damnDonnie Darko je napisao/la:
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Malo postroji ove svoje moderatore da ne bi banova bilo radi njihAdmin je napisao/la:
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Nisi ti to nesto dobro shvatio. Za uputstva upotrebe posavjetuj se sa lokalnim efendijom ili hafizom.Donnie Darko je napisao/la:
![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kasnije govore Tuzlak komunara ovo ono najgori, ja sam ljudina za ove provokatore. 
Gejevi se malo preseravaju, ako treba poslati ce tenkove na ulice. Moze im se Jevreji su iza njih.

Gejevi se malo preseravaju, ako treba poslati ce tenkove na ulice. Moze im se Jevreji su iza njih.

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 04 sep 2019, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svaka sveta knjiga ima gomilu bizarnosti u sebi,ipak je to pisano prije 1500 godina
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
donnia sam darka
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sta nam se ovo Donniele vjeri okrenuo?Sarmelino je napisao/la:donnia sam darka
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
i ja postujem ovaj dioJustin je napisao/la:Sta nam se ovo Donniele vjeri okrenuo?Sarmelino je napisao/la:donnia sam darka
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Da nam je samo naći komunističkog židova koji je isto gej, ne bi to NATO spriječiotuzlak1987 je napisao/la:Kasnije govore Tuzlak komunara ovo ono najgori, ja sam ljudina za ove provokatore.

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
smejem se a place mi se
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
De zbavi šta friško kad dođem ujutru sa posla da pregledam.Osim13 je napisao/la:Kad te pita jesil probirljivDerdiyok je napisao/la:kuknjavaOsime, slabo ovo sveOsim13 je napisao/la:Kragujevac je za tebe
https://www.facebook.com/30669908954099 ... /?sfnsn=mo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Cuj onoga: rahmet "slava" i hvala? Sto si na Zapadu? I ja bih se zahvaljivo doduse...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
nešto kontam u RSu ćeš slabo gdje vidjeti bilo radar bilo policajaca, ebo im pleme samo mi budžet punimo
Ev i prikaz stanja prometnih nezgoda zadnjih godina.

Naravno u FBiH imas 2x vise registrovanih vozila, pa su vece brojke i za ocekivati.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Asteriks je napisao/la:nešto kontam u RSu ćeš slabo gdje vidjeti bilo radar bilo policajaca, ebo im pleme samo mi budžet punimoInace u RS su do sada vecinom bili mobilni radari.
Ev i prikaz stanja prometnih nezgoda zadnjih godina.
Naravno u FBiH imas 2x vise registrovanih vozila, pa su vece brojke i za ocekivati.
Njima je svrha kazne prihod a ne da se izbjegnu nesreće.
I kakve MI imamo veze sa punjenjem budžeta RS na konto kazni?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Besko je sigurno mislio na raspodjelu javnih prihoda, pa ga negdje prenjelo.
Inace prihodi od kazni pripadaju jedinicama lokalne samouprave FBiH u skladu sa zakonom.
Ili ukratko

Na nivou Bosne i Hercegovine prikupljaju se isključivo indirektni porezi, čija se naplata akumulira na jedinstven račun, a kasnije srazmjerno raspoređuje na entitete. Uprave za indirektno oporezivanje osim naplate poreza na dodatnu vrijednost (PDV) ima nadležnost i za naplatu carine, putarine, akciza. Indirektni porezi se uplaćuju na direktan račun Uprave za indirektno oporezivanje, sa naznakom šifre općine/opštine, kantona i entiteta. Po tom osnovu se kasnije utvrđuju procenti za dodjelu sredstava entitetima, a entiteti dalje vrše detaljniju raspodjelu na kantone ili na opštine.
Svi ostali porezi, takse, naknade se prikupljaju, zakonski definišu na nivou entiteta, Republike Srpske, Federacije BiH te Distrikta Brčko. Dalje, nadležnosti se u okviru entiteta delegiraju na nivo lokalne samouprave – općine/opštine, nivo kantona i opština u Federaciji BiH.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Sva tri lika u Vranduku rade punom parom.
Nullius in verba
Jesmo mi ovo sami sebe tužili kao odgovor na tužbu u kojoj smo samo sebe tužili?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jesil se ikad s bratom/sestrom posvađao oko igračke?Otelo je napisao/la:Jesmo mi ovo sami sebe tužili kao odgovor na tužbu u kojoj smo samo sebe tužili?
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.