Cekaj, ovaj lik koji je smislio to sve za smrt covjeka je masinovodja?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
tako je, nismo srbi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nema potrebe da trolaš , loše ti ide .numanumaye22 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 16:02Cekaj, ovaj lik koji je smislio to sve za smrt covjeka je masinovodja?![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ne mogu svi biti remote data entry za bijesnu satnicu ko tinumanumaye22 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 16:02Cekaj, ovaj lik koji je smislio to sve za smrt covjeka je masinovodja?![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne bježiš? Pa kakav si ti maturant
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- DeanHuijsen
kolege, ovo sto se sinoc uradili je stvarno dno dna, glupo i nepromisljeno, jer trebali ste cekati da i ja buden aktiviran i online 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- bavariapivo
- Kontakt:
sram i stid da ih budeDeanHuijsen je napisao/la: ↑21 feb 2023, 16:38kolege, ovo sto se sinoc uradili je stvarno dno dna, glupo i nepromisljeno, jer trebali ste cekati da i ja buden aktiviran i online![]()
Očekivao sam da je Ihataren idućiDeanHuijsen je napisao/la: ↑21 feb 2023, 16:38kolege, ovo sto se sinoc uradili je stvarno dno dna, glupo i nepromisljeno, jer trebali ste cekati da i ja buden aktiviran i online![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
U zadnje vrijeme propustis rijetke zanimljive dogadjajeDeanHuijsen je napisao/la: ↑21 feb 2023, 16:38kolege, ovo sto se sinoc uradili je stvarno dno dna, glupo i nepromisljeno, jer trebali ste cekati da i ja buden aktiviran i online![]()
Marsal je primjer da citav zivot mozes graditi karakter i jedna greska sve pada u vodu.
- DeanHuijsen
znal se sta je sa prostate massage?
razumijem da zena ne smije sama do Zenice (evo vidimo kakvi tamo cudaci zive - Kasumovic, Marsal i sl, op.a.), pa donekle i ovaj pegging mi je razumljivo haram, ali ako je masiranje prostate zabranjeno - treba razmislit o izlasku iz vjere
- bavariapivo
- Kontakt:
kako je stanje sa algierfranzösisch, zna`l se sta?DeanHuijsen je napisao/la: ↑21 feb 2023, 16:58znal se sta je sa prostate massage?
razumijem da zena ne smije sama do Zenice (evo vidimo kakvi tamo cudaci zive - Kasumovic, Marsal i sl, op.a.), pa donekle i ovaj pegging mi je razumljivo haram, ali ako je masiranje prostate zabranjeno - treba razmislit o izlasku iz vjere
Sto svi u Arizonu odose?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DeanHuijsen
zakleo bih se da sam ga jednom sreo na ulicama Amsterdama, ali ne moze covjek biti siguran kad ti marokanski klosarcici svi isto izgledaju
Zato sto je beton, Phoenix grad extra. I ja cu najvjerovatnije samo da vidim s poslom da me prebace. Houston mi je posto previse natrpan.
@dean
Valjda nije haram sve sto ima medicinski boljitak. Dozvoljeno je i krmetinu jesti ako nemas nista drugo, koliko sam upoznat.
Sreca je u tamo gdje se ti sam pronalazis, a ne u onom sto mislis da drugi ocekuju od tebeFelixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 12:24Ma da, vjerujem ti da si sada doslovno u moodu "što me nije ubilo, sad sam odlično"-
Iskreno, ne vidim varijantu i da mi razgovori, lijekovi, tretmani pomognu, u kojoj bih se uspješno uključio u osnovne životne procese, kamoli šta ozbiljnije. Nisam više ni mlad tolko, niti sam njegovao kontakte(bijah bez mobitela od svoje 20. pa do 28.godine takoreć, odsjekao se)- da milijun eura mi netko daruje, pomogao bih bližnjima da riješe glavno i uložio bih u nešto s nekim koga znam- moj kapital, njegov biznis, a to kamo sam se mogao pronaći i biti "mukte" veoma koristan je kao sportski "amaterski scout" što je u tada mom voljenom klubu i bilo jako kvalitetno implementirano prije 8-9 godina, baš Juranović i Bašić su tada dovedeni od zagrebačkih ljudi čiju je preporuku Vučević shvatio ozbiljno i djelovao..
No svakako sretna osoba biti ne bih mogao budući da bih htio biti "normalan"; družiti se, upoznati žene i sve kako već ljudi funkcioniraju
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sirotinja kojoj je LA preskup.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ti bi fasovao ban 100%DeanHuijsen je napisao/la: ↑21 feb 2023, 16:38kolege, ovo sto se sinoc uradili je stvarno dno dna, glupo i nepromisljeno, jer trebali ste cekati da i ja buden aktiviran i online![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.