Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvo što se se vidi da su Ismir i Sanin braća. Jedino je možda njihov brat gori. Drugo, Duška opet u pravu ispao. Komšije drage, voljeli ga ili ne, poštovati čovjeka morate i od sad šta vam kaže prihvatati to na vrijeme.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Mulja on opasno, a i oni u klubu isto tako. Više nego buraz mu. Nije im baš toliko sigurno sa njim i oko njega.
Stojanović došao da bi otišao, da ih oguli. I uspio je. Moraju fino platiti. A imaju problema sa holandezima oko ugovora, dogovora i raskida (isplate), uglavnom fin belaj su sebi napravili.
- jurisicduska
- Kontakt:
Fino im kazem pratite zvanicnu , pogotovo u slucaju poraza od Veleza. Ovo im upakovase uz ovu smjenu da ni statut nije usvojen.
Nešto kao :
Kako si drug ?
Rat je puca se i je.bo sam ti zenu sinoc, normala sve , kod tebe ?
Tržište zimi je siromašno za slobodne igrače. Za igrače s ugovorom je svejedno je li zima ili ljeto. Samo kažem. Platiš i to je to.
jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:22Fino im kazem pratite zvanicnu , pogotovo u slucaju poraza od Veleza. Ovo im upakovase uz ovu smjenu da ni statut nije usvojen.
Nešto kao :
Kako si drug ?
Rat je puca se i je.bo sam ti zenu sinoc, normala sve , kod tebe ?
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa znaci da mu niko nista nije duzan, ha jajurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:07Laze Duska![]()
Izmišlja.
“Sve je urađeno bez ikakvog formalnog pokrića, isključivo za dobrobit FK Željezničar.”
E ovo će vas na kraju otjerat ne u federalnu nego u one lige sto se igraju na sve 4 strane svijeta.
Raspad sistema. 
Laku noć svima osim milionerima
Laku noć svima osim milionerima
I sta kaze "Sanin Mirvic", klub ostavlja na 6 mjestu sa 26 bodova...
Jesu li ovo oni dali nogu Adzemu ili Slavisi...?

Jesu li ovo oni dali nogu Adzemu ili Slavisi...?
- jurisicduska
- Kontakt:
Bas suprotno.perodeformero je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:25Pa znaci da mu niko nista nije duzan, ha jajurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:07Laze Duska![]()
Izmišlja.
“Sve je urađeno bez ikakvog formalnog pokrića, isključivo za dobrobit FK Željezničar.”
E ovo će vas na kraju otjerat ne u federalnu nego u one lige sto se igraju na sve 4 strane svijeta.
Ne možeš upumpati novac u fudbalski klub osim da pozajmis. Nemoj majke ti da ti objašnjavam imas chat Gpt imas zakon skini. Pogledaj.
Isto kao sto vam je posuđivao Badzak, Misimovic, Osim, samo nisu imali punu kontrolu nad klubom nikad.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja ne znam koja su godista raje ovdje pa ni tvoje...al da ti je neko reko da ce amar 2009 osvojit titulu kadse vratio je otprilike u rangu da ti sad neko kaze da cemo osvojit iduce godine...zamisli podviga, haj sto je uzeo nego onda dominacija lagana...tako da pricat imo ovo imo ono, imo je jer je to on sam stvorio i pronasaolet3 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:35Al u qrcu od nicega, kad vec vuces za jezik sa tim velicanjem.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:20Amar kad god je bio u klubu uvijek je bilo nema se za gorivo za autobus za platu. Ovdje ga ljudi prozivaju da s smiješao u sve , nije on to radio jer voli nego je htio da ispoštuje igrače da ispoštuje partnere, a kako su mu igraci vratili vidi se u plavom salonu. Sve sto ima Amar. Ne bi imali salon da nema njega dovoljno bi bila polica. Morao je raditi to da bi klub opstao. Naravno da skup intelektualaca ne može to da provali.
Zamisli Amara da ima infrastrukturu i logistiku da može dovest igraca a da nije iz Budućnosti iz Banovica ?
Frajer od ničeg pravio nešto. Napravio vas klubom vi ga popisali. Nije on nikakvo mitsko bice nego jednostavno najtrofejniji trener ove lige.
Sta mi najvise zivce vadi, priča se o Brkovicu u tim mandatima, zar njegova funkcija nije bila da obezbjedi novac i to da klub funkcionise pa kako onda majku mu **** toliki dugovi , tolika besparica toliko Amarovih ličnih pozajmica. Amar je njega npr napravio. Amar mu je tata.
U prvom mandatu imao Dzelu, Bukija, Hasagica, Alihodzica, Gredica, Besliju, Muratovica. Znaci nekoliko reprezentativaca. Mozda i najjaca ekipa poslijeratne lige. Igrali sa Njukastlom.
U drugom mandatu imao Bekrica, Zebu, Viscu, Adilovica, Sehica, Svraku, Besliju, Mesanovica itd.
A ti to predstavljas ko da je imao ove sadasnje kloceve i sa njima osvajao titule. Mani se te mitomanije.
Podsjecas me na jednog mog zeljovca amarofila koji ga je velicao i od njega pravio mix Fergusona i Guardiole.
Ako nista sad makar imas navijace i infrastrukturu tad nisi imo doslovno nista
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 22 feb 2026, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Ode Slavisa, baklave nije probo 

jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:27Bas suprotno.perodeformero je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:25Pa znaci da mu niko nista nije duzan, ha jajurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:07Laze Duska![]()
Izmišlja.
Ne možeš upumpati novac u fudbalski klub osim da pozajmis. Nemoj majke ti da ti objašnjavam imas chat Gpt imas zakon skini. Pogledaj.
Isto kao sto vam je posuđivao Badzak, Misimovic, Osim, samo nisu imali punu kontrolu nad klubom nikad.
Boje se istine moj duska, gorka je njihova istina samo nece da priznaju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- jurisicduska
- Kontakt:
Kad čujem ove rijeci misija, revizija, stabilizacija, komercijalni segment , sportski produkt , strateška saradnja, znam da je neka prevara u toku ali ne mogu dokazati.
Mogu misliti kako je kontri citati ovo saopstenje, kontra ukratko mrka kapa, Slavisa bivši, statuta nema, ne zna s kad će bit ali ste dobili licencu sto je najvažnije. To sto vam ta licenca nece trebati **** to.
Mogu misliti kako je kontri citati ovo saopstenje, kontra ukratko mrka kapa, Slavisa bivši, statuta nema, ne zna s kad će bit ali ste dobili licencu sto je najvažnije. To sto vam ta licenca nece trebati **** to.
Sretno Slaviša!
Za tako kratko vrijeme je pokupio simpatije svih nas koji volimo i živimo FK Sarajevo.
Za tako kratko vrijeme je pokupio simpatije svih nas koji volimo i živimo FK Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Slaviša u Željezničaru, slikovito.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- invincible1921
- Kontakt:
Nije da to tvoje nema uporista, ali ko mu je sluso izjave nakon utakmica mogo je zakljucir da covjek veze sa zivitom nema...yebi me ako je znao i sve igracebroj6 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:08Ne znam sta su ovi iz Zelje ocekivali, dovest trenera a ostavit mu ove talente pomocnike Djurbuzovica, Gusu trenera golmana, itd.. Covjek nije imao slobodne ruke da dovede svoje ljude i radi svoj posao. Jednostavno mahala i rastrgana ekipa nije dosegla nivo ozbiljnog menadzera nego je potreban stari seljacki pristup da se mezimci dovedu redu.
Samo nemojte s Osimom da ispadne ko Sarajevu s Husrefom, taman se rijesili dugovanja prema njemu, pa sad da omasti brk i s novim gazdom.
=\_1921_/=
Ovaj Duska spava u Plavom salonu...

Duska, uglavnom si upravu ali punija ti usta Želje nego tvog tima za koga vec navijas hahah, ne kontam... ne mozes spavati izgleda koliko pratiš Želju i desavanja u klubu za koji ne navijas. Kakva je situacija u Fks, jel kod vas sve bajno?
Dobro ovaj napisa spava u plavom salonu, bukvalno...
Dobro ovaj napisa spava u plavom salonu, bukvalno...
Zadnja izmjena: addebisi, dana/u 22 feb 2026, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nego da pitam sveznajućeg plavog brata Duleta, postoji li Sanin, ili Ismir igra s dva džojstika
Fino sam vam pisao da nikakav statut nepostoji. Samo posudba sa kamatom koju ste morali prihvatiti ili isplatiti prijasnji dug do 31. 12. 2025. i vi ste prihvatili jer niste imali ti pisljivih 4-5 joja da mu vratite. Sada ste njegovi taoci.
Psovali mi placenici ovdje zive i mrtve sto vam pisem istinu
Neka vam je Bog na pomoci
Psovali mi placenici ovdje zive i mrtve sto vam pisem istinu
Neka vam je Bog na pomoci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.