Ma ovaj trola, ali aylah je nekad imao dobre zajebancije, ovo nije ni smijesno. Ali prilici njegovim godinama.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
NoDi80 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:30I ja bih isto osim Rakica, jer uvijek se nalazi u sansama, a doce vrijeme kad ce rutinirati te situacije
Sto se tice ostalih slazem se, ma i Rakica bih dao za nekog boljeg, ali tesko je to sve u jednom zimskom roku odraditi
Koliko nam je unisten umladinski pogon dovoljno govori cinjenica da Sabic jedini igra i da ne mozemo izbaciti boljeg od ovih sto si nabrojao
Nadam se da ce unjamiti nekog trenera iz Salzburga i tako tih timova
Velik si željkane kad možeš unajmiti trenera Salzburga.
Nodi, svaka ti dala !!! Majstor si svog posla...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Možda mogu dobiti trenera iz svog partnerskog kluba Sturm Graz ili Borussije Dortmund.
@zeljorugoba nisam insajder ali te stvari znam bolje nego svi vi zajedno.
Uostalom ljudi iz zeljine uprave pisu na ovom forumu pa eto nek vam oni objasne o cemu se radi
Sta mislite sto ni nakon mjesec jos niko od vas nema pojma sta su potpisali?
Koliko jos vremena ce im trebati da smisle nesto cime ce vas opet namagarciti?
Uostalom ljudi iz zeljine uprave pisu na ovom forumu pa eto nek vam oni objasne o cemu se radi
Sta mislite sto ni nakon mjesec jos niko od vas nema pojma sta su potpisali?
Koliko jos vremena ce im trebati da smisle nesto cime ce vas opet namagarciti?
Ne najavljuje, nego se to postavlja kao cilj. Sasvim logično za klub koji će napokon finansijski moći parirati konkurentima. Kod vas su te vrijednosti malo poljuljane pa ne možete shvatiti. Vi ste se zadovoljili prosjekom iako imate najskuplji tim u ligi, odlične transfere, skaute, akademiju, sve ono što ozbiljan klub treba imati, osim rezultata naravno, a ovaj sport se igra zbog rezultata, kao i uglavnom svaki drugi.
Ja ću biti najveći protivnik Sanina Mirvića ukoliko Željo ne osvoji titulu u dvije naredne sezone. Ne zanimaju me bilansi, profiti, kampovi, itd, itd. To je razlika između mene i većine vas, ja nisam licemjer. Imaš pare, imaš igrače, sve osim titule je neuspjeh, i to ogroman. Bićemo ako Bog da živi i zdravi pa ćemo se citirati,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne mogu nikog da pobijede u ligi godinama imaju nizove po 10 utakmica bez pobjede i oni bi osvajali titule za sezonu. Hajd dobro , može i Sunderland najavit titulu , nikakvog to pokrića nema u realnosti.
Kaže jedna trandža iz grada koji se rimuje sa "na mom bolov'o" i kojoj nazor ulazi.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:44
Ne najavljuje, nego se to postavlja kao cilj. Sasvim logično za klub koji će napokon finansijski moći parirati konkurentima. Kod vas su te vrijednosti malo poljuljane pa ne možete shvatiti. Vi ste se zadovoljili prosjekom iako imate najskuplji tim u ligi, odlične transfere, skaute, akademiju, sve ono što ozbiljan klub treba imati, osim rezultata naravno, a ovaj sport se igra zbog rezultata, kao i uglavnom svaki drugi.
Ja ću biti najveći protivnik Sanina Mirvića ukoliko Željo ne osvoji titulu u dvije naredne sezone. Ne zanimaju me bilansi, profiti, kampovi, itd, itd. To je razlika između mene i većine vas, ja nisam licemjer. Imaš pare, imaš igrače, sve osim titule je neuspjeh, i to ogroman. Bićemo ako Bog da živi i zdravi pa ćemo se citirati,![]()
Željkan krenuo slati redom ponude, valjda neko prihvati do kraja mjeseca. 
Mačak opet si profil fulio.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- Riquelme1921
- Kontakt:
Joj čovjek penzioner umjesto da se igra s unucima kockica on obolio zbog Želje.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Da je vise ljudi kao nodi u bh fudbalu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Slazem se sa virtom, ma da je nerealno ganjati sljedece sezone titulu. Nadam se nekom trofeju u naredne tri godine, ne pikajuci ovu sezonu , najmanje me zanima izlaznost transfera i prodavanje magle, a da nemamo rezultate. Nek prodaju koga god hoce za par miliona, ako to nista klubu ne donosi osim para, onda nema svrhe.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:54Ne mogu nikog da pobijede u ligi godinama imaju nizove po 10 utakmica bez pobjede i oni bi osvajali titule za sezonu. Hajd dobro , može i Sunderland najavit titulu , nikakvog to pokrića nema u realnosti.
Fk Željezničar.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Nema para kod pitara maksimalno srezaju troskove cak i ljude otpustaju
Prodali su gulija zato sto moraju, a rado su ga htjeli zadrzati
Prodali su gulija zato sto moraju, a rado su ga htjeli zadrzati
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Gasimo se Nodi
Sad je tvoj trenutak daj nam nekog kao Messi Mujkic(15-19 godina moze) da ga na ljeto mozemo prodat, malo da se izvucemo
Budžetom nismo ni blizu top 4. Bit će veliki podvig ako uspijemo sačuvati ovo treće mjesto.
Zato ste presli na ovu varijantu 7,8 djece da bi sto prije prodali i vratili dugove
Ljajica ste jedva ostavili i otice na kraju sezone, a ostao je samo da pokusate kup zaganjati
Objektivno sto sam vidio ova vasa ekipa trenutno je slabija i od Veleza i od Zelje
Slabiji ste 40% nego na polusezoni
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 jan 2026, 20:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Tako je Nodi, ja ocekujem od nas da cemo biti u najgoroj formi od ova 4 bogatija kluba od nas (FKŽ, FKV, HNKZ, FKB)NoDi80 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 20:32Zato ste presli na ovu varijantu 7,8 djece da bi sto prije prodali i vratili dugove
Ljajica ste jedva ostavili i otice na kraju sezone, a ostao je samo da pokusate kup zaganjati
Objektivno sto sam vidio ova vasa ekipa trenutno je slabija i od Veleza i od Zelje
Slabiji ste 40% nego na polusezoni
Trenutno korisnika/ca: Arma00, jurisicduska, Rule_hz i 28 gostiju.

.png)