FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Eto mali Vukota kaze da ga niko iz kluba nije ni zvao ni kontaktirao, i haj ti budi pametan ...
Treba ih sve poslati u tri lijepe pm., prodaju igrace preko naslova i navodnim zanimanjem vecih klubova
Treba ih sve poslati u tri lijepe pm., prodaju igrace preko naslova i navodnim zanimanjem vecih klubova
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
ubiše se belgijanci i skandinavci da ga dovedu
jesi li provjeravo u malonogometnom klubu, sto je pod okriljem SD?aleksandar_veliki je napisao/la:Provjeravao za golmana i navodno nije ponudjen. Mozda i Edo taktizira, ko ce znati ti agentima.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Vala ova pauza dosadna. Vise bih volio da je utakmica za dva dana. Nista zanimljivo se ne desava.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ocito nisi, na prvu, skontao poentu mog posta i upitaaleksandar_veliki je napisao/la:Nisam, zvao menadzera ovog. Cinilo mi se kao dobra vijest ako on potvrdi da je istina.starigrad je napisao/la:jesi li provjeravo u malonogometnom klubu, sto je pod okriljem SD?aleksandar_veliki je napisao/la:Provjeravao za golmana i navodno nije ponudjen. Mozda i Edo taktizira, ko ce znati ti agentima.

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne bih se slozioLjoZee je napisao/la:Vala ova pauza dosadna. Vise bih volio da je utakmica za dva dana. Nista zanimljivo se ne desava.

Ima svega, pogotovo oko kluba ...
1921'
da nam nije inspekcija došla, ili će tek doći inshallah
Sto su mogli uraditi uradili su. Sad ocekujem od njih da pocnu sa nekim igracima da dolaze kod nas isto ko kod pitara, pa da se raja nalozi a da igrac ne dodje. Samo su izgleda zaboravili da nismo glupi ko pitari.kontinen je napisao/la:da nam nije inspekcija došla, ili će tek doći inshallah
I da za raju iz SD Edo i dalje ima tarabu u klubu jos kad je bilo price da se Kvesic vrati pa mu on zabranio i odveo ga u Hajduk.

To jedino uz pomoc medija, mada ovo što se sad spominje daleko je od spektakularnih.1921fcz je napisao/la:Sto su mogli uraditi uradili su. Sad ocekujem od njih da pocnu sa nekim igracima da dolaze kod nas isto ko kod pitara, pa da se raja nalozi a da igrac ne dodje. Samo su izgleda zaboravili da nismo glupi ko pitari.kontinen je napisao/la:da nam nije inspekcija došla, ili će tek doći inshallah
I da za raju iz SD Edo i dalje ima tarabu u klubu jos kad je bilo price da se Kvesic vrati pa mu on zabranio i odveo ga u Hajduk.
Ostaje nam da vidimo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ja eto unistavanje uprave ici ce preko kampanje da ce neki igraci doci u klub pa na kraju ne dodju, i kao uprava kriva? jeste plitki u svakom segmentu,
kako da se igrate covjece ne ljuti se ...
Ali i bolje

kako da se igrate covjece ne ljuti se ...

Ali i bolje

1921'
Obraduj nas i reci nam šta se fino sprema
Sve ja to razumijem nego ti kazem da je tako do daljnjeg jer je sam i Kvesa imao zelju se vratiti. Amar je Husari zabranio bio prilazak stadionu a ne kamoli sta drugo.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni su reaalno te tarabe bezveze. Fudbal je danas takav, gotovo svaki igrac ima menadzera. ****, ako ti je dobar igrac na dohvat ruke, a ti ga neces jer mu menadzer ima tarabu, onda je to glupo. Nije Zeljo jedini takav slucaj, ima toga i u Evropi, no smatram da to ne treba biti praksa. Sta znam, mozda ce ti najtalentovaniji kadet sutra potpisati ugovor sa menadzerom koji ima tarabu. Sta ces raditi? Odreci se talenta?1921fcz je napisao/la:Sto su mogli uraditi uradili su. Sad ocekujem od njih da pocnu sa nekim igracima da dolaze kod nas isto ko kod pitara, pa da se raja nalozi a da igrac ne dodje. Samo su izgleda zaboravili da nismo glupi ko pitari.kontinen je napisao/la:da nam nije inspekcija došla, ili će tek doći inshallah
Gledaj strucnjaka, sve znaju ko je kome sta zabranio

Dajte Zvaku nek UCI driblat gdje je sad on joj kad on zada biciklo **** ti TurFrance.Nisam znao za tih 15 Dana dozvole izvunjavam se.
Imena pojacanja znat cemo krajem marta. Imena prinova krajem prosinca. Ne treba svakog novajliju proglasavati pojacanjem cim kroci na Grbavicu.Sema64 je napisao/la:Poz ja mislim da nema curenja inf iz kluba do kraja prosinca i tada ce se znati imena 5 pojacanja
- Hrasno1921
- Kontakt:
Krajem marta? prosinac? pojacanja dolaze u martu a prinove u prosincu?TikTak je napisao/la:Imena pojacanja znat cemo krajem marta. Imena prinova krajem prosinca. Ne treba svakog novajliju proglasavati pojacanjem cim kroci na Grbavicu.Sema64 je napisao/la:Poz ja mislim da nema curenja inf iz kluba do kraja prosinca i tada ce se znati imena 5 pojacanja

1921'
Ne, nego ce se u Martu pokazati ko je od prinova pojacanje.Hrasno1921 je napisao/la:Krajem marta? prosinac? pojacanja dolaze u martu a prinove u prosincu?TikTak je napisao/la:Imena pojacanja znat cemo krajem marta. Imena prinova krajem prosinca. Ne treba svakog novajliju proglasavati pojacanjem cim kroci na Grbavicu.Sema64 je napisao/la:Poz ja mislim da nema curenja inf iz kluba do kraja prosinca i tada ce se znati imena 5 pojacanja

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Hrasno1921
- Kontakt:

Molim uvazenu publiku da ne dobacuje objasnjenja ....
1921'
Zemlja tri naroda i tri jezikaHrasno1921 je napisao/la:Krajem marta? prosinac? pojacanja dolaze u martu a prinove u prosincu?TikTak je napisao/la:Imena pojacanja znat cemo krajem marta. Imena prinova krajem prosinca. Ne treba svakog novajliju proglasavati pojacanjem cim kroci na Grbavicu.Sema64 je napisao/la:Poz ja mislim da nema curenja inf iz kluba do kraja prosinca i tada ce se znati imena 5 pojacanja