s olimpikovimBordoBolesnik je napisao/la:S kim i gdje kadeti igraju zadnju tekmu? Vidim ako dobiju uzimaju titulu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
s olimpikovimBordoBolesnik je napisao/la:S kim i gdje kadeti igraju zadnju tekmu? Vidim ako dobiju uzimaju titulu
Nama je kup nebitan.MortemHz je napisao/la:Racuna se i kup tako da pogan ima 12, mi 10 a Zrinjski 6.BelminM23 je napisao/la: Pa Sarajevo 5 Zrinjski 5, jedino Željezničar ima 7.
Ja mislim 1pasica je napisao/la:Koliko je Ahmetovic postigao golova u ligi 6? Ako je ikako.
Slažem se, neka Čale, ali ugovor na godinu dana govori da nemamo dugoročnu strategiju. Ja ne znam zar je toliko teško napraviti dugogodišnji plan i program, onda dati Čali ugovor na minimum 3 godine i krenuti u projekata. Ovako ništa ne dobivamo, sem nekog trenutnog mira u kući do prvog poraza, a onda ide poznati scenario.Lik je napisao/la:Neka ba Čale, al da mu se dovedu igrači koji znaju lopte, a ne hadalji.
Sretno Čala zaslužio si.![]()
Ne mora značiti da su mu oni dali samo godinu, možda su mu nudili dvije, on insistiro na jednu.Chlan je napisao/la:Slažem se, neka Čale, ali ugovor na godinu dana govori da nemamo dugoročnu strategiju. Ja ne znam zar je toliko teško napraviti dugogodišnji plan i program, onda dati Čali ugovor na minimum 3 godine i krenuti u projekata. Ovako ništa ne dobivamo, sem nekog trenutnog mira u kući do prvog poraza, a onda ide poznati scenario.Lik je napisao/la:Neka ba Čale, al da mu se dovedu igrači koji znaju lopte, a ne hadalji.
Sretno Čala zaslužio si.![]()
Husref.Lakoste je napisao/la:Ko je bolji trener od Cale u ligi?
Moguće, ali jakim ugovorom u slučaju otkaza mislim da bi Čala pristao. Mada hvala Bogu da smo bar to brzo riješili, idemo dalje...Lik je napisao/la:Ne mora značiti da su mu oni dali samo godinu, možda su mu nudili dvije, on insistiro na jednu.Chlan je napisao/la:Slažem se, neka Čale, ali ugovor na godinu dana govori da nemamo dugoročnu strategiju. Ja ne znam zar je toliko teško napraviti dugogodišnji plan i program, onda dati Čali ugovor na minimum 3 godine i krenuti u projekata. Ovako ništa ne dobivamo, sem nekog trenutnog mira u kući do prvog poraza, a onda ide poznati scenario.
Da navijači svojim dobacivanjem s tribina mogu dat neki doprinos, Benko bi bio tu, skaut, Kantardžić i lažni Pape bivši, Rustem i Said odavno bivši...BordoBolesnik je napisao/la:Mi pricamo o trenerima a dali smo svoj doprinos da se Kodro otjera![]()
Pa kaze nadji ovdje nekog da valja
Bravo!skoroalen je napisao/la:Da navijači svojim dobacivanjem s tribina mogu dat neki doprinos, Benko bi bio tu, skaut, Kantardžić i lažni Pape bivši, Rustem i Said odavno bivši...BordoBolesnik je napisao/la:Mi pricamo o trenerima a dali smo svoj doprinos da se Kodro otjera![]()
Kodru su pokopali talovi u klubu, i to je jedina istina. S tribina se psovalo svima i psovat će se, ove sezone sam i za Čalu čuo par odvratnih stvari s istoka, a da ne zaboravimo i Husrefa i koliko mu se psovalo nakon Kukesija.
I samo on, a ocigledno nema namjere da se vraca u šeher, tako da je ostanak Cale bio jedini logican izbor.skoroalen je napisao/la:Husref.Lakoste je napisao/la:Ko je bolji trener od Cale u ligi?
belosevic28 je napisao/la:Monotono nesto, de malo imena potencijalnih pojacanja, nek gori hala![]()
Eeeeee o tome se radi druze! Mi bi svi da se pitamo i odlucujemo, previse strucnjaka. Tako se ne samo treneri nego i igraci tjeraju iz ovog kluba, najvise bih volio kada bi se to napokon promjenilo i da ako vec vidimo nekog novog Rustema pustimo njega na miru i krivimo onog ko ga je doveo ako nam vec ne valja. Medjutim to ne treba nikako raditi za vrijeme utakmice, imas polusezonu i kraje sezone i tu pravis rez.skoroalen je napisao/la:Da navijači svojim dobacivanjem s tribina mogu dat neki doprinos, Benko bi bio tu, skaut, Kantardžić i lažni Pape bivši, Rustem i Said odavno bivši...BordoBolesnik je napisao/la:Mi pricamo o trenerima a dali smo svoj doprinos da se Kodro otjera![]()
Kodru su pokopali talovi u klubu, i to je jedina istina. S tribina se psovalo svima i psovat će se, ove sezone sam i za Čalu čuo par odvratnih stvari s istoka, a da ne zaboravimo i Husrefa i koliko mu se psovalo nakon Kukesija.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Vanja8 i 56 gostiju.