Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 26 jan 2012, 00:43

Saurman je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Real se uspio vratiti u igru samo zahvaljujući periodu u kojem se Barca opustila , nakon 2:0 nisu vršili velik pritisak.
Sasvim zasluženo ispadanje u ove dvije tekme pokazali ste ništa , večeras jedino mogu Ozila i Ronalda izdvojiti kao najbolje u timu Reala ostalo prosjek.Više sreće drugi put. :mrgreen:
A brate nigdje ti veze ovakvi komentari, pa zamisli da sam ja dolazio na temu Bayerna nakon Gladbacha i lupetao kako ste loši, Reus ovo Reus ono.. Zar ne možeš normalno komentirati i reći da je Real odigrao iznad prosječno dobro :mrgreen:

Da je odigrao iznad prosjeka večeras bi slavili prolaz.
Ti si mi inače elokventni stručnjak :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 26 jan 2012, 00:43

'Gladbach se opasno pojač'o a Sarma ? :cry:

Bola ne sjedaj drugom na muku, nego idi plači 'gladbach vas tare, da ste vi upola odigrali k'o Real ne bi čovjek mog'o ostat' od vas :oops:

Idi heklaj goblene...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 26 jan 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2012, 00:51

Blackjack je napisao/la:Saurman, zlatna kanta u elementu, kako niko ne banuje ovog lika...

Pustite ga kraju...nije mu lahko neka MG melje njegovu ekipicu :lol:
Još jedna reinkarnacija. :lol:

Veoma ste lakovjerni , dva gola su bila čisti plod opuštanja igrača Barcelone ( za prvi se može reći poklon od Piquea) , mogu mislit šta bi se deslio da ste pobjedili sigurno bi klicali o tome kako ste najbolji.

Im just a realist. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 26 jan 2012, 00:53

Well done . slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 26 jan 2012, 00:57

Real je magistrirao ozljedivanje igraca.

Sanchez i Iniesta nekoliko sedmica van terena.

U tome je Real no 1 :D

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 jan 2012, 00:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Nemate razloga za strah, sigurno uzimate titulu prvaka Španije.

Ovakvim pristupom i igrom sigurno nećete izgubiti na Nou Campu, a red bi bio i da vas posloži sreća sljedeći put, večeras je prvom poluvremenu barem jedna morala ući u gol, morala.
prije 10 dana nisu strepili... prije 7 jesu... od danas opet nece.. majko mila :roll:

budu jedan el classico bolji nakon 15, i odmah su jaci, osvojice i ligu prvaka i la ligu i sve zivo :roll: :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2012, 00:59

FKKrajina je napisao/la:Real je magistrirao ozljedivanje igraca.

Ovo je nesto sto im nikako ne sluzi na cast al sta je tu je.... :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 26 jan 2012, 01:01

bparena je napisao/la:

Ovo je nesto sto im nikako ne sluzi na cast al sta je tu je.... :oops:
Nagradno pitanje :D

Kako se najbolje osjeti nemoc suparnika?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2012, 01:01

FCUM je napisao/la:Apsolutan potpis - hocul za orasje, laktase, banovice i ine selendre navijat ???
normalno da hoces ako si rodjen u tim mjestima. To sto si glorihunter to je druga prica[/quote]

Bujrum ti u svojoj selendri navijaj. Ja sam SVOJE Pikea, Inijestu, Busketsa i NJIHOVE Ronalda, Ramosa i ostale gledo u svojoj ZENICI. Ti prati svoje po svojim livadama.

p.s. usput za tvoj info i Barcelona me je vidjela. ;)
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 26 jan 2012, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Blackjack
Kontakt:

Post Postao/la Blackjack » 26 jan 2012, 01:02

Real je kriv sto se Injesta povr. sam :roll:
Real je kriv sto se mućaćo maći zabi u Pepea i povr.

[youtube][/youtube]

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 26 jan 2012, 01:03

bparena je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la: Da te fino i civilizovano pitam...šta tebe boli kurrac za koga on navija ili ne navija... :roll: :roll: :roll:
Apsolutan potpis - hocul za orasje, laktase, banovice i ine selendre navijat ???

Da si pametan navijao bi. Ne samo ti nego svi mi!Tu si se rodio,rastao,zivis tu....ti klubovi kakvi god su nasi su predstavljaju nas!
Sta misli jel onaj iz Barcelone navija za Celik,Sarajevo....boli ih k*rac ne znaju ni gdje je to...

Skoro svaki grad na svjetu ima svoj sportski kolektiv koji predtavlja taj grad i zitelje tog grada,vecina ih nosi i ime grada u svom nazivu...mozda s razlogom
RIP SALE VILENJAK

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 26 jan 2012, 01:03

Apsolutan potpis - hocul za orasje, laktase, banovice i ine selendre navijat ???[/quote]
Pa to...jbt život, on će nekome govoriti za koga da navija... :roll: Joj što ne mogu ovih lažnih moralista, eto ja kriv što željo brže ispada iz Evrope nego što se kvalifikuju za istu.(da se ne uvrijede Manijaci, Željo je samo primjer, tako je sa svima). Eto da ja navijam za njih oni bi osvojili LP...ma daj molim te.... :roll:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 26 jan 2012, 01:04

Treba priznati da je Real odigrao jako dobro. Na stranu sudije, neću njih komentirati jer nema smisla.

Hoću reći slijedeće - stvarno dobra predstava Reala, govorim iz činjenice da je Barcelona imala svega 2-3 prilike uz 2 gola. To je najbitnije. Pobjeda će kad tad doći.

Da spomenem Ozila? Ima li potrebe posebno spominjati partiju ovog momka? Naravno da ima. Najjači igrač Reala danas. Prodao je samo jednu loptu pred kraj tekme dok je bio fauliran. Dakle, kapa dolje majstore. Ozil je još jednom pokazao o kakvom se znalcu radi.

Dalje, Arbeloa je odigrao veoma dobro. Osim krucijalne pogreške. Kako je mogao ostaviti igrača samog iza sebe, a to je igrač kojega je trebao čuvati, i otići duplirati Messi-a?? Kakva pogreška..... Stvarno krucijalna. No ne mogu se oteti dojmu da je odigrao odlično.

Kaka majstorski prvo poluvrijeme. E dragi Realovci, dajte mi recite zašto Mourinho nije Kaku doveo u fizičko stanje da može odigrati barem 80 minuta? Zašto ga ne forsira kad je on još uvijek majstor svog zanata? Njemu treba samo tekme, tekme, tekme, tekme i tekme da se vrati u formu.....

Xabi Alonso ne zaslužuje da igra protiv Barcelone. Niti jedna njegova partija me nije impresionirala. Još gore, apsolutno me je razočarao. Ne može on pratiti taj tempo kao prvo. Prespor. Kao drugo, njega u fazi građenja tekme nema. A u fazi obrane ne postoji.

Da imate tu jednog znalca koji može trčati i još da zna vi bi igrali u derbiju puno bolje. A to ne vrijedi samo za derbi nego i općenito. Može on protiv slabijih ali protiv jačeg protivnika ne može. Dakle, treba imati jednog plemenitog igrača u sredini i jednog koji je destruktivac ali koji se ne boji prići po loptu, okrenuti se prema naprijed i proslijediti je svojem suigraču. Dakako, to bi morao igrati Lass Diara ali jednostavno ne znam što Mourinho vidi u Alonsu.

Još nešto, vidjelo se kad je ušao Granero da je pokazao što znači jedan tehnički-plemeniti igrač protiv Barcelone. Dragi navijači Reala, nemojte se ljutiti ali vama u srcu veznog reda ( dakle govorim o poziciji 8-ce koja može i nazad i zna naprijed ) fali jedan igrač koji će to povezati. Nije Granero primjer takvog igrača jer je malo prespor unatoč tehnici i znanju ali se vidjelo kako je nekolicinu puta odigrao znalački. Dakle tu morate imati boljeg igrača!

Dakle, vezni red, ta 2 igrača kod vas ne mogu navući igru na sebe. To je problem. Imati 2 destruktivca - to nije igra Reala. Ovdje mora doći jedan igrač koji će igru vezati. To je ključ u svim utakmicama a kamoli tek protiv Barcelone.

Dakako, mogao bih sad analizirat svakog igrača ali nema smisla. Sve u svemu, dobra partija Reala i na tome se može graditi igra protiv Barcelone. Uz neke korekcije mislim da bi igrali još bolje. Ali jbg, nisam ja trener Reala! No isto tako, neke činjenice se ne mogu previdjeti. Kada se to popravi Real će početi pobjeđivati u el Classicima.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 26 jan 2012, 01:05

Blackjack je napisao/la:

Real je kriv sto se Injesta povr. sam :roll:
Real je kriv sto se mućaćo maći zabi u Pepea i povr.

[youtube][/youtube]

Kako da ne. Koljeno Arbeloe u butinu Inieste se samo zabilo naravno, kao i guranje Sancheza u punom sprintu i naravno gubitak koordinacije i pad na rame....ne igra Sanchez u relau pa da mu zapinje trava .

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2012, 01:08

RKO je napisao/la:
bparena je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la: Da te fino i civilizovano pitam...šta tebe boli kurrac za koga on navija ili ne navija... :roll: :roll: :roll:
Apsolutan potpis - hocul za orasje, laktase, banovice i ine selendre navijat ???

Da si pametan navijao bi. Ne samo ti nego svi mi!Tu si se rodio,rastao,zivis tu....ti klubovi kakvi god su nasi su predstavljaju nas!
Sta misli jel onaj iz Barcelone navija za Celik,Sarajevo....boli ih k*rac ne znaju ni gdje je to...

Skoro svaki grad na svjetu ima svoj sportski kolektiv koji predtavlja taj grad i zitelje tog grada,vecina ih nosi i ime grada u svom nazivu...mozda s razlogom
Nigdje nisam napisao da ne navijam za Celik i reprezentaciju BiH. Cak sta vise pratim ih gdje god mogu i kad stignem. Celik ne propustam, a repku u BiH takodze ne propustam. Pariz, Njemacka, Madzarska, Malta su bila moja gostovanja za repku BiH, ali ljubav i prema najboljoj fudbalskoj momcadi na svijetu Barceloni takodze je u meni. Ko moze i hoce da ugasi TV kad igraju nek to uradi. Ja sam zbog Barcelone sredio gledanje preko satelita na Thor da se ne zezam sa sttriminzima i tome. Ovo samo eto da znas da ljubav prema fudbalu ne pravi granice. Volio bih ja da je dom Barcelone Bilino Polje, ali sta cu kad je Zenica u Bosni i Hercegovini. Nista upali TV i gledaj. A pricu o mom odlasku u Barcelonu prije dvije godine nebi ovdje da zamaram ljude koji vole Real iz Madrida.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 jan 2012, 01:12

Nego, sretan 49. rođendan Special oneu Jose Mourinhu. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 26 jan 2012, 01:16

pa taj vaš stav "mi" i "vi" nas je koštao možda igranja na euru. toliko se djeca nafurala u dresovima barce i messija, da su dočekali portugalsku repku, tačnije otišli tamo da vrijeđaju ronalda!? onda djetinjasto provociranje na treningu, i naposlijetku oni laseri. kasnije nam je vratio s kamatama, sam nas je nagu.zio ko niko do sad. to je takav karakter, umišljen sa nenormalno velikim egom.

p.s. ne možete nikad da budete navijači reala i barcelone, vi ste samo simpatizeri!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 jan 2012, 01:21

pacovi_tu_ima je napisao/la:pa taj vaš stav "mi" i "vi" nas je koštao možda igranja na euru. toliko se djeca nafurala u dresovima barce i messija, da su dočekali portugalsku repku, tačnije otišli tamo da vrijeđaju ronalda!? onda djetinjasto provociranje na treningu, i naposlijetku oni laseri. kasnije nam je vratio s kamatama, sam nas je nagu.zio ko niko do sad. to je takav karakter, umišljen sa nenormalno velikim egom.

p.s. ne možete nikad da budete navijači reala i barcelone, vi ste samo simpatizeri!
Ti ćeš reć ko može da bude navijač.
Onaj osjećaj kad na 2:0 poželiš da uzmeš nož i ubiješ se i onda osjećaj nakon Benzeminog gola :D Suze radosnice su krenule tada :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Blackjack
Kontakt:

Post Postao/la Blackjack » 26 jan 2012, 01:48

[youtube][/youtube]

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 26 jan 2012, 01:50

slika
Bar nije gnjida od covjeka kao patuljak Lessi.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.