ŠB.TRN je napisao/la:Ma kreten obicni.Sad ce ispasti da ako Čelik ne osvoji kup da je se gurao Điroki.Kako pravi pritisak na suce.U svim drugim savezima ovo se kaznjava,s nekoliko utakmica zabrane vođenja i novcanom kaznom.Sad bas navijam za Želju,uzmite im taj kup!!!
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Nema vise :P
slazem se ,on naso glumit nestoŠB.TRN je napisao/la:Ma kreten obicni.Sad ce ispasti da ako Čelik ne osvoji kup da je se gurao Điroki.Kako pravi pritisak na suce.U svim drugim savezima ovo se kaznjava,s nekoliko utakmica zabrane vođenja i novcanom kaznom.Sad bas navijam za Želju,uzmite im taj kup!!!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha
benevrek!!!
...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali zmije dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....ŠB.TRN je napisao/la:Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha![]()
![]()
benevrek!!!
Zadnja izmjena: flash, dana/u 10 maj 2011, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
flash je napisao/la:...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali **** dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....ŠB.TRN je napisao/la:Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha![]()
![]()
benevrek!!!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
jel ono klub s tradicijom koji se pojavljuje savik 60-70 godina pa nestaje u neke crne rupeRosas7 je napisao/la:flash je napisao/la:...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali **** dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....ŠB.TRN je napisao/la:Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha![]()
![]()
benevrek!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jao mu price
Ukoliko nas Bevanda gura onda se ne brinem nimalo. Kup je naš 100%. Šta može jedan mali Čelik protiv udruženih snaga Širokog, Želje i Komiteta za normalizaciju? Maket ne može, to je sigurno. 
jel ono klub s tradicijom koji se pojavljuje savik 60-70 godina pa nestaje u neke crne rupeRosas7 je napisao/la:flash je napisao/la:...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali **** dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....ŠB.TRN je napisao/la:Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha![]()
![]()
benevrek!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jao mu price
klub koji je dvaput bio prvak i jednom osvojio kup,5 godina zaredom u europi.....sigurno je veci od vase pr..cije,koja nezna sta je europa
.....ruzno je i nepristojno porediti ekipu Celika koji je izbacivao jednu Fiorentinu u Evropi s jednim zrinjskim kojeg je nabio Dudelange(valjda se tako pise)....nekad je u Evropu kada izadjes znacilo da si to zasluzio i tamo si bio ponos drzave sada nazalost izlazak u Evropu znaci da si veci kriminalac i zato gubite od ekipa koje nikada nikog nisu pobijedile.....
...nema potrebe da mi repliciras.....dalje me ne interesuje
flash je napisao/la:.....ruzno je i nepristojno porediti ekipu Celika koji je izbacivao jednu Fiorentinu u Evropi s jednim zrinjskim kojeg je nabio Dudelange(valjda se tako pise)....nekad je u Evropu kada izadjes znacilo da si to zasluzio i tamo si bio ponos drzave sada nazalost izlazak u Evropu znaci da si veci kriminalac i zato gubite od ekipa koje nikada nikog nisu pobijedile.....
da da
kao braga i slovan bratislava,i odense bas bezveze ekipe nema sta
al bi vi guzice dali da mozete u europu ali nema
Jesul ovo oni sto se koriste imenom navijackog pokretaRosas7 je napisao/la:flash je napisao/la:.....ruzno je i nepristojno porediti ekipu Celika koji je izbacivao jednu Fiorentinu u Evropi s jednim zrinjskim kojeg je nabio Dudelange(valjda se tako pise)....nekad je u Evropu kada izadjes znacilo da si to zasluzio i tamo si bio ponos drzave sada nazalost izlazak u Evropu znaci da si veci kriminalac i zato gubite od ekipa koje nikada nikog nisu pobijedile.....
da da
al bi vi guzice dali da mozete u europu ali nema![]()
![]()
da dA DA DA i koji su bolji od vasih jedno deset putachily-rz je napisao/la:Jesul ovo oni sto se koriste imenom navijackog pokretaRosas7 je napisao/la:flash je napisao/la:.....ruzno je i nepristojno porediti ekipu Celika koji je izbacivao jednu Fiorentinu u Evropi s jednim zrinjskim kojeg je nabio Dudelange(valjda se tako pise)....nekad je u Evropu kada izadjes znacilo da si to zasluzio i tamo si bio ponos drzave sada nazalost izlazak u Evropu znaci da si veci kriminalac i zato gubite od ekipa koje nikada nikog nisu pobijedile.....
da da
![]()
da da...to su oni....kada su im ljudi objasnili da je to ime ustvari ime pokreta bilo im preofirno mijenjatichily-rz je napisao/la:Jesul ovo oni sto se koriste imenom navijackog pokretaRosas7 je napisao/la:flash je napisao/la:.....ruzno je i nepristojno porediti ekipu Celika koji je izbacivao jednu Fiorentinu u Evropi s jednim zrinjskim kojeg je nabio Dudelange(valjda se tako pise)....nekad je u Evropu kada izadjes znacilo da si to zasluzio i tamo si bio ponos drzave sada nazalost izlazak u Evropu znaci da si veci kriminalac i zato gubite od ekipa koje nikada nikog nisu pobijedile.....
da da
![]()
uuu kolka je zavist vasa

da da
[/quote]
Jesul ovo oni sto se koriste imenom navijackog pokreta
[/quote]
da dA DA DA i koji su bolji od vasih jedno deset puta
[/quote]
jedna navijacka grupa se cijeni po mnogo cemu al najvishe po gostovanjima
a vi ste jedina grupa sa ovih prostora koja nije uzvratila jedno gostovanje
u EURO LIGI pa ZASTO vjerojatno niste smjeli otic u Beograd
e sad vi idete na sva gostovanja po 100 njak a mi odradimo samo sarajevo i bude nas 1500
znaci na jednom gostovanju kao vi u cijeloj sezoni

Jesul ovo oni sto se koriste imenom navijackog pokreta
da dA DA DA i koji su bolji od vasih jedno deset puta
jedna navijacka grupa se cijeni po mnogo cemu al najvishe po gostovanjima
e sad vi idete na sva gostovanja po 100 njak a mi odradimo samo sarajevo i bude nas 1500
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Na cemu vam zavidimo,Što ste kao klub bili zabranjeni,ili što na utakmicama Zrinjskog isticete nacionalne zastave,ili pak na onoj prosidbi preko paroleRosas7 je napisao/la:uuu kolka je zavist vasa![]()
![]()
![]()
- molotovljev
Sarajevo,Željo,Velež,Čelik...činjenica!!!...........flash je napisao/la:.....ruzno je i nepristojno porediti ekipu Celika koji je izbacivao jednu Fiorentinu u Evropi s jednim zrinjskim kojeg je nabio Dudelange(valjda se tako pise)....nekad je u Evropu kada izadjes znacilo da si to zasluzio i tamo si bio ponos drzave sada nazalost izlazak u Evropu znaci da si veci kriminalac i zato gubite od ekipa koje nikada nikog nisu pobijedile.....
F.K.SARAJEVO
Ja imam osjecaj da ce ove godine nasi klubovi daleko dogurati u Evropi. Borac, Zeljo, Sarajevo i Siroki su definitivno nasi najbolji klubovi a i uvijek smo podcijenjeni. Ove ekipe zaista posjeduju kvalitet i mislim da ce se to pokazati.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
pa mostar ima 100 000 ljudi od cega pola za zrinjski,pa nas ovoliko dodjeRosas7 je napisao/la:tareizo je napisao/la:jedna navijacka grupa se cijeni po mnogo cemu al najvishe po gostovanjima
http://www.ultras-zrinjski.net/index.ph ... onygallery
evo pa malo pogledaj kako ne idemo na gostovanja
a srajevo ima 400 000 ljudi[/quote]
pa de postavi iz beograda jednu
P.S. kake veze ima ja sa sarajvom
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
pa de postavi iz beograda jednutareizo je napisao/la:pa mostar ima 100 000 ljudi od cega pola za zrinjski,pa nas ovoliko dodjeRosas7 je napisao/la:tareizo je napisao/la:jedna navijacka grupa se cijeni po mnogo cemu al najvishe po gostovanjima
http://www.ultras-zrinjski.net/index.ph ... onygallery
evo pa malo pogledaj kako ne idemo na gostovanja
a srajevo ima 400 000 ljudi
P.S. kake veze ima ja sa sarajvom[/quote]
postavi ti vasu europsku utakmicu
koliko vas je bilo
zenica je takodjer veci grad od mostara a plus jedan klub je u njoj,ultrasa uvijek vise dodje u zenicu ,nego ti vassih kvazi navijaca u mostar jadan ne bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.