I onda se sjetim 2009 protiv Turske stojim skoro na istom mjestu na jugu sa starim ja 16 godina tada gdje sjede ovo svoje sa videas4mke je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:59Dan te ****JohnCleese je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:45baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:16Sad i navijači krivi, oni bi da zabrane ženi i djecama da idu na utakmice jbt, ko da je Afganistan![]()
Neka ide ko god je platio utakmicu, nije ni moj ni vaš problem. Pola najjačih reprezentacija na našem kontinentu igra u pozorišnim atmosferama mimo navijačke grupe koja bude tu pa bilježe rezultate.![]()
Ulazili 2 h ranije, iako vec tad zvanicno nije trebalo biti organizovanih robijasa na jugu kao ranije, oko mene puno zenicana vecinom 30 + salovi robijasi zavezani preko bubrega, nerijetko obrijanih glava velicine bojlera koji ne stoje nego hodaju po tribini prvenstveno zbog speeda , a onda tek i od napetosti utakmice, ovi drugi sto ih spaze prebacuju dzoju preko mene i oca ne bil ih smirili, podjebavaju lika iz zastitarske agencije jer je iz Ilijasa ( kao Sarajlila pa zato
Tribina imala na sipci svog covjeka koji je makar podjednak broj pjesama poveo kao i suprotni sjever.
Penjali se uz mrezu iza gola iz zayebancije, poljevali iz kartonskih casa protivnicke igrace kad dodju blizu kornera uz krikove kromanjonaca sve ne bil ih dekoncentrisali...
Ramena bole poslije od navaljivanja ovih iza tebe a onda se ti tako navalis onim ispred ali niko nikom ne hebe mater prava porodicna atmosfera.
Doduse igracima se otvoreno hebavalo svasta ali ne sinhronizovano, tako ja samo isla podrska....
A 2009 ko da je jucer bila a vidi danas