Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Evo i kad sam napisao to bilo ga je stid što ga je Jokara okrenuo k'o budalu i napravio idiotsku licnu
evo ga, krece majmun s idiotskim licnim greskama
Bog debilizma je lik bog
Fali Nurku kondicije,bas se vidi kako tesko dise i prati Jokica zadnjih par napada
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
RoCo je odlican igrac kad se upali, podsjetio veceras na partije sa vrhunca. i on ima potencijal za neku nenormalnu tricu uz odlicnu odbranu.
Veceras najbolji blejzer.
Veceras najbolji blejzer.
- legenda reala
- Kontakt:
ma crko, okrece ga Nikola kako hoce
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Je li moguce da se ovako odbija od Jokica? Na stranu Jokiceva tehnika i sve ostalo sto ga cini najboljim visokim napadacem lige, ali je covjek Nurkica gotovo u svakom direktnom duelu ugurao bez ikakvih problema.
Sjecam se perioda kad sam imao utisak da Juka jedva ceka okrsaj s Jokicem (jer je bio ubijedjen da ga moze odbraniti), dok sada mislim bas suprotno.
Vjerovatno je razlog u Jukinih -15ak kg, dok je Nikola mozda cak i deblji nego tada.
Strasno je da promasuje ove zicere za 2+1...
I odlicna licna, ona njegova
Sjecam se perioda kad sam imao utisak da Juka jedva ceka okrsaj s Jokicem (jer je bio ubijedjen da ga moze odbraniti), dok sada mislim bas suprotno.
Vjerovatno je razlog u Jukinih -15ak kg, dok je Nikola mozda cak i deblji nego tada.
I odlicna licna, ona njegova

Ovo faul? Pa koji k
Zašto ne stane ebem mu boga zašto
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bolan da se ne odbija svirali bi mu licnu svaki put.Federer17 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 03:52Je li moguce da se ovako odbija od Jokica? Na stranu Jokiceva tehnika i sve ostalo sto ga cini najboljim visokim napadacem lige, ali je covjek Nurkica gotovo u svakom direktnom duelu ugurao bez ikakvih problema.
I odlicna licna, ona njegova![]()
4 lične opet

Volim ga skoro ko brata, ali je mentalni patuljak.
Boze sacuvaj, pa covjece igras protiv najboljeg igraca lige. Sto spustas glavu kad ti poentira. Igraj covjece dalje. Sto dopustas da te svaka mala stvar na parketu toliko dotuce. Nevezano protiv koga igras.. Yeboga grob vise.

@igrajlopte 🐦
Ma Jokara trenira ovaj naš na kaucu svako malo od povreda
Nurk za svaki dobar potez ima tri užasna.
Evo zašto ga ne ubaci sad pocetkom 4 dok se ovaj odmara?