Guzonjin_sin je napisao/la:Gorcinu poraza,okus loseg stanju klubu i strah od nadolazecih utakmica ne moze nista isprati,ni osjecaj da je Olimpik imao vecu posjetu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Zanimljivo da ti uvjek pokusas okrenuti plocu na navijacka desavanja,sto ti je klub u rasulu vec drugu godinu,sto je i ove evropa upitna,sto vas Olimpik mlati po guzovima na domacem,sto Sirokog ne mozete dobiti 10 tekmi,strah vas sto ce vas opet mlatnuti na sred Hadisona to je nebitno..bitno je koliko je bilo manijaka na jugu i sta se desavalo
I za tvoju informaciju na jugu bilo ludilo,imas slike pa prebrojavaj krvna zrnca do zore
I za tvoju informaciju na jugu bilo ludilo,imas slike pa prebrojavaj krvna zrnca do zore
Znam citao sam jutros u crnoj hronici o ludili prije tekme i slicno ... ludilo kakvo samo vi mozete napraviti, udarajuci se izmedju sebe i slicno samo naprijed ludnicaaaaaaaaaaaGuzonjin_sin je napisao/la:Zanimljivo da ti uvjek pokusas okrenuti plocu na navijacka desavanja,sto ti je klub u rasulu vec drugu godinu,sto je i ove evropa upitna,sto vas Olimpik mlati po guzovima na domacem,sto Sirokog ne mozete dobiti 10 tekmi,strah vas sto ce vas opet mlatnuti na sred Hadisona to je nebitno..bitno je koliko je bilo manijaka na jugu i sta se desavalo![]()
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Vidis i dalje to radis ali priznaj okus je isti 
Nista ne treba da cudi kad je jad po imenu R.Mrkovic u pitanju. Hem navija za zeljeznicku radionicu a haver je dobar sa Djelom. Nikako necu da kazem da je siljio zato sto mu je neko od strumfova to reko...to NE...ali da ce iz svoje glave okrenuti tekmu onako kako mu srce kaze...to DApadobranac1978 je napisao/la:imali smo i stativu,je.bo teali fakat kod prvog gola po meni ono je bio penal,sudija ne svira i iz kontre primimo gol i cak kod dodavanja onaj Savić je mozda bio u ofsajdu...puno sumnjivih situacija za nekih desetak sekundi
Nema ba price ono je bio cist penal ko suza a i sinoc na TV-u sam se ponovo uvjerio i svaka rasprava je suvisna
- molotovljev
Ova ideja vec postoji,nije neostvariva,najveci problem predstavlja to sto nemamo zakon o sportu..BORDO BOY je napisao/la:Jedini spas je u PRIVATIZACIJI kluba jer ovakav scenarij čeka svakoga. Treba realno kazati, nema te uprave koja ce FK Sarajevo izvući iz ovakvog ponora, NEMA. Trebali bi naći nekoga ko će kupiti i investirati u klub i držati ga stabilnim zbog svojih interesa, a time ujedno i dolazi interes navijača, jer ovako više nema smisla. Mislim da bi BORDO PRIJATELJI 1946 trebali porazgovarati i lobirati kod ovog Saudijca što pravi onaj hotel na Marin Dvoru i što je napravio Bristol, onaj AL SHIDDI. Neka čovjek kupi klub za 1KM, ali zato neka otplati dugove i investira u njega, ima dovoljno a sigurno i previše novca, pa neka napravi novi stadion i neka mu da ime Al Shiddi Arena, zašto da ne, pa ne može niko klub niti stadion odnijeti iz Sarajeva. Najjači klubovi u Evropi su privatizovani i tako funkcionišu. Pa mi smo u 21 vijeku a razmišljamo k'o da se Drugi svijetski rat završio jučer.
Iskreno,ja vjerujem u ovaj projekat..mislim da cemo biti prvi klub sa ovih prostora pod kontrolom Šeika..
IME
F.K.SARAJEVO
- Megamon
- Kontakt:
Adi Dzemidjic tuzio Bajka a Bordo Prijatelji traze ostavku Mirze Varesanovica.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- molotovljev
U utakmici protiv Olimpika navijaci su Mirzi poslali jasnu poruku sta zele..Megamon je napisao/la:Adi Dzemidjic tuzio Bajka a Bordo Prijatelji traze ostavku Mirze Varesanovica.
Mirza kao navijac Sarajeva je shvatio o cemu se radi..tako da...mada je Mirza sitnica u cijeloj prici..
F.K.SARAJEVO
Da prema strumfovskim stranicama koje su uvijek nama umanjivale posjetu a vama povecavale - pa nemoj molim teThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ako si vec htio da prosipas neku ironiju ovde, onda se raspitaj jarane malo bolje, na grbavici je bilo 3000 prema nekim medijima, a na kosevu za divno cudo isto 3000 prema tim istim medijima, toliko od mene.
Reci da se salis molim temolotovljev je napisao/la: U utakmici protiv Olimpika navijaci su Mirzi poslali jasnu poruku sta zele..
Mirza kao navijac Sarajeva je shvatio o cemu se radi..tako da...mada je Mirza sitnica u cijeloj prici..
Mirza shvatio???? Taj ne namjerava otici. on zeli potpuno okupirati klub, srozati ga da bi ga mogao poklopiti za male pare, sta ti je brate?!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sta se vise ovoliko cekaloMegamon je napisao/la:Adi Dzemidjic tuzio Bajka a Bordo Prijatelji traze ostavku Mirze Varesanovica.
Problem je sto taj nece lahko otici
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- kupus army
- Kontakt:
Mirzu ni puska ne moze otjerat,a kamoli da sam ode,malo se urazumite.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Do kada ima ugovor sa klubom ?kupus army je napisao/la:Mirzu ni puska ne moze otjerat,a kamoli da sam ode,malo se urazumite.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- kupus army
- Kontakt:
Ima ugovor na 4 godine,a traje od sredine prosle sezone.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- molotovljev
Stvarno neznam kakve namjere ima..ali je svjestan da je izvizdan i da nema podrsku navijaca,UPS je napisao/la:Reci da se salis molim temolotovljev je napisao/la: U utakmici protiv Olimpika navijaci su Mirzi poslali jasnu poruku sta zele..
Mirza kao navijac Sarajeva je shvatio o cemu se radi..tako da...mada je Mirza sitnica u cijeloj prici..![]()
Mirza shvatio???? Taj ne namjerava otici. on zeli potpuno okupirati klub, srozati ga da bi ga mogao poklopiti za male pare, sta ti je brate?!
iako je nije ni imao..ali smo po tom pitanju do sada bili neutralni,kada je u pitanju stadion.
F.K.SARAJEVO
Moj dobar prijatelj je jucer razgovarao sa njim i sa jos nekim ljudima iz kluba. Kaze mi - nema sanse, mirza se ponasa kao da se nista nije dogodilo. lik je mrtav hladan, nista ga ne zanima, ne interesuju ga navijaci sekunde! To je istina
- molotovljev
OK.Vjerujem da je tako..decko ima hrabrosti poigravati se..ali nema rezultate..na kraju ce u Napredak..UPS je napisao/la:Moj dobar prijatelj je jucer razgovarao sa njim i sa jos nekim ljudima iz kluba. Kaze mi - nema sanse, mirza se ponasa kao da se nista nije dogodilo. lik je mrtav hladan, nista ga ne zanima, ne interesuju ga navijaci sekunde! To je istina
F.K.SARAJEVO
Otici ce on, nista se vi ne brinite kad tadUPS je napisao/la:Moj dobar prijatelj je jucer razgovarao sa njim i sa jos nekim ljudima iz kluba. Kaze mi - nema sanse, mirza se ponasa kao da se nista nije dogodilo. lik je mrtav hladan, nista ga ne zanima, ne interesuju ga navijaci sekunde! To je istina
Imali smo mi i vecih mangupa od njega tipa Baljak, Muco i slicni pa smo uspjeli izaci na kraj sa takvim, ne vidim zasto bi Mirza bio drugaciji
Jedino da nam ne dodje njegovih 100 hiljada navijaca
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
a brate otici ce al kada upropasti klub skrozz..nezz sta bi vise ..ili da odemo u evropu(mirza garant ostaje),il da ne odemo (al i tada je moguce da ostane ..haj mu ga znajj) ..inace batina je iz raja izasla!!!Dirk je napisao/la:Otici ce on, nista se vi ne brinite kad tadUPS je napisao/la:Moj dobar prijatelj je jucer razgovarao sa njim i sa jos nekim ljudima iz kluba. Kaze mi - nema sanse, mirza se ponasa kao da se nista nije dogodilo. lik je mrtav hladan, nista ga ne zanima, ne interesuju ga navijaci sekunde! To je istina
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.