FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZaZelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZaZelju » 21 sep 2016, 23:29

carsijaba je napisao/la:Brotnjo - Željo 0:7

Beganović 2 gola, 1 asistencija
Lazić 2 gola, 1 asistencija
Memija 2 asistencije
Stevanović 2 asistencije
Nikolić 1 gol
Bekrić 1 gol
Kosorić jedan gol.
drugi gol Lazića - odbijanac
Ja sam jedan od onih koji je prizivao Beganovica da igra napadaca i smatram da je nepravedno kritikovan zato sto je igrao na drugim pozicijama. Sigurno bi dao gol ili dva da je igrao umjesto Lendrica u zadnjih 6 utakmica.

Ali ipak jedna ispravka vezana za Beganovica, a to je da asistenicija ide Bocacciniju, a ne njemu. Pogledajte snimak golova.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 sep 2016, 23:45

Gdje ima snimak?

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 22 sep 2016, 00:23

HausMan je napisao/la:postujem ja to ali ja govorim cinjenice. ekipa brotnja je kao da si igrao s vratnikom. tu se nema sta vidjeti, jedna obicna trening utakmica. ja bas mislim da ne pretjerujem nego sasvim realno pisem. moraju istrcati jer su placeni za to ni na to ne mogu svrsavati. ovo sto pisem nema veze s upravom, sad pisem o danasnjoj ekipi brotnja. ja ipak brotnjo pamtim kao dobru sportsku sredinu gdje izaslo dosta dobrih igraca, a ovo sto su oni danas je amaterizam klasicni.

dzaba svrsavate na ovo jer s metalegom ce biti skroz druga prica. a vec znamo kako smo igrali pripremnu s njima.
HausMan je napisao/la:zna budala da moramo igrati u prvom sastavu jer smo prelosi. uvodjenjem djece to bi bio rizik za ispadanje u vec ovako losoj ekipi.zatvorit se i na kontre ganjati koji gol da probamo pobjediti.
sad mi nista jasno nije, zar nismo trebali se zatvorit i cekat kontre po tvom misljenju?? zar nije bio onda taj brotnjo toliko jak da su cak favoriti bili jer jbg mi smo trebali se branit i nadat se kojoj kontri?
kako sad obicna trening tekma :hmmmmm: :hmmmmm:

toliko tesko bar pohvalit i pricat o igri pa da si igro protiv pionira?? nego opet okreni na negativu??

danas super izdanje, neka ovo im je trebalo da se malo psihicki dignu jer jbg svaka pobjeda je vazna, a pogotovo ovako visoka pa nevazno protiv koga :opaopa: :opaopa:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 sep 2016, 00:52

7 komada nije mala šala, ko je gledao vidio je trku, želju i dosta dobrih pasova. Izgubi se lopta odma 2-3 su tu da je oduzmu. Dobra predstava plavih.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 22 sep 2016, 11:24

Evo video izvještaj na zvaničnoj!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 22 sep 2016, 11:34

TikTak je napisao/la:Ne mozes donositi zakljucke nakon meca sa Brotnjom, ali nesto se samo od sebe namece. Beganovic moze i mora igrari spica. Ne treba mu izmisljati pozicije. Jak je, cvrst i borben, to nam upravo treba u spicu u nekim momentima utakmice.
i ja sam da igra began ali ne zbog ove utakmice. dao dva gola i s onim amaterima od atopera nije tesko igrati.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 sep 2016, 13:29

Izbori sve blizi a prica oko stadiona se maksimalno koristi u predizborne svrhe,a zanimljivo nacelnik koji je na vlasti tu pricu uopste ne potencira kao neki, a covjeka se optuzivalo za sve i svasta a na kraju se nista ne obestini niti dokaza.
Gledam ovaj prijedlog stadiona iz perspektive mankete kandidata za nacelnika iz satro Evropsko **** stranke, covjek bi od polovice stadiona napravio podzemne garaze :lol:
Namjreno necu da iznosim imena stanaka niti kandidata da nebi ispalo da reklamiram ljude, jucer takodjer prolazim pored AS-a na Socijalnom, stand jedne stranke boraca, ljudi pricaju o izgradnji Evropskog stadiona,a pokazuju slike zadnjih radova koji su zavrseni, i onako na sva glas govore evo ako nas narod izabere ovo sa slike cemo pretociti u djelo :mrgreen:
Sve to je ujedno udaranje na temelje koje su postavili sadasnji ljudi u klubu,a ujedno i ometanje u sadasnjim stvarima i naporima koje cine, sve to poturanjem nekih novih skica i manketa a slag na tortu jeste da sve to dolazi od politickih stranaka - politike.
Iskreno se nadam da su Manijaci i svi Zeljovci opcenito pametni i da nece nasjedati na price oko stadiona zbog politickog marketinga.

Samo da pozdravim pojedine koji su tvrdili da u ovoj godini nije bilo posjete porezne, te smo zbog toga vodili polemiku dva dana, i evo jucer klub saopstenjem obznani da ih je posjetila porezna u aprilu mjesecu :)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 22 sep 2016, 13:35

pozdrav za direktora hrasno, uvazeni kolega, magistre.
malo da se nasmijemo firma koja farba reflektore trazila da vidi financije :lolno: i ofarbali nam jedan zato sto dobro poslujemo hahahahahahhahahahahahahahahaha la ilahe illa :bow: :bow: :bow: ne vjerujem cirkusa.

a ovo malo sad ozbiljno.

Veoma je važno naglasiti da je inspekcijski nadzor PUFBiH potvrdio ispravno i zakonito poslovanje Kluba tokom 2015. i 2016. godine. Međutim, spomenutim rješenjem su utvrđene dodatne obaveze po osnovu poreza na dohodak i doprinosa koje su, prema nalazu i mišljenju inspektora, nastale kao rezultat nekoliko poslovnih događaja iz perioda prije 2015. godine. Radi se o ukupno utvrđenom iznosu od 176 hiljada KM (uključujući i zatezne kamate).

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 sep 2016, 14:03

Nakon odlaska Ivice Huljeva u Varteks konacno smo docekali klupska odijela ...
Ni manje ni vise nego Jordies, drago mi je da se i ovo obestinilo :D

slika

slika
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 sep 2016, 14:10

Slijedece ... :kafa:

slika

slika
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 sep 2016, 14:41

Hrasno1921 je napisao/la:Slijedece ... :kafa:
slika

slika
Jel to provjereno :pray: :njanjanja:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 sep 2016, 18:31

Od 20.09. omladinski pogon, prvotimci i svi sportski kolektivi unutar SD. Zeljeznicar moci ce da koriste besplatno i bez ikakve naknade teretanu kao i samu novu sportsku dvoranu na Grbavici, a sve troskove snosit ce opstina Novo Sarajevo
1921'

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 sep 2016, 18:33

Hrasno1921 je napisao/la:Od 20.09. omladinski pogon, prvotimci i svi sportski kolektivi unutar SD. Zeljeznicar moci ce da koriste besplatno i bez ikakve naknade teretanu kao i samu novu sportsku dvoranu na Grbavici, a sve troskove snosit ce opstina Novo Sarajevo
Da li će se moći uzimati i termini košarke ili fudbala u dvorani? Naravno mislim da ono skupi se 10 ljudi i plate termin.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 sep 2016, 18:47

arelinho je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Od 20.09. omladinski pogon, prvotimci i svi sportski kolektivi unutar SD. Zeljeznicar moci ce da koriste besplatno i bez ikakve naknade teretanu kao i samu novu sportsku dvoranu na Grbavici, a sve troskove snosit ce opstina Novo Sarajevo
Da li će se moći uzimati i termini košarke ili fudbala u dvorani? Naravno mislim da ono skupi se 10 ljudi i plate termin.
Svakako, u toku je osnivanje JU. u okviru opstine Novo Sarajevo koja ce upravljati dvoranom, kada se to desi za ocekivati je da dvorana proradi punim kapacitetom, i vjerujem da ce se to desiti u narednih 20.tak dana od tada vjerujem da ce biti poznate cijene termina i svega ostalog.
Vrijedi svakako istaci da je ovo inicijativa od strane navijaca medju kojima sam i sam, kao i bivsih igraca a razumjevanje kao i odobrenje inicijative svakako da smo naisli u opstini.
Slijedeca stvar i cilj jeste ukidanje naknade za treniranje na pomocnom terenu koju klub placa opstini.
1921'

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 sep 2016, 20:55

Treba malo zaviriti na Tusanj. Uzeti im sta valja, prije svega Ordagica i Veselinovica.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 22 sep 2016, 22:26

Petrović će biti jedini koji će se pitati,
a mislim da bi jedan od te dvojice mogao biti koristan.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 sep 2016, 08:52

irfo je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Slijedece ... :kafa:
slika

slika
Jel to provjereno :pray: :njanjanja:
Ovo su stvari za svaku pohvalu. reflektori, istocna tribina, fotelje za igrace, novi tunel....samo naprijed i budi Zeljo!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 23 sep 2016, 11:04

Hrasno1921 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Svakako, u toku je osnivanje JU. u okviru opstine Novo Sarajevo koja ce upravljati dvoranom, kada se to desi za ocekivati je da dvorana proradi punim kapacitetom, i vjerujem da ce se to desiti u narednih 20.tak dana od tada vjerujem da ce biti poznate cijene termina i svega ostalog.
Vrijedi svakako istaci da je ovo inicijativa od strane navijaca medju kojima sam i sam, kao i bivsih igraca a razumjevanje kao i odobrenje inicijative svakako da smo naisli u opstini.
Slijedeca stvar i cilj jeste ukidanje naknade za treniranje na pomocnom terenu koju klub placa opstini.
Hrasno, mislim da si ti najvise upucen oko zelje ovdje na forumu, znas li mozda kad ce vi poceta ta gradnja istocne tribine?? Na sta se sad ceka?? Da isprojektuju ili cekaju se neke pare ili sta vec???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 23 sep 2016, 12:12

TikTak je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Petrović će biti jedini koji će se pitati,
a mislim da bi jedan od te dvojice mogao biti koristan.
Bajke su na trecem katu. Isto smo govorili kad je Janez "sefovao", a igrace nam dovodili Kunto i Panto. Ako nastavimo igrati toplo-hladno Salko ce se pitati, ako uvezemo par pobjeda do januara nista se nece promijeniti.
Nisi upućen prijatelju. Petrović je svojim dolaskom preuzeo potpuno pitanje dolaska novih igrača, što je i on sam izjavio nekoliko puta.

Nemoj samo udarati kontru.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 23 sep 2016, 12:19

vidim da vjerujete hrasnom sta pise, onda morate vjerovati za laznog hadziju i ostale stvari koje je pisao protiv uprave da budete realni.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.