Vizionar daj nam ti prijedlog da napravimo nesto bolje,i posto i HZ uzimas u usta nauci sta je parola a sta transparent,uostalom mi ovo podrzavamo sve sta ces sad? Posto nemozes nista nastavi da pljujes to jedino mozes apsolutno nista vise,a i pljuvat ne mozes svuda tako da se ovdje lijeci. Tebe cu vazda vrijedjat ako na to ciljasPitarBordo je napisao/la:zagor1987 je napisao/la: Jok eto ti si o kakvoj sujeti pricas,sto necu Repuha da ismijavam jel? ...... Bolje od ovog nemamo i tako je kako je
Pa ti isto radiš...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idemo li u Zenicu bracooo
-
- Kontakt:
Hajd što nam je cirkus u timu i u klubu, ali kod nas je cirkus i na forumu... 

- PitarBordo
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:Vizionar daj nam ti prijedlog da napravimo nesto bolje,i posto i HZ uzimas u usta nauci sta je parola a sta transparent,uostalom mi ovo podrzavamo sve sta ces sad? Posto nemozes nista nastavi da pljujes to jedino mozes apsolutno nista vise,a i pljuvat ne mozes svuda tako da se ovdje lijeci. Tebe cu vazda vrijedjat ako na to ciljasPitarBordo je napisao/la:zagor1987 je napisao/la: Jok eto ti si o kakvoj sujeti pricas,sto necu Repuha da ismijavam jel? ...... Bolje od ovog nemamo i tako je kako je
Pa ti isto radiš...

Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma znam ja to al' jbg, takvo podneblje i svugdje se dešava, i u puno većim klubovima od Sarajeva. Posebno ovako u manjim količinama, pa i Benko sam je rekao da jedna piva nigdje nije problem. Drugo su one slike Oštrakovića iz Bacchusa, gdje sipa sebi džek p'jan k'o letvaAlfredNobel je napisao/la:Neprofesionalno brate. To je jedan od razloga zašto nema napretka, ne možeš se ovako ponašati, barem ja mislim tako. Ovakvo ponašanje mi je nešto najmrže što možeš vidjeti kod osobe koja se bavi sportom. Benko je zeznuo tu s pivom, ali naši napravili namjerno toliki skandal, da bi ga se otarasili.skoroalen je napisao/la:Ma svugdje se ba pije. Realno ovo ništa nije neobično, barem za Balkan. Sale Ilić je na klupi pijan znao presjedit pa je ostao kapiten Partizana, i Grobari mu pjesme pjevali za to. Da je nama sad Benko i da mahne po jednu svaki dan, nikom ne bi bilo krivoAlfredNobel je napisao/la:
OFF TOPIC.. I kako očekivati napredak u ligi dok je ovakvih likova? Hladno frajer objavio na fejsu sliku, neka stranica preuzela i pukla neki opis, ovaj lijevi im prijetio u inbox. Dok je ovakvih debila nama nema napretka. Dobro se sjećam kad mi je rođak pričao prije par godina za Adilovića. Kaže dan pred tekmu, on se olešio u kafani, ne može na noge, govore mu kako ćeš sutra na tekmu, kaže ma yebo utakmicu.. Nikad ovdje profesionalizma i predanog odnosa!
Da nam Duško Hodžić ne objavi kakvu ovakvu sliku..
@Zlo87 Pogodio si. Nisam se mogao nikako sjetiti na koga mi liči.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
0:2 Krle i Radovac 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
sto ulazis uopste u raspravu ...PitarBordo je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Evo ko nas Nermin
- PitarBordo
- Kontakt:
Neću više sviju mi.. Pa ovaj gori od ZipaFrancescoTotti je napisao/la:sto ulazis uopste u raspravu ...PitarBordo je napisao/la:

Samo Saraj'vo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@skoroalen Zato se Lelić odmah upecao zbog šiše kuknjava 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Po Sarajevu pljuju igracu i uprava koja ih vode.zagor1987 je napisao/la:Jok eto ti si o kakvoj sujeti pricas,sto necu Repuha da ismijavam jel? Ocemol i Zeku da popljujemo? Cudo niste do sada,uostalom ajde sastavite listu ko da dodje na sve poziicije u klubu a ne da naprdjujete uprazno. Ne valja Hus,ne valja Cala ne valja Repuh,ni Kodro valjo nije,Tatomirovic,Jarni,Hurtic,Uscuplic koji sve osvoji,Stojcev,Puzigaca,Mihojevic, niko zivi ne valja jel to moguce? Dozovite se malo il preimenujte temu u 24 sata pljuvanje po Sarajevu. Bolje od ovog nemamo i tako je kako jePitarBordo je napisao/la:Ti se nadaš da će se klub što duže brukati samo da bi tebi se sujeta zadovoljila da oni koji ti se ne sviđaju nastave kukati? Dobar si ti navijač FK Sarajevo.zagor1987 je napisao/la:Kako smjesnih ljudi ima to je cudo niko ne valja svi su levati,svi su ruzni itd sto ne stavite sliku Repuba kad je glavom na kopacku isao za bordo dres,il kad mu je onaj glavu kopakom razvalio pa zavrsio u bolnici il ste balavci pa nase bivse igrace ismijavate? Niste za bolje nadam se da ce sto duze ostat da imate da kukate narednih 20 godina
Mi ovdje samo komentarisemo njihove igre i njihove poteze.
Brukanje kluba je ispadanje od amatera iz Moldavije i ova situacija Crnkic, na primjer a primjera je mali milion , ili pisanje na forumu?
U sustini, navedi nam sta je to pozitivno, evo pisat cemo o tome.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Znaš šta je problem, to što piju neki likovi, a misle da su na terenu neke fudbalske velicine poslije par odlicnih partija. I onda kazu hajmo na pivo boli nas kita. Druga je stvar za prave fudbalske velicine kao Benko. On , što se mene tiče, može gajbu pive dan prije tekme popit, on upravo zato sto je fudbalska velicina ce opet bolje odigrat i na kraju odluciti utakmicu od vecine drugih.AlfredNobel je napisao/la:Neprofesionalno brate. To je jedan od razloga zašto nema napretka, ne možeš se ovako ponašati, barem ja mislim tako. Ovakvo ponašanje mi je nešto najmrže što možeš vidjeti kod osobe koja se bavi sportom. Benko je zeznuo tu s pivom, ali naši napravili namjerno toliki skandal, da bi ga se otarasili.skoroalen je napisao/la:Ma svugdje se ba pije. Realno ovo ništa nije neobično, barem za Balkan. Sale Ilić je na klupi pijan znao presjedit pa je ostao kapiten Partizana, i Grobari mu pjesme pjevali za to. Da je nama sad Benko i da mahne po jednu svaki dan, nikom ne bi bilo krivoAlfredNobel je napisao/la:OFF TOPIC.. I kako očekivati napredak u ligi dok je ovakvih likova? Hladno frajer objavio na fejsu sliku, neka stranica preuzela i pukla neki opis, ovaj lijevi im prijetio u inbox. Dok je ovakvih debila nama nema napretka. Dobro se sjećam kad mi je rođak pričao prije par godina za Adilovića. Kaže dan pred tekmu, on se olešio u kafani, ne može na noge, govore mu kako ćeš sutra na tekmu, kaže ma yebo utakmicu.. Nikad ovdje profesionalizma i predanog odnosa!
Da nam Duško Hodžić ne objavi kakvu ovakvu sliku..
@Zlo87 Pogodio si. Nisam se mogao nikako sjetiti na koga mi liči.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AlfredNobel
- Kontakt:
Svaka kritika je dobrodosla. Ja sam uvjek bio za kritiku i podrzavao kritiku.
Ali stvarno treba imati mjeru, kao i u svemu tako i u kritici.
Meni je jasno da neko ne voli nekog sadanjeg ili bivseg igraca. Da se ne slaze sa nacinom rada trenera isl.
Ali nazivati nekoga bezmudi i slicni nazivi je ispod svakog nivoa navijaca Sarajeva.
@aco ili ti aleksandar veliki. Mene si trajno banovao zbog toga sto sam te citirao kada si napisaose slijedece "svaki komentar koji bude u vezi sa temom FK Sarajevo bice obrisan". Ovdje se vrijedjaju ljudi a ti ne reagujes.
@hilmo, mnogo smo pogrijesili kada smo tebe birali za moderatora ili kako se vec zove tvoja funkcija na forumu. Ja sam prvi vjerovao da ti mozes drzati temu pod kontrolm i ne dozvoljavati sve ono zbog cega smo se zalili prije biranja tebe. Mogu konstatovati da je stanje mnogo gore i da si dokazao da nisi dorastao ili da budem precizniji nisi burazeru sposoban da budes moderator
Ali stvarno treba imati mjeru, kao i u svemu tako i u kritici.
Meni je jasno da neko ne voli nekog sadanjeg ili bivseg igraca. Da se ne slaze sa nacinom rada trenera isl.
Ali nazivati nekoga bezmudi i slicni nazivi je ispod svakog nivoa navijaca Sarajeva.
@aco ili ti aleksandar veliki. Mene si trajno banovao zbog toga sto sam te citirao kada si napisaose slijedece "svaki komentar koji bude u vezi sa temom FK Sarajevo bice obrisan". Ovdje se vrijedjaju ljudi a ti ne reagujes.
@hilmo, mnogo smo pogrijesili kada smo tebe birali za moderatora ili kako se vec zove tvoja funkcija na forumu. Ja sam prvi vjerovao da ti mozes drzati temu pod kontrolm i ne dozvoljavati sve ono zbog cega smo se zalili prije biranja tebe. Mogu konstatovati da je stanje mnogo gore i da si dokazao da nisi dorastao ili da budem precizniji nisi burazeru sposoban da budes moderator
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- TobeYarabi
- Kontakt:
svi u zenicu!!!
Kako je tako je , samo nek ne pucazagor1987 je napisao/la:Jok eto ti si o kakvoj sujeti pricas,sto necu Repuha da ismijavam jel? Ocemol i Zeku da popljujemo? Cudo niste do sada,uostalom ajde sastavite listu ko da dodje na sve poziicije u klubu a ne da naprdjujete uprazno. Ne valja Hus,ne valja Cala ne valja Repuh,ni Kodro valjo nije,Tatomirovic,Jarni,Hurtic,Uscuplic koji sve osvoji,Stojcev,Puzigaca,Mihojevic, niko zivi ne valja jel to moguce? Dozovite se malo il preimenujte temu u 24 sata pljuvanje po Sarajevu. Bolje od ovog nemamo i tako je kako jePitarBordo je napisao/la:Ti se nadaš da će se klub što duže brukati samo da bi tebi se sujeta zadovoljila da oni koji ti se ne sviđaju nastave kukati? Dobar si ti navijač FK Sarajevo.zagor1987 je napisao/la:Kako smjesnih ljudi ima to je cudo niko ne valja svi su levati,svi su ruzni itd sto ne stavite sliku Repuba kad je glavom na kopacku isao za bordo dres,il kad mu je onaj glavu kopakom razvalio pa zavrsio u bolnici il ste balavci pa nase bivse igrace ismijavate? Niste za bolje nadam se da ce sto duze ostat da imate da kukate narednih 20 godina
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako smo se to mi najbolje pojacali?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nisam gledao nista jucer zbog obaveza, vidio rezultate poslije i ismijao se na rezultat i reakcije na poraz malih plavih
Jbt ko da nas gledam nekad...iste greske prave.
Danas aBda pobjediti i popraviti utisak iz prvog kola. Fakat ako ne mogu pobijediti danas, treb ih odvesti kakvom hodzi da vidi dje gori

Danas aBda pobjediti i popraviti utisak iz prvog kola. Fakat ako ne mogu pobijediti danas, treb ih odvesti kakvom hodzi da vidi dje gori

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa ako ćemo bit realni 100%, i jesmo se mi najbolje pojačali od svih ekipa u ligi, doveli objektivno najbolje igrače. Al' druga je stvar što smo mi prošle sezone bili treća - četvrta ekipa po kvalitetu u ligi, i opet uz ova silna pojačanja nismo na nivou Zrinjskog koji je još i oslabljen. Jedan Zlomislić ili Čabraja su i dalje enigma za svako naše pojačanje. A možda je i do trenera, možda je pojedince "gušila" onakva postavka igre i samo nabijanje lopte. Kad bismo imali stručnog trenera koji bi svoje zamisli mogao realizovat, možda bi to i krenulo kako treba. Al' mora bit takav trener da svaki igrač na terenu ima svoje zaduženje i da dišu kao cjelina.MortemHz je napisao/la:Kako smo se to mi najbolje pojacali?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi prije rekao da smo se ciljano pojacali sa igracima ok kvalitete, vjerujem da nece do njih biti problem nego do ovih starijih. Trebali smo jos to popraviti, da si samo jos dvojicu doveo promijenio bi kompletnu sliku ekipe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Beli98, benko21, Evander, Ferroviere1987, Fouzi1, hase73, Konzerva, laznokrilo, mnon46, n0dix, Pena, Proximic, Rajvosa4ever, sarajevo19461987, Varijantas8 i 111 gostiju.