FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Transfer1312
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Transfer1312 » 24 okt 2016, 09:23

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 okt 2016, 09:27

Transfer1312 je napisao/la:Vi bi opet iz greške u grešku. Puno promjena nije dobro za ekipu , to je dokaz naša zadnja dva prelazna roka . Bilo je tu finih pojačanja ,al treba se samo pojačavati planski. Pravi dokaz je Zrinjski , koji kao i velike ekipa pojačava se uvijek sa maksimalno 1 2 ozbiljna igrača ostali se bore za klupu i kroz treninge se nameću . A u nas dodje 15 igrača i odma to neke rokade promjene ovo ono. Da se ja pitam , u ovom prelaznom roku dovesti 1 štopera, 1 ofanzivnog veznog i 1 napadača i doviđenja. Odlazak igrača za koje ja smatram da ne mogu donijeti veću kvalitetu igri ( Šećerović , Bekrić , Beganović ) . Rasteretiš budžet , dovedeš ekipu na brojku od nekih 22 igrača i to je to. I svaki naredni prelazni rok 2-3 odlaska , 2-3 dolaska ukoliko ima potrebe. I nema više masovnih odlazaka i dolazaka... Svaka ozbiljna ekipa tako radi , i automatski sačuva okosnicu ekipe ali i taktiku.. Pozz
Trebamo ici u ovom smjeru. Stalne promjene dokazano ne donose nista dobro.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 okt 2016, 10:19

To su sve krivi Mulalić i Kostić. Nemaju pojma. Sada se Slavko pita, pravi trener, ima njuh za mlade igrače. Neka on vidi koliko nam igrača ne treba i koliko da dovedemo. Plus glavni scout sa "vanjskim" suradnicima radi odlično, očekivati je prava pojačanja. :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2016, 10:25

Koliko ima jos kola do kraja polusezone i kad otprilike pocinje nova ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 okt 2016, 10:43

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2016, 10:48

Iskreno draze mi je da Slavko odabere fudbalere nego da mi Cenan i oni nekog kao " biraju". Mada da dvojica nece doci. Jedino da je Obradovic zamjena ako Lendric ode u sto cisto sumnjam da ce se desiti,a Pecu Radnik ne da jer su mrtva ekipa bez njeg.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 okt 2016, 10:53

LjoZee je napisao/la:Iskreno draze mi je da Slavko odabere fudbalere nego da mi Cenan i oni nekog kao " biraju". Mada da dvojica nece doci. Jedino da je Obradovic zamjena ako Lendric ode u sto cisto sumnjam da ce se desiti,a Pecu Radnik ne da jer su mrtva ekipa bez njeg.
.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 okt 2016, 10:56

Tako ste bili pisali Memisevic dolazi, gotovo sve, na kraju ni traga glasa. Kakav Obradovic ne budite djeca. Prvo ima ugovor, mi obestecenje ne mozemo platiti, a trece njega ce Krstajic negdje vani dobro unovociti. Pa nije on budala da pravi igrace i placa i da daje Zelji. Jastaradi samoreknem.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2016, 11:02

Transfer1312 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Iskreno draze mi je da Slavko odabere fudbalere nego da mi Cenan i oni nekog kao " biraju". Mada da dvojica nece doci. Jedino da je Obradovic zamjena ako Lendric ode u sto cisto sumnjam da ce se desiti,a Pecu Radnik ne da jer su mrtva ekipa bez njeg.
To i ja mislim. Trenutno u Premijer Ligi jedino što možeš pokušati uzeti je od Slobode (ordagić , veselinović , kostić) , sve ostalo nema kvalitet ili nece napustit svoje ekipe...
Po mom nekom misljenju Olimpic je u raspadu interesantni bar meni su Kobiljar i Lelic
Čelik nema nijednog igrača interesantnog.
Mladost nikog neće pustit sigurno kao ni Krupa ( ma da najbolji igrač Krupe je Kajkut , Koljića je bilo pitanje vremena kad će stati)

Uglavnom hoću da kažem nema nekog izbora u PL.
Upravo tako. Vec nekoliko dana pokusavam da sjetim nekog lijevog beka lige koji bi mogao doci. Jedino mi Subic dolazi u opticaj,ali on ne moze jer smo vec probali ga dovesti. Neki kao spominju da bi mogao Ordagic doci kod nas. Na zimu tesko nekog mozes dovesti iz PLBiH. Jedini spas je Mario Stanic. Mozda da nam on sta pokusao naci. Zeba bi valjda trebao doci i jos 2-3 sasvim dovoljno. Beganovica na posudbu,Bekricu se zahvaliti i dati mu trenerski posao,Jahicu isto i mozda Secerovicu. Ostali nek ostanu pa pripreme nek prodju pa cemo vidjeti

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 okt 2016, 11:08

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2016, 11:11

Transfer1312 je napisao/la:Tako da..
Tako da svi trebaju shvatiti koliko je to težak posao ;)

Sve bi to bilo malo lakše da ne postoji toliki pritisak, lako je recimo Zrinjskom, oni imaju mir koji mi i Sarajevo nikad nećemo imati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 okt 2016, 11:14

Ne bi ni Zrinjski imao mir da je promjenio 15 igraca, da je na tabeli 8 i sl. Mir pravi uprava i igraci sami sebi. Ako imas dobe igrace i rezultate bice i mir. Sto neko rece Zrinjski dovede par igraca gdje skripi i to je to. Znaci sistemski rade itekako.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 24 okt 2016, 11:17

amazon je napisao/la:Ne bi ni Zrinjski imao mir da je promjenio 15 igraca, da je na tabeli 8 i sl. Mir pravi uprava i igraci sami sebi. Ako imas dobe igrace i rezultate bice i mir. Sto neko rece Zrinjski dovede par igraca gdje skripi i to je to. Znaci sistemski rade itekako.
Ocito je da ne znas razliku izmedju uigranosti i mira, pritiska na tim i slicno.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 okt 2016, 11:17

Virtu4l je napisao/la:
Transfer1312 je napisao/la:Tako da..
Tako da svi trebaju shvatiti koliko je to težak posao ;)

Sve bi to bilo malo lakše da ne postoji toliki pritisak, lako je recimo Zrinjskom, oni imaju mir koji mi i Sarajevo nikad nećemo imati.
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2016, 11:23

Oni rade sistemski,ali tu dolaze igraci iz Hajduka,Dinama,Rijeke itd na posudbu sto ima olaksava jer su ti igraci jako dobri. Mi imamo taj problem sa igrackim kadrom. Ovaj trener iz njih izvlaci maksimum i oni mogu jos vise 100%. Nervira me jer pritisnu sve ekipe prvo poluvrijeme i tu zabiju jedan ili dva gola,a onda lagano u drugom se opuste u fazonu "lahko cemo privesti tekmu kraju" i onda nam zavale gol. Ociti primjer tekme protiv Metalleghe i Olimpika. Kad bi bili 90 ili eto bar 80 minuta na nivou istom ne bi nam prisli nikako golu. Ali to je problem borbenosti i zelje da nakantas protivnika i uvuces mu strah za narednu tekmu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 okt 2016, 11:24

Ja da se pitam, na zimu bih se zahvalio; Bekricu, Jahicu, Bogićeviću, Staniću, Boccaciniju, Šecereviću, Laziću, Beganovića.
Poslao na posudbu Beširevića i Osmankovića.
Potpisao sa nova dva tri juniora.
Doveo; Zebu, Pecu, Ordagića, Subića, Lelića, Kostica, Veselinovića, Kobiljara i još ako Slavko ima nekoga u kartonima ili da nam "vanjski" suradnici nekoga preporuče.

I sve to neka Slavko uigra.

:kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2016, 11:26

Upravo to, ne valja kvariti tradiciju, otjeraš 10, dovedeš 10, ritam zima/ljeto, neka pravnici imaju posla.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 24 okt 2016, 11:28

ne može ići beganović on je naše dijete
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 24 okt 2016, 11:32

Neandertalac je napisao/la:Ja da se pitam, na zimu bih se zahvalio; Bekricu, Jahicu, Bogićeviću, Staniću, Boccaciniju, Šecereviću, Laziću, Beganovića.
Poslao na posudbu Beširevića i Osmankovića.
Potpisao sa nova dva tri juniora.
Doveo; Zebu, Pecu, Ordagića, Subića, Lelića, Kostica, Veselinovića, Kobiljara i još ako Slavko ima nekoga u kartonima ili da nam "vanjski" suradnici nekoga preporuče.

I sve to neka Slavko uigra.

:kafa:
Nije video igrica druze, da se Dejo zabavlja sa dovodjenjem igraca. Dosta vise masovnih odlazaka i dolazaka, nek se pravi ekipa sa ovim sto ima.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 okt 2016, 11:40

Incognito87 je napisao/la:ne može ići beganović on je naše dijete
Kakvo ba naše dijete, dobio je hiljadu šansi ništa pokazao nije. Udebljo se, ne može da hoda. Doduše jeste da nikad nije zaigrao na svojoj poziciji a pogotovo par utakmica u kontinuitetu što je za napadača najvažnije i da smo na tom mjestu dovodili Jocu, Pozdera, Nikolića a evo abd ako se dogovore i pravog špica Obradovića. A možda nas iznenade nekim igračem koji je vani igrao. Boom :opaopa: :bow:
Beganović dao par golova u ligi, ono nešto malo u europi igro i ufuro se. Sve fol naša djeca.
Neka vidi kako se gine za klub, kako Lendrić trči, bori se, Križman, jadnik povrijeđen, nespreman pa hiljadu puta bolji. Malo skuplji, nekih tricavih stotinjak milja godišnje.

Naježim se kada mi neko kaže "naše" dijete. Trebaju najbolji da igraju. Joco npr :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.