Sorry za upad,moze link/slika/tekst na PM, tvrdim da je "saopstenje" laznoLjoZee je napisao/la:Objavili su neko saopstenje Ultrasa u kojem se navodi da nas u LzP guraju sudije.Rokoko87 je napisao/la:Nisam upratio, šta je reć?Virtu4l je napisao/la:A mogli bi se jos jednom grohotom nasmijati medijskom partneru.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
100% si u pravu. Ja sam odreagovao na pisanje "našeg medijskog partnera" koji je u javnost pustio pismo navijačke skupine u kojoj se blati Željo. Van svake pameti a još veći apsurd je da "Željovci" brane taj isti portal, Pitare koji bi da mogu sutra nas ugasili.ludilomozga je napisao/la:Ja sam samo htio reci da se ovih dana trebamo okrenuti Zrinjskom, kao i da je ovaj sav pritisak na nas neosnovan, jer je Zeljo ostecen u ovoj sezoni 3x vise nego sto je "poguran". Samo je podrska ono sto nam treba sada, te da nema mjesta nekim drugim raspravama.
Ako me shvataš. To je ta "hajka" a ne ovo što nam poltron pakuje.
Virtu: Nisu jarane, ima tamo raje Željovaca koje znam sa juga odmah iza rata, takođe i nekih kojima kapu skidam za njihova djela. Znam šta hoćeš reći ali pregrubo generalisanje stvari.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mislim da su izbrisali, što ponovo dovoljno govori o njima.Duff je napisao/la:Sorry za upad,moze link/slika/tekst na PM, tvrdim da je "saopstenje" lazno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne mogu da nadjem. Ocigledno je izbrisano.Duff je napisao/la:Sorry za upad,moze link/slika/tekst na PM, tvrdim da je "saopstenje" laznoLjoZee je napisao/la:Objavili su neko saopstenje Ultrasa u kojem se navodi da nas u LzP guraju sudije.Rokoko87 je napisao/la: Nisam upratio, šta je reć?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Da, obrisano.Virtu4l je napisao/la:Mislim da su izbrisali, što ponovo dovoljno govori o njima.Duff je napisao/la:Sorry za upad,moze link/slika/tekst na PM, tvrdim da je "saopstenje" lazno
Ima dio spašen, aferim medijskom "partneru":
P.S. Iz ovog dijela se vidi da je "saopštenje" pisano u nedjelju, već u ponedljak rano ujutro stiglo do pitara na onom portalu. Ja sam mišljenja da nam pakuju pitari, zakuhavaju a kriju se iza drugih klubova.Jedan je bod razlike između Zrinjskog i najvećeg sportskog rivala, sarajevskog Željezničara, koji je kako se čini, u ovoj Ligi za prvaka u potpunoj milosti sudaca što se potvrdilo danas i na utakmici u Tuzli protiv Slobode (2:2). Iduće kolo donosi upravo sudar ove dvije ekipe, te će zasigurno ponuditi neke odgovore na pitanja u kojem smjeru ide titula prvaka Bosne i Hercegovine.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 02 maj 2017, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
ludilomozga
- Kontakt:
Ma ti medijski partneri, svega bih se ja toga rijesio. Nekad je bilo govora o forumu 1921.ba, ne znam da li je to sprovedeno, ali mislim da bi oni trebali biti jedini kojima se moze vjerovati i ciji bi forum trebali koristiti. Ali eto, meni su ovi forumi potpuno nebitni, udjem ponekad da ubijem neko vrijeme, a cesto se pokajem jer svasta ljudi pisu.Neandertalac je napisao/la:100% si u pravu. Ja sam odreagovao na pisanje "našeg medijskog partnera" koji je u javnost pustio pismo navijačke skupine u kojoj se blati Željo. Van svake pameti a još veći apsurd je da "Željovci" brane taj isti portal, Pitare koji bi da mogu sutra nas ugasili.ludilomozga je napisao/la:Ja sam samo htio reci da se ovih dana trebamo okrenuti Zrinjskom, kao i da je ovaj sav pritisak na nas neosnovan, jer je Zeljo ostecen u ovoj sezoni 3x vise nego sto je "poguran". Samo je podrska ono sto nam treba sada, te da nema mjesta nekim drugim raspravama.
Ako me shvataš. To je ta "hajka" a ne ovo što nam poltron pakuje.
Virtu: Nisu jarane, ima tamo raje Željovaca koje znam sa juga odmah iza rata, takođe i nekih kojima kapu skidam za njihova djela. Znam šta hoćeš reći ali pregrubo generalisanje stvari.
- grbavicka1921
- Kontakt:
E jesu izabrali partnera cccccccc

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Aha,uredu onda. Nije pismo navijačke skupine sigurno...
Nikad napetija utakmica meni se čini, neka pobjedi hrabriji i bolji. Nadam se paklenoj atmosferi...
odjava..
Nikad napetija utakmica meni se čini, neka pobjedi hrabriji i bolji. Nadam se paklenoj atmosferi...
odjava..
https://youtu.be/LQWg93682Jk
- Neandertalac
- Kontakt:
Je li i na jednom portalu osim "pitraskom" objavljeno ovo navodno "saopštenje Ultrasa"?
Ne mogu da nađem ni na Hercegovačkim.
Edit. Ima na jednom.
Edit. Ima na jednom.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 02 maj 2017, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
nećeš naći to. Oni ne piskaraju niti daju prioćenja.....To što ti izmišljaš nije ti prvi put.Neandertalac je napisao/la:Je li i na jednom portalu osim "pitraskom" objavljeno ovo navodno "saopštenje Ultrasa"?
Šta izmišlja?miki651 je napisao/la:nećeš naći to. Oni ne piskaraju niti daju prioćenja.....To što ti izmišljaš nije ti prvi put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledao sam sad ove stranice u vezi Zrinjskog i nigdje nema onog teksta.
Sad je najbitnije da dodjemo u sto vecem broju na Grbavicu i damo podrsku. Nadam se da ce Slavko izvesti ekipu koja ce bolje igrati jer je ovo bas bas bitna utakmica.
Sad je najbitnije da dodjemo u sto vecem broju na Grbavicu i damo podrsku. Nadam se da ce Slavko izvesti ekipu koja ce bolje igrati jer je ovo bas bas bitna utakmica.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 02 maj 2017, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Sto ih sve stavljate u isti kos? Ima tamo dobre raje ali ima i najvecih pizda.
Nesto pominjete sta tamo pisu o Amaru, treba pomenuti sta ovdje pisu o Amaru.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa sve je to ista ekipica burazeru moj.MocMahale444 je napisao/la:Sto ih sve stavljate u isti kos? Ima tamo dobre raje ali ima i najvecih pizda.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Neki su podrzavali aldina a sad tamo glavni.Virtu4l je napisao/la:Pa sve je to ista ekipica burazeru moj.MocMahale444 je napisao/la:Sto ih sve stavljate u isti kos? Ima tamo dobre raje ali ima i najvecih pizda.
Yebo ti navijaca koji pljuje svoj tim za sicu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Da, ali nemoj da u isti koš stavljamo sve, sigurno nisu svi u igri sa onih pet, šest koji imaju 30_ak acc tamo i ovde šalju "trojance". To je mala grupica dupelizaca.Virtu4l je napisao/la:Pa sve je to ista ekipica burazeru moj.MocMahale444 je napisao/la:Sto ih sve stavljate u isti kos? Ima tamo dobre raje ali ima i najvecih pizda.
Doduše neki su pod uticajem te grupice jer su se neke priče dugo provlačile kroz uši iz "provjerenih izvora".
Kaže: plaćaju raji da psuje
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kakav sastav očekujete protiv Mađara ? Stanić i Siniša se vraćaju na bekovske pozicije sigurno, Marković u vezni red, iskreno se nadam da će Bocaccini upasti umjesto bilo kojeg stopera, kojeg god pošalje na klupu, neće pogriješiti.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Mozda nece staviti Sinisu u prvih 11. Tek je oca sahranio.
Normalno da nam treba pomoc sudija kad velika glava nema pojma sa zivotom a kamoli sa fudbalom, igraju mu dva stopera jedan tuzi klub pa se pokunji a drugi zvani drvo ne prodje pripreme i igra mu prvu, picketina napravio od nas radnik nemamo igraca u 16 metara kad napadamo vezni nam stoje na centru to nisu igraci krivi nego trener sa svojom filozofijom, Odovic je za ovoga Guardiola, sreca pa je i zrinjski ofalio mada su daleko bolji od nas a vi pisete o nekakvim teorijama zavjere pa cvikerasi treba na terenu pokazati a mi ne mozemo meda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.