Isti sam. Gledam i ne vjerujem, ne da ličimo na ekipu nego smo baš prava ekipa. Svaka čast za prvo pol.SlevinKelevra je napisao/la:Znam da ne treba izvlaciti nikakve 'konacne' zakljucke iz ovih prijateljskih, ali....![]()
![]()
Je li ovo prvi tim Astane?
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Isti sam. Gledam i ne vjerujem, ne da ličimo na ekipu nego smo baš prava ekipa. Svaka čast za prvo pol.SlevinKelevra je napisao/la:Znam da ne treba izvlaciti nikakve 'konacne' zakljucke iz ovih prijateljskih, ali....![]()
![]()
Da, zabio je 3-4 gola u ligi prvaka, a tek su mu 22 godine. Ovi neće da ga prodaju.irfo je napisao/la:strasan igrac
Po ovome što ja vidim jeste. O ovom crncu napadaču (broj 23) sam pisao iznad.Neandertalac je napisao/la:Je li ovo prvi tim Astane?
I meni se cini da je Stojanovic bas pojacanje, ono sto nam je falilo u prvom dijelu sezone na toj lijevoj strani. Strasan centarsut ima, fizicki jak, jos da je malo brzi...LjoZee je napisao/la:Prvih 10 minuta nasi se prepali,a onda dominacija od strane Zelje. Stojanovic pravo pojacanje.
Kerla i Kostic ce se tesko probit do prvih 11LjoZee je napisao/la:Bogi i Boccacini.[emoji106]
Odlican stoperski par.
I opet kao takav je vise pokazo od bekricaRokoko87 je napisao/la:Zeba protiv nadmoćnijih protivnika i kad treba više trčati nije isti igrač.
Problem zvani Misimović.Rokoko87 je napisao/la:Zeba protiv nadmoćnijih protivnika i kad treba više trčati nije isti igrač.
To se podrazumijeva.irfo je napisao/la:I opet kao takav je vise pokazo od bekricaRokoko87 je napisao/la:Zeba protiv nadmoćnijih protivnika i kad treba više trčati nije isti igrač.
Baš, apsolvirano do sada milion puta.Virtu4l je napisao/la:Problem zvani Misimović.Rokoko87 je napisao/la:Zeba protiv nadmoćnijih protivnika i kad treba više trčati nije isti igrač.
Na iskustvo se sakriva. Očekujem da mu Slavko objasni kako ovo ne može i neće prolaziti. Jesi dobar, jesi, izvoli pokaži se a ne da te čekam protiv nekog fenjeraša i beka sa deset kila viška da ga vozaš. Zahebi momak, igraj ili grij klupu. Kratko i jasno.Rokoko87 je napisao/la:Zeba protiv nadmoćnijih protivnika i kad treba više trčati nije isti igrač.