Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ova tema je bila bolja sa ženama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Barbarossa
- Kontakt:
Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Napast cemo vas prvo sa Ж, %, Ц, /, Ђ, -, ¥...da ne znate sta vas je snaslo, pa onda sa samoglasnicima sa sve sa oznakom 4 С, da ne pomislite slucajno da su Rusi...Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nudi mi čojk ovcu i janje za laptop na piku. Da sam malo višr zagorio...
$ је, $ $ је ? '.marconato je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:56Napast cemo vas prvo sa Ж, %, Ц, /, Ђ, -, ¥...da ne znate sta vas je snaslo, pa onda sa samoglasnicima sa sve sa oznakom 4 С, da ne pomislite slucajno da su Rusi...Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Meni recimo treba za posao.Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas
Treba jos zabraniti turski i arapski jezik u drzavnim skolama, kako redovne tako i izborne casove.
Ako hoces turcit dijete upisi ga na kurs.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sa kokarom.
quote=Barbarossa post_id=7438344 time=1579348049 user_id=43844]
Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas
[/quote]
Boga mi ja sam je učio, i to je naše pismo.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 18 jan 2020, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
I vjeronaukuVolimTz je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:57Meni recimo treba za posao.Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas
Treba jos zabraniti turski i arapski jezik u drzavnim skolama, kako redovne tako i izborne casove.
Ako hoces turcit dijete upisi ga na kurs.
Nullius in verba
Ništa besmislenije od guranja turskog jezika u našim školama, wtf jbte. Uči ga engleskom i njemačkom eventualno, ono što će mu trebati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Barbarossa
- Kontakt:
ja yebote sapun , Njemački treba bit obavezan , najmanje od treće godine vrtića pa do kraje srednje škole, da se ljudi ne pate sa raznim OSDovim gethovima cerftikatima
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
' $ " то на ?...Heller je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:57$ је, $ $ је ? '.marconato je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:56Napast cemo vas prvo sa Ж, %, Ц, /, Ђ, -, ¥...da ne znate sta vas je snaslo, pa onda sa samoglasnicima sa sve sa oznakom 4 С, da ne pomislite slucajno da su Rusi...Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pušiona vam je od Palasa beškoBarbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 13:09
ja yebote sapun , Njemački treba bit obavezan , najmanje od treće godine vrtića pa do kraje srednje škole, da se ljudi ne pate sa raznim OSDovim gethovima cerftikatima
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Bosanka vlastela i plemici, svestena lica sve latinski ucili, zapadno orjentisani pa im Turski zatreba. Nikada ne reci nikada.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Doduše.Sviuodbranu je napisao/la: ↑18 jan 2020, 13:12Bosanka vlastela i plemici, svestena lica sve latinski ucili, zapadno orjentisani pa im Turski zatreba. Nikada ne reci nikada.![]()
- Barbarossa
- Kontakt:
Turski nikom ne treba, nit će trebati...
Njemački, Engleski i Kineski učit, da se može progovoriti s Vučićem
Njemački, Engleski i Kineski učit, da se može progovoriti s Vučićem
Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
Njemački je za kurseva. Jer to prije svega idu oni koji će u Njemačku.Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 13:09ja yebote sapun , Njemački treba bit obavezan , najmanje od treće godine vrtića pa do kraje srednje škole, da se ljudi ne pate sa raznim OSDovim gethovima cerftikatima
Nama treba kineski u školama. Jezik može dobro zatrebati jer je Kina veliko tržište, a nije ga lako samo po kursevima naučiti. A1 traje 7 mjeseci.
Dok se sabere grupa, da dođeš do B2 treba ti 5 godina.
Ja preko interneta naučio par stotina karaktera for fun, ali im ne znam ni 30 kineska imena.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 18 jan 2020, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Djeca se ionako zatupljuju količinom besmislenog gradiva u školama tako da ni taj kineski ne bi puno pomogao. Engleski mjera.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 13 gostiju.