Hahahahaha dobarmohikanac123 je napisao/la:E cuj, kao da igraju u svemiru, lopta im stalno u zrakuinvincible1921 je napisao/la:Prvo pol izbiji nabiji udri niko nista...i mi i pitari imali jednu fobru sansu i par polusansi.
Nastavak sarajevo puno borbenije i bolje. Mi izuzev prekida nismo ni zaprijetli tesko da smo i centar prelazili osim polukontri kad su pite pale u konficiji. Duljevic i crnkic stalno bili opasnost. Bodom mozemo bit zadovoljni,al samo zato jer smo igrom bili daleko od 3. Sta je sa onim najavama da cemo dominirat?
Amar Osim gospodar familije !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
=\_1921_/=
Sad shvatam zašto su pojedinci bili protiv dolaska Petrovića!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dno dna pa rupa pa dno dna pa opet rupa i dalje se nevidi mrak.Kraj.
Pa nije igrao Bekric. Zar nije on bio igrac manje dosad?Alipasino je napisao/la:Dno dna pa rupa pa dno dna pa opet rupa i dalje se nevidi mrak.Kraj.
- Neandertalac
- Kontakt:
Titula se najavljivala, ne bod! Ne treba nam bod sa Koševa već tri. Napadni i idi na pobjedu makar izgubili! Piqke obične.
Maksimalno do kraja zimskog;
Sportski direktor po mogućnosti Željin vojnik! Za mene idealna osoba; Zubanovic!
Dejan Nikolić kao potpisnik većine transfera a da se odstrani iz kluba i nabije nogom!
Da se prestane sa zapošljavanjem pitara u klubu!
Misimovicu totalno ukinuti ovlasti u sportskom dijelu! Ako mu se to ne sviđa moze ići. Odmah!
Da se jasno definise klupska strategija, sistem za dobrobit kluba koji je postojao, Amar Osim ga je napravio ovi ga uništili!
Da se konačno počne preuzimati odgovornost za losa djela kao što se kupe lovorike za dobra!
Maksimalno do kraja zimskog;
Sportski direktor po mogućnosti Željin vojnik! Za mene idealna osoba; Zubanovic!
Dejan Nikolić kao potpisnik većine transfera a da se odstrani iz kluba i nabije nogom!
Da se prestane sa zapošljavanjem pitara u klubu!
Misimovicu totalno ukinuti ovlasti u sportskom dijelu! Ako mu se to ne sviđa moze ići. Odmah!
Da se jasno definise klupska strategija, sistem za dobrobit kluba koji je postojao, Amar Osim ga je napravio ovi ga uništili!
Da se konačno počne preuzimati odgovornost za losa djela kao što se kupe lovorike za dobra!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sta je sa stadionom? Sta je sad zapelo, sto ga ne prave?
- Incognito87
- Kontakt:
Što neko reče klasični Amarovski derbi. Drži, ne daj, nek' ne primimo go a naprijed šta bude bude. Sedam utakmica bez poraza, okrenuti se Goraždu i Olimpiku i produžiti niz.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
balotelli90
- Kontakt:
saće istok da nam oči zamažu !ZaZelju je napisao/la:Sta je sa stadionom? Sta je sad zapelo, sto ga ne prave?
DEJO NAPOLJE UBLEHO !
Ali sa pobjedama, Olimpica moramo uzeti.Incognito87 je napisao/la:Što neko reče klasični Amarovski derbi. Drži, ne daj, nek' ne primimo go a naprijed šta bude bude. Sedam utakmica bez poraza, okrenuti se Goraždu i Olimpiku i produžiti niz.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
radinovic najbolji. a dado levat dabogda ne igro u sloveniji.Alipasino je napisao/la:Dno dna pa rupa pa dno dna pa opet rupa i dalje se nevidi mrak.Kraj.
sad ce istok, samo sto nije. nemaju oni za plate igracima a ne za istok.
- Incognito87
- Kontakt:
šta će nam istok imamo forume
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Yebo ga dan mora li se svaki put spominjat Dado?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije nemaju, NEMAMO! Nije to njihovo, ne plaćaju iz svog džepa ništa već iz klubske kase.HausMan je napisao/la:sad ce istok, samo sto nije. nemaju oni za plate igracima a ne za istok.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
balotelli90
- Kontakt:
Mladost DK napravi tribinu, fino urediše a mi bez marke opet bod ispred njih cc
ne treba se nervirati sad. gotovo je sad. moramo sad malo citati sokrate i vidovite bebe.Neandertalac je napisao/la:Nije nemaju, NEMAMO! Nije to njihovo, ne plaćaju iz svog džepa ništa već iz klubske kase.HausMan je napisao/la:sad ce istok, samo sto nije. nemaju oni za plate igracima a ne za istok.
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/lendri ... aju/210503
Je li uprava kriva sto igraci ovakve daju izjave,sto dodaju lopte protivnickim igracima kao poklon. Ustvari krivi su svi sto su dovedeni ovakvi.
Je li uprava kriva sto igraci ovakve daju izjave,sto dodaju lopte protivnickim igracima kao poklon. Ustvari krivi su svi sto su dovedeni ovakvi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Incognito87
- Kontakt:
kako pojedincima pamćenje kratko seže, i kako plitko razmišljaju, fakat se nekad zapitam dal' vi jedva čekate nešto negativno da bi bilo "e jesam vam rekao"?
- Neandertalac
- Kontakt:
Beremo plodove rada amatera i sujetnih ljudi. Koliko moraš biti nadobudan da si umislis kako možeš raditi nešto o cemu nemaš pojma i svojim postupcima nastetis klubu koji voliš.
TikTak@ slažem se. Cenan je jedan obični Senadov potrcko, isturena ruka. Sada ide priča Stanić radi na nekim igračima, on preporučuje. Ne može to. Uzmi funkciju, ja bi prvi volio, evo budi SD pa radi što misliš da treba a ne ovako.
Dok se ne počne preuzimati odgovornost mi naprijed nećemo!
TikTak@ slažem se. Cenan je jedan obični Senadov potrcko, isturena ruka. Sada ide priča Stanić radi na nekim igračima, on preporučuje. Ne može to. Uzmi funkciju, ja bi prvi volio, evo budi SD pa radi što misliš da treba a ne ovako.
Dok se ne počne preuzimati odgovornost mi naprijed nećemo!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/lendric- ... aju/210503"Ne zanima me šta ljudi pričaju. Psi uvijek laju. Ja samo idem naprijed i ja sam prvi strijelac Želje. Da vas podsjetim, ako ste zaboravili. Meni puno znači povjerenje Petrovića", rekao je Lendrić nakon današnjeg susreta.
Cuj ovog ofarbanog , psi neka laju jel
Ali nece njega Ćelo trpiti više, slijedecu igraju Stevo ili Dženis.