Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 15 feb 2026, 18:36

jurisicduska je napisao/la:
15 feb 2026, 18:11
Vanja8 je napisao/la:
15 feb 2026, 17:58
Je li ovo 10 bodova bjezimo "Milionerima" ?
**** nas nego sto im Velez i Siroki bjeze , da dobiju sto je malo za ocekivat opet 6. a onda na megdan Velezu , pa Zrinjski pa Sloga u gostima, pa Borac pa Široki u gostima pa derbi.

Ako ove godine ne ispadnu nece nikad.
:rol: :rol:

Po ko zna koji put pokazuju kako je njima Zeljo jedina mjera, samo se ta distanca gleda.
A to koliko im bjeze Borac i Zrinjski, njima nije ni bitno.

Jadni Dule ponavlja godinama kako ispadamo sad ili nikad :rol: raspametio ga Zeljo naprosto.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 feb 2026, 18:39

Sutra ce ih vise gledati Zeljinu utakmicu nego sto ih je gledalo danas
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 15 feb 2026, 18:39

Zigazaga je napisao/la:
15 feb 2026, 18:23
Ako zadnja dva mjesta na tabeli budu dva kluba iz RS,ispašće samo zadnji,jer niko iz prve lige RS nema para,uslova,ambicija da udje.
Lupaš u prazno. Ne postoji sansa da klub iz PL opstane na racun toga sto prvak drugog ranga odustane.
Pravilnik to ne poznaje.

Leotar ima reflektore i dace im Elektrodistribucija i grad pare, odnosno tu finansijsku garanciju koja im treba za licencu.
Niste ni vi imali para, uslova, ambicija pa ste usli.
Cak naprotiv, Leotar je u boljoj poziciji jer vi niste imali ni reflektore.
Zadnja izmjena: Vorovus, dana/u 15 feb 2026, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 15 feb 2026, 18:39

let3 je napisao/la:
15 feb 2026, 18:36
Vanja8 je napisao/la:
15 feb 2026, 17:58
Je li ovo 10 bodova bjezimo "Milionerima" ?
**** nas nego sto im Velez i Siroki bjeze , da dobiju sto je malo za ocekivat opet 6. a onda na megdan Velezu , pa Zrinjski pa Sloga u gostima, pa Borac pa Široki u gostima pa derbi.

Po ko zna koji put pokazuju kako je njima Zeljo jedina mjera, samo se ta distanca gleda.

Jadni Dule ponavlja godinama kako ispadamo sad ili nikad :rol: raspametio ga Zeljo naprosto.
Sanse da ispadnemo ko i njima da uzmu titulu. Ravne nuli.
Fk Željezničar.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 15 feb 2026, 18:41

DoktorXabaras je napisao/la:
15 feb 2026, 18:30
Prošle godine su ispadala 4 kluba pa je zbog tog bila ta zavrzlama oko razigravanja.
Ove godine ispadaju dva kluba, nema veze iz kojeg entiteta a ulaze dva, jedan i fedeealne, drugi iz lige rs-a.
Imate propzicije počitajte prije nego napišete koje gluposti.
U propozicijama je i pisalao da Posušje i Stupčanica igraju baraž.
Stručnjače !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 feb 2026, 18:42

Vala se i onaj Zeljo izbezobrazio...
Hajde, prosle godine se mi smilovali, te nemaju para, te predlagaci izmjena zakona, te humanitarni broj,hajde, kakva sevapa zaraditi te ih izvedemo u Evropu...
Sad, jedan od najbogatijih klubova na Balkanu,te Prokop, te Muharem,te Bicakcic, a opet gledaju da im mi obezbjedimo evropska takmicenja...

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 15 feb 2026, 18:42

MikiPirs je napisao/la:
15 feb 2026, 18:31
goGlobal je napisao/la:
15 feb 2026, 17:59
MikiPirs je napisao/la:
15 feb 2026, 17:47

Pa jadan ti nebio, Sarajevo ako ovako kao danas bude igralo za dve sedmice u BL samo ce pitanje biti koliko golova ce primiti ;) dobili ste Slogu na individualan kvalitet, inace vas Sloga satrala, i trebali su do gola Sarajeva voditi bar 2:0. Treba biti samo realan ;)
Jeste kvalitetni, nije uopste upitno, vidjelo se protiv Zrinjskog koji vam se blago receno 'mutavo' sklonio, ipak slavite stotinu godina postojanja kluba a politicke prcije poput njihove i vase su pokazale unazad proteklih pet sezona kako i na koji nacin manipulisu samom ligom kroz politicki uticaj na raznim nivoima. Sacekajmo utakmicu u Boriku pa cemo poslije da aniziramo sve. Ja mislim da ce da bude vise X2 nego cista keca kako ovdje pises, ali sacekajmo ipak.
Hoces da kazes, ako sam ja dobro razumio, da nas je Zrinjski juce pustio? 😳
Ne, nego se 'mutavo' sklonio, sto u prevodu znaci, nisu ni zapeli. Ipak vas veze isti smjer kretanja na sto ukazuje poslednjih 5 sezona jasno i decidno od nase tzv. korona titule nista vise se ne prepusta slucaju, ni kod vas ni kod lažnjaka iz Međugorja.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 15 feb 2026, 18:44

Vorovus je napisao/la:
15 feb 2026, 18:39
Zigazaga je napisao/la:
15 feb 2026, 18:23
Ako zadnja dva mjesta na tabeli budu dva kluba iz RS,ispašće samo zadnji,jer niko iz prve lige RS nema para,uslova,ambicija da udje.
Lupaš u prazno. Ne postoji sansa da klub iz PL opstane na racun toga sto prvak drugog ranga odustane.
Pravilnik to ne poznaje.

Leotar ima reflektore i dace im Elektrodistribucija i grad pare, odnosno tu finansijsku garanciju koja im treba za licencu.
Okej,aj mi objasni slučaj,hipotetički, ako nijedan klub iz RS nebude ušao. Šta onda? Zar ti uzimaš išta logički u ovoj državi. Kad već spominješ reflektore,Sloga ih nije imala dve sezone,a igrala je neometano PL. Da nespominjem minimum 3 000 stolica.

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 15 feb 2026, 18:45

NoDi80 je napisao/la:
Hoce li igrati mali Bicakcic (36) ?
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 feb 2026, 18:46

Vorovus je napisao/la:

Pravilnik to ne poznaje.

Zasto Leotar, moze li Slavija uci u ligu, ipak oni su ispred Leotara
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 15 feb 2026, 18:47

Zigazaga je napisao/la:
15 feb 2026, 18:41
Prošle godine su ispadala 4 kluba pa je zbog tog bila ta zavrzlama oko razigravanja.
Ove godine ispadaju dva kluba, nema veze iz kojeg entiteta a ulaze dva, jedan i fedeealne, drugi iz lige rs-a.
Stručnjače !
Ali zato što Su ČETIRI KLUBA ISPADALA!!!!

Stupčanica nije ispunjavala uslove za igranje u PL a ostsli klubovi iz prve lige FBiH nisu ni aplicirali za licencu da igraju PL. Tako da nije bilo smisla da se igra ta utamica.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 feb 2026, 18:47

Pablo11 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Ja ne znam sto ste vi optimistični mogli bi nikog ne uzet u ovim nabrojanim utakmicama. Sve ekipe jače od vas.

Jel temeljite optimizam na osnovu 9 zaredom bez pobjede ? Ili sto su vam najbolja dva igraca otišla ? Ili ima nešto da mi ne znamo ?

I naravno ekipe koje osvoje 15-20 bodova godišnje na poguranac mi nisu mjera. Sto bi bile. Ja o fudbalu pričam ne pričam o ko ima jaci utjecaj u savezu.

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 15 feb 2026, 18:49

Sretno Rudaru sutra pa da se ova borba za opstanak predvodjena zeljkanom zakomplikuje :mrgreen:

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 15 feb 2026, 18:50

15 feb 2026, 18:47
Zigazaga je napisao/la:
15 feb 2026, 18:41
Stručnjače !
Ali zato što Su ČETIRI KLUBA ISPADALA!!!!

Stupčanica nije ispunjavala uslove za igranje u PL a ostsli klubovi iz prve lige FBiH nisu ni aplicirali za licencu da igraju PL. Tako da nije bilo smisla da se igra ta utamica.
Da. I ? Koliko je na kraju ispalo klubova iz lige ? Druže,neda mi se raspravljati. Samo kažem da u ovoj ligi,ko i u državi,sve nelogično. Živio.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 15 feb 2026, 18:50

DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
15 feb 2026, 18:49
Sretno Rudaru sutra pa da se ova borba za opstanak predvodjena zeljkanom zakomplikuje :mrgreen:
Ako kojim slučajem Rudar sutra dobije stočari su među glavnim konkurentima za federalnu s obzirom na raspored

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 15 feb 2026, 18:51

NoDi80 je napisao/la:
Utakmica klubova iz donjeg dijela tabele, onako klasična razonoda za fudbalski siromašni ponedeljak.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 15 feb 2026, 18:51

Zigazaga je napisao/la:
15 feb 2026, 18:44
Okej,aj mi objasni slučaj,hipotetički, ako nijedan klub iz RS nebude ušao. Šta onda? Zar ti uzimaš išta logički u ovoj državi. Kad već spominješ reflektore,Sloga ih nije imala dve sezone,a igrala je neometano PL. Da nespominjem minimum 3 000 stolica.
Hipoteticki se moze desiti da ni deveti ni deseti klub iz PL ne zele vise da igraju PL kao Krupa onomad.
Pricajmo realno, a ne hipoteticki.
Leotar je prvi kandidat za ulazak, iza njega Zvijezda 09 jer imaju para, a i zamjenski teren sa reflektorima u Bijeljini.
Cak mislim da bi i Kozara prihvatila poziv kad bi ih savez malo pogurao za reflektore.

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 15 feb 2026, 18:52

15 feb 2026, 18:47
Pablo11 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Ja ne znam sto ste vi optimistični mogli bi nikog ne uzet u ovim nabrojanim utakmicama. Sve ekipe jače od vas.

Jel temeljite optimizam na osnovu 9 zaredom bez pobjede ? Ili sto su vam najbolja dva igraca otišla ? Ili ima nešto da mi ne znamo ?

I naravno ekipe koje osvoje 15-20 bodova godišnje na poguranac mi nisu mjera. Sto bi bile. Ja o fudbalu pričam ne pričam o ko ima jaci utjecaj u savezu.
Cudis se cudom.
Pa polozili su sve karte u Nijaza i s vremena na vrijeme Kazlagica ljepotana cisto da se razumijemo, najnegledaniji fudbal trenutno igraju i to pokazuje proteklih 10 kola. Ali ne, hajp je tu..idu avioni, kamioni, karakonđe i ta raja. Kako su samo poput podvojene ličnosti, za nepovjerovati za klub s tolikom tradicijom koja seže do daleke Jude-e i Makedonskih proplanaka.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 feb 2026, 18:53

Evo ja ne znam čemu optimizam.

slika

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 15 feb 2026, 18:54

Vorovus je napisao/la:
15 feb 2026, 18:51
Zigazaga je napisao/la:
15 feb 2026, 18:44
Hipoteticki se moze desiti da ni deveti ni deseti klub iz PL ne zele vise da igraju PL kao Krupa onomad.
Pricajmo realno, a ne hipoteticki.
Leotar je prvi kandidat za ulazak, iza njega Zvijezda 09 jer imaju para, a i zamjenski teren sa reflektorima u Bijeljini.
Cak mislim da bi i Kozara prihvatila poziv kad bi ih savez malo pogurao za reflektore.
Slažem se. Kad već spominješ Zvijezdu,nemaju ambicija. Ljetos pričao vlasnik tima,da se okreću mladjim kategorijama. Kao i Krupa.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bejker, bvsic, feniksptica, guadalupe, Kaunas, rishovski, since1948, zeljovolimte i 57 gostiju.