FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Dona je telibecirevicev placenik... to sam napisao prije 2 3 god kad se on prvi put registrovao... msm to se odmah vidjelo...
Jest Miske i ovi zavaljuju Zelju, ali barem zavaljuju svojom lovom koju su doveli od sponzora, uglavnom svojih firmi... a kozaric je zavaljivao kreditima i ostavio nam 7 blokiranih racuna koje cak noris ne moze odblokirati... i nekolika miliona duga po osnovu poreza, doprinosa i duga dobavljacima... hvala mu na tome...
Jest Miske i ovi zavaljuju Zelju, ali barem zavaljuju svojom lovom koju su doveli od sponzora, uglavnom svojih firmi... a kozaric je zavaljivao kreditima i ostavio nam 7 blokiranih racuna koje cak noris ne moze odblokirati... i nekolika miliona duga po osnovu poreza, doprinosa i duga dobavljacima... hvala mu na tome...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
ja navijaca i govana, prizeljkuje poraze poserem se na takvog navijaca pa da mi je najgori neprijatelj na celu zelje protiv svog kluba ne mogu navijati niti moze ijedan navijac, placenik obicni koji je tu da podjebaje, zelje ocima vidio nije fuj fuj

- amazon
- Kontakt:
Ko ce doci nije vise bitno. Mi smo u takvom ku.rcu da nam ne moze pomoci ni Abu Dabi korporacija. Bar da skupimo ljude koji vole Zelju, da se prema igracima ne ponasamo kao da su stoka. Da postujemo nasu djecu i ne moramo nista osvojiti ja cu uvijek ici na utakmice.
Dosta vise laznih obecanja, ponasanje kao pitari. Objavis dobru vijestu kao Zebu, a onda ide vijest za suspenziju da se sto manje prica. To su lopovska posla.
Dosta vise laznih obecanja, ponasanje kao pitari. Objavis dobru vijestu kao Zebu, a onda ide vijest za suspenziju da se sto manje prica. To su lopovska posla.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Ti pisao prije 3 godine a registrovan 2015Peace je napisao/la:Ma Dona je telibecirevicev placenik... to sam napisao prije 2 3 god kad se on prvi put registrovao... msm to se odmah vidjelo...

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Jeste bitno je ko ce doci, ti bi Kozarica volio vidjet u klubu a amazon?amazon je napisao/la:Ko ce doci nije vise bitno. Mi smo u takvom ku.rcu da nam ne moze pomoci ni Abu Dabi korporacija. Bar da skupimo ljude koji vole Zelju, da se prema igracima ne ponasamo kao da su stoka. Da postujemo nasu djecu i ne moramo nista osvojiti ja cu uvijek ici na utakmice.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
A otkad ti pišeš na forumu?amazon je napisao/la: Ti pisao prije 3 godine a registrovan 2015Idi se samoubij majke ti mile
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ako se budu vratile stare ublehe Grbavica me nece vidjeti dok ne odu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A ko kaze da je sa ovog nicka genijalac... potrazi mr muscle nick... pa vidi...amazon je napisao/la:Ti pisao prije 3 godine a registrovan 2015Peace je napisao/la:Ma Dona je telibecirevicev placenik... to sam napisao prije 2 3 god kad se on prvi put registrovao... msm to se odmah vidjelo...
Jest Miske i ovi zavaljuju Zelju, ali barem zavaljuju svojom lovom koju su doveli od sponzora, uglavnom svojih firmi... a kozaric je zavaljivao kreditima i ostavio nam 7 blokiranih racuna koje cak noris ne moze odblokirati... i nekolika miliona duga po osnovu poreza, doprinosa i duga dobavljacima... hvala mu na tome...Idi se samoubij majke ti mile
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
- amazon
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Ako se budu vratile stare ublehe Grbavica me nece vidjeti dok ne odu.
Braca blizanciz1921 je napisao/la: Samo da Miske ostane u klubu, ja se ne sekiram onda. Kozaric ako opet udje u klub ja stadiona ocima vise vidjet necu. Majke mu se najebem!

Ma oni su isti kao i ti... nisu tu zbog zelje... nego su tu zbog "gazda" koji ih placaju... te jbg telibecirevic, njih miske i sta da se radi... ti si pljuvao i po Amaru osimu sa proslih nickova jer ti je bilo tako naredjeno... ali nisi bio jedini bio je onaj jedan sa nickom nesto oko oraha ili tako sl... doduse mozda ti je i to bio dupli nick....
Pljujete po upravi jer vam je to posao a ne što volite... dok su zeljom upravljali oni koji volezelju i bilo je dobro, sad je tu miske i on radi dobar posao, ali sveima granicu...
Pljujete po upravi jer vam je to posao a ne što volite... dok su zeljom upravljali oni koji volezelju i bilo je dobro, sad je tu miske i on radi dobar posao, ali sveima granicu...
Boga mi mene niko ne placa. Pisao sam vec da i ova Uprava nije sjajna. Imaju postovi iznad,ali ako dodju oni koji su klub bukvalno u crno zavili necu da idem i da im pare ostavljam kako bi oni pokrali. Da se neka NOVA uprava ponudi,a da su iskreni i sposobni odmah bih napisao da ovi trebaju ici. Mi smo na nasu veliku zalost u Bosni,a ovdje ne postoje posteni ljudi koji ce voditi nesto. Tuzno,ali istinito.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Ovdje smo da diskutujemo o Zelji i molim vas vratite se temi. Ovaj pise s duplog acc pogubi se frajer pa mu niko nista ne kaze, nek radi sta hoce. Tema je Zeljo, trenutni rezultati, trenutna uprava, a ne neka nagadjanja sta ce biti. Trazite neke konstruktivne postove, a pisete kako necete ici na utakmice ako bude ovaj ili onaj. Koga to zaboli hocete ici ili ne.
Nek ti Aco potvrdi dal imam 2 acc...Neandretalac moze i on, Ajzea, incognito
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Molim moderatora da reaguje, pa jel se ovom amazonu mora po 1000x ponavljat da prestane vrijedjat, trolat. Mogu se sa njim prepucavat, argumentovat al samo oko Zelje dok ovako...
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Odlican post, nista oduzeti ni dodati!!Da se i ja osvrnem u Upravi, pa Vi ocjenite koliko imaju pluseva a koliko minusa.
Vezat cu se na @joazinhov post oko ogromnog trosenja.
Za mene ogromno trosenje na raskide ugovora koje nas sigurno nije izaslo preko 150 000 KM, nije ogromno u svijetu fudbala.
Za mene je ogroman trosak neizlazenje u Evropu. Ali to cemo predeverati, radi ranijih njihovih zasluga, budzet kluba nije narusen.
Od kako su oni na celu kluba,u klub je uslo jako jako mnogo novca.Prodaja Kvesica,Bajica, Hadziahmetovica.Izlazak i 6.utakmica Evrope prosle godine, prodaja Dzeke, dolazak novih sponzora, karte od Evropskih utakmica.
U dalnjem periodu, pojedinacne karte, clanske karte,godisnje karte,mnogobrojni sponzori, uslovljavanje Grbavice u drugu kategoriju, donacije navijaca, ostavljanje novca za istok, sasvim normalan tok platnog budzeta, placanje poreza i doprinosa, vracanje starog duga reprogramom, unaprijedjenje omladinskog pogona, dolazak novih ljudi u omladinski pogon.
Da bi se sve to narusilo, kobno bi bilo neizlazak u Evropu i ove godine.Izgubili bi novce, izgubili bi sponzore,igraci nam ne bi bili u izlogu.
Ali dovodjenjem Slavka Petrovica na mjesto sefa strucnog staba meni pokazuje da se i u tom segmentu krece na bolje. Trenutna tabela kaze da smo na -3 boda od drugog mjesta.Oci me ne lazu.
Koliko vidim pocele su razne spekulacije da su nam neki igraci trazeni Ivan,Memija, Miro.Koliko je to tacno, ne ulazim u to, ali sigurno ima interesanata. Tu nam dolaze novi prihodi. Koliko cujem jako brzo krece se i sa istokom, i po cemu se onda zakljucuje da para nema? Da smo nesto ogromno potrosili? Svaki klub grijesi, mnogo vise od naseg, ali ljudi idu dalje.Takav je fudbal, takav je biznis.Svako grijesi, pa i oni.
Ponovo ste dali da na vas uticu vise sile, one koje su nas i dovele u ovu situaciju, kada ova Uprava mora cistiti **** radi prijasnjih.Sada kada smo svi najemotivniji zbog losih rezultata, ti napadi opozicije su sve jaci i jaci.I Vas vidim uzimaju lopatom.Otvorite svoje oci, uzmite i vagajte, pa mi recite sta je bolje.
Ponovo cu reci,mene interesuje samo Zeljo, ni ova Uprava niti bilo koja druga.
A kada mi je u interesu Zeljo, onda njemu zelim sve najbolje.Srce i pamet mi govore da su ovi sad ljudi tu uradili mnogo vise dobrog nego loseg.
Bice i dalje gresaka, ali one ce biti manje.
Ljudski je grijesiti, a ja vjerujem da su lijepa vremena pred nama.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
- amazon
- Kontakt:
Ti da manje citas sta drugi pisu i da razmisljas svojom glavom vidio bi da ovo nema veze s mozgom.z1921 je napisao/la:Odlican post, nista oduzeti ni dodati!!Da se i ja osvrnem u Upravi, pa Vi ocjenite koliko imaju pluseva a koliko minusa.
Vezat cu se na @joazinhov post oko ogromnog trosenja.
Za mene ogromno trosenje na raskide ugovora koje nas sigurno nije izaslo preko 150 000 KM, nije ogromno u svijetu fudbala.
Za mene je ogroman trosak neizlazenje u Evropu. Ali to cemo predeverati, radi ranijih njihovih zasluga, budzet kluba nije narusen.
Od kako su oni na celu kluba,u klub je uslo jako jako mnogo novca.Prodaja Kvesica,Bajica, Hadziahmetovica.Izlazak i 6.utakmica Evrope prosle godine, prodaja Dzeke, dolazak novih sponzora, karte od Evropskih utakmica.
U dalnjem periodu, pojedinacne karte, clanske karte,godisnje karte,mnogobrojni sponzori, uslovljavanje Grbavice u drugu kategoriju, donacije navijaca, ostavljanje novca za istok, sasvim normalan tok platnog budzeta, placanje poreza i doprinosa, vracanje starog duga reprogramom, unaprijedjenje omladinskog pogona, dolazak novih ljudi u omladinski pogon.
Da bi se sve to narusilo, kobno bi bilo neizlazak u Evropu i ove godine.Izgubili bi novce, izgubili bi sponzore,igraci nam ne bi bili u izlogu.
Ali dovodjenjem Slavka Petrovica na mjesto sefa strucnog staba meni pokazuje da se i u tom segmentu krece na bolje. Trenutna tabela kaze da smo na -3 boda od drugog mjesta.Oci me ne lazu.
Koliko vidim pocele su razne spekulacije da su nam neki igraci trazeni Ivan,Memija, Miro.Koliko je to tacno, ne ulazim u to, ali sigurno ima interesanata. Tu nam dolaze novi prihodi. Koliko cujem jako brzo krece se i sa istokom, i po cemu se onda zakljucuje da para nema? Da smo nesto ogromno potrosili? Svaki klub grijesi, mnogo vise od naseg, ali ljudi idu dalje.Takav je fudbal, takav je biznis.Svako grijesi, pa i oni.
Ponovo ste dali da na vas uticu vise sile, one koje su nas i dovele u ovu situaciju, kada ova Uprava mora cistiti **** radi prijasnjih.Sada kada smo svi najemotivniji zbog losih rezultata, ti napadi opozicije su sve jaci i jaci.I Vas vidim uzimaju lopatom.Otvorite svoje oci, uzmite i vagajte, pa mi recite sta je bolje.
Ponovo cu reci,mene interesuje samo Zeljo, ni ova Uprava niti bilo koja druga.
A kada mi je u interesu Zeljo, onda njemu zelim sve najbolje.Srce i pamet mi govore da su ovi sad ljudi tu uradili mnogo vise dobrog nego loseg.
Bice i dalje gresaka, ali one ce biti manje.
Ljudski je grijesiti, a ja vjerujem da su lijepa vremena pred nama.
Tamo ne idem jer ima jednoumlja, ali mi niko ne moze zabranit da citam ono sto ja hocu, post je odlican i tu nema sta da se doda i oduzme.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
-
- Kontakt:
Vecina ovih stvari oko ulaska para se desila kad je greda bio na celu kluba. Reprogram duga isto. Tek cemo vidjeti znaju li ovi napraviti pare posto su spickali dosta sa gomile, a skontali smo da znaju potrositi a rezultata nema
Amar Osim gospodar familije !
-
- Kontakt:
Miske zavaljuje ZELJINOM lovom.Peace je napisao/la:A ko kaze da je sa ovog nicka genijalac... potrazi mr muscle nick... pa vidi...amazon je napisao/la:Ti pisao prije 3 godine a registrovan 2015Peace je napisao/la:Ma Dona je telibecirevicev placenik... to sam napisao prije 2 3 god kad se on prvi put registrovao... msm to se odmah vidjelo...
Jest Miske i ovi zavaljuju Zelju, ali barem zavaljuju svojom lovom koju su doveli od sponzora, uglavnom svojih firmi... a kozaric je zavaljivao kreditima i ostavio nam 7 blokiranih racuna koje cak noris ne moze odblokirati... i nekolika miliona duga po osnovu poreza, doprinosa i duga dobavljacima... hvala mu na tome...Idi se samoubij majke ti mile
Cime je zavalio Kozaric?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!