica ne bas prelijepa, ali dovoljno dobra da jos jednom uzivam. Momcima sve cestitke, odlicno su i vecerasnji ispit odradili.
Posebno raduju te Neuerove odbrane, bilo ih je nekoliko, narocito u prvoj trecini utakmice.

Ola nas podsjetio na one golove od prije dvije sezone, kada je na isti ovakav nacin trpao protivnicima, a za onaj stand ovation nemam rijeci. Vidi se da su mu navijaci mnogo zahvalni.
Hvala Ola jos jednom, utrpaj i Realu makar jedan. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 04 apr 2012, 13:58

Ma sve je to dobro, al' ima i nesto bolje. Pogodite ko nam ostaje do 2016.? :)

Da, da, to je Mario Gómez García! 8-)
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /34296.php

Rijesismo mi te brige oko produzivanja ugovora najvaznijim igracima, nece nama neki Englezi, Spanci, Arapi, Rusi, Pakistanci :mrgreen: odvoditi igrace.

Nego, jel' se fakat ne brisu ti kartoni? :?
Sve kontam da ce prije polufinala biti obrisani, a izgleda da smo u belajima. :x
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 apr 2012, 14:15

Ponovo rutinski odradjena utakmica. Ponovo licimo na zrelu ekipu koja moze bez problema odigrati mirno i na rezultat. Jupp je sinoc ponovo odmarao Gomeza i Robbena, a Olic je pokazao da je jos uvijek veoma dobar igrac i da moze odigrati sjajnu utakmicu. Alaba me iz utakmice u utakmice sve vise odusevljava, dok se Muller izgleda pomalo izgubio. Sada nam slijedi dvoboj protiv starih rivala iz Madrida i ocekujem da Robbery da svoj puni doprinos u ovom dvomecu.

Sada se trebamo okrenuti ligaskom takmicenju i utakmici protiv komsija, a vjerujem da cemo tu lagano uzeti 3 boda i onda sve misli usmjeriti ka mecu sa Dortmundom. Ocekuje nas veoma uzbudljiv period sto se tice Bayerna i nadam se da cemo uspjeti sve to proci i da cemo na kraju uzeti bar dvije titule.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 04 apr 2012, 14:36

Sve kontam da ce prije polufinala biti obrisani, a izgleda da smo u belajima.
Nema brisanja kartona nakon 1/4. Kartoni se samo brisu nakon zavrsetka natjecanja po skupinama, a u svakoj sljedecoj fazi ostaju.

Nadam se zanimljivom i atraktivnom dvoboju izmedju Reala i Bayerna i, ako prodjete zelim vam da zgazite one kataloncice :D

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 apr 2012, 14:42

Mesut Ozil 10 je napisao/la:
Nema brisanja kartona nakon 1/4. Kartoni se samo brisu nakon zavrsetka natjecanja po skupinama, a u svakoj sljedecoj fazi ostaju.

Nadam se zanimljivom i atraktivnom dvoboju izmedju Reala i Bayerna i, ako prodjete zelim vam da zgazite one kataloncice :D
hvala na lijepim zeljama,nadam se da cemo ti ispuniti zelju!
nego moze mi neko samo nabrojati koji su to igraci kojima prijeti suspenzija sa eventualnim slijedecim zutim kartonom?
Stern des Südens

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 04 apr 2012, 14:58

proFCB je napisao/la:nego moze mi neko samo nabrojati koji su to igraci kojima prijeti suspenzija sa eventualnim slijedecim zutim kartonom?
Muller, Kroos, Gustavo, Boateng i mislim da je od sinoc Alaba. :evil:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 apr 2012, 15:08

[youtube][/youtube]

Jos uvijek se ove lijevice sjećam

nekoliko dana prije ove utakmice Elber operiso upravo tu nogu
Da se ponovi :D

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 04 apr 2012, 15:13

Zaslužen prolaz Bayerna u 1/2 finala CL. Pokazali ste totalnu dominaciju protiv OM, te se nadam kako ćemo uživat' u međusobnom duelu FCB-RMA, te naravno prolasku bolje momčadi (RMA). :mrgreen:
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 04 apr 2012, 15:17

Samo ti sanjaj o prolasku RMA u finale...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2012, 15:20

Mesut Ozil 10 je napisao/la:

Žuti kartoni, koje će igrači akumulirati na predstojećem EURO-u, bit će poništeni nakon četvrtfinala, odlučio je na zasjedanju u Moskvi Izvršni odbor UEFA-e.

Dosad je na snazi bilo pravilo da se žuti kartoni brišu prije četvrtfinala, odnosno po svršetku natjecanja po skupinama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 apr 2012, 15:41

Saurman je napisao/la:
Žuti kartoni, koje će igrači akumulirati na predstojećem EURO-u, bit će poništeni nakon četvrtfinala, odlučio je na zasjedanju u Moskvi Izvršni odbor UEFA-e.

Dosad je na snazi bilo pravilo da se žuti kartoni brišu prije četvrtfinala, odnosno po svršetku natjecanja po skupinama.
Na EURO-u... :)

JetSet_Hantraga je napisao/la: Muller, Kroos, Gustavo, Boateng i mislim da je od sinoc Alaba. :evil:

nisam siguran,ali mislim da je i Lahm dobio protiv Marseillea,mrsko mi provjeravat' sad :)
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2012, 15:45

schweinsteiger je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Na EURO-u... :)
Pa valjda je logično da pravila vrijede i za CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2012, 16:25

Bernabéu je napisao/la:Zaslužen prolaz Bayerna u 1/2 finala CL. Pokazali ste totalnu dominaciju protiv OM, te se nadam kako ćemo uživat' u međusobnom duelu FCB-RMA, te naravno prolasku bolje momčadi (RMA). :mrgreen:
A uz to se nadajmo i pozitivnoj, realnoj diskusiji svo vrijeme dok ovaj duel bude aktuelan... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 apr 2012, 16:36

effe_sa je napisao/la:
Bernabéu je napisao/la:Zaslužen prolaz Bayerna u 1/2 finala CL. Pokazali ste totalnu dominaciju protiv OM, te se nadam kako ćemo uživat' u međusobnom duelu FCB-RMA, te naravno prolasku bolje momčadi (RMA). :mrgreen:
A uz to se nadajmo i pozitivnoj, realnoj diskusiji svo vrijeme dok ovaj duel bude aktuelan... :)
+1 ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 apr 2012, 17:24

Monolog je napisao/la:Gdje mi je šećer?
Je li zaboravio na opkladu?
Uglavnom, radujem se dvomeču Bayern - Real. Volio bih da obje ekipe ispadnu, ali pošto znam da je to nemoguće ( :lol: ), onda sam ipak za Real i to da prođe u finale sa 3-4 gola razlike. :D
tu sam ja, citam, al ne mogu da pisem. tacnije, mogu pisat samo jednom rukom jer mi je jedan usljo slomio prst na drugoj ruci. mamicu li mu firaunsku.
opklada vazi. dakle, porazeni dodje 100 piva pobjedniku. ali, nista 3. reko si da ce real proci sa 4 gola razlike.

jos da napisem kritiku ovim mojim bavarcima koji su premalo pisali nakon ove dvije hvale vrijedne pobjede nad timom koji je razmontirao aktuelnog nj. prvaka.
nego, hoce li domuzovci imati snage u srijedu nakon sto se potrose protiv magatovih pulena :?:
ps.
monika prebila 10 milja postova hihihihihiiiii
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 04 apr 2012, 17:42

A uf Monolože, prođeš li ovu opkladu (što čisto sumnjam iako sam Realovac) treba ti spomenik podić na ovom forumu :).. Evo Apoela će Real proći (vjerovatno) s 4 razlike a znamo da i to neće biti lako uraditi, a gdje je Bayern a gdje su ovi.. :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 04 apr 2012, 19:24

Znaci, kartoni se ipak ne brisu?

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 04 apr 2012, 19:48

Jao kako cemo vas razbit. Ne mogu docekati.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.