FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 24 sep 2017, 22:40

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Pavloviću i Kadušiću ugovori isticu 31.12.2017. Da se nesto pitam ja bi vjerovatno pustio da isteknu. Trebalo bi naci neke fine zamjene ali oni nisu neki kvalitet pokazali sve ukupno iako oni nisu problem nego drugi igraci.
Nažalost propustili smo Pirića, mogli smo imat pouzdanog golmana za duže staze. A u ligi nema niko drugi ko se nameće kao potencijalno rješenje. Osim ako gledamo naše domaće tekme, na Koševu je svaki Buffon. :mrgreen:
Treba počet pomalo koristit Kovačevića (mal' ne rekoh u kup mečevima :urnebes: ).

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Tebe sam momak pitao nesto, za ovo cemo poslije toga. :kafa:
Đe, šta, podsjeti me? :D

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2017, 22:40

Zukanovic je napisao/la:Kadusic nije kod Hotica i nije nikad bio. to je laz bio od Hotica. ja neki dan pricao sa Kadusicom. on kaze imo Hotic dozvolu da mu trazi klub pocetak 2017 i to je to. levet nece da ga skine na tm. zato mene molio da skinem.

Pavlovic ostaje u Sarajevu.
Ma i da jes' i da nije on se kao igrac nije toliko razvio koliko je trebao ili sam ja mozda previse ocekivao.. ne kazem da je grozan ali realno nije nista specijalno a odigrao je dosta utakmica, ne mozes reci da je dobio sansu u 2-3 i da nije iskoristio. Kazem opet, imamo mi barem 10 losijih igraca a od njih 10 bi nogirao jedno petorica iste noci ali eto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2017, 22:44

Pavlovic je dobar golman za ovu ligu, osim kad su penali u pitanju. :mrgreen: Ne bih ga ja pustao.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2017, 22:45

MortemHz je napisao/la:Je l' bila u Tuzli? :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2017, 22:47

joker90 je napisao/la:Pavlovic je dobar golman za ovu ligu, osim kad su penali u pitanju. :mrgreen: Ne bih ga ja pustao.
Jedino to.. k'o sto bi rek'o brat sa tribine, pa ovaj legne k'o krava i konta odbraniti penal :urnebes: tu hladno uvedes drugog golmana pa koliko skine, skine.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 24 sep 2017, 22:47

MortemHz je napisao/la:
Jok, uči, sprema socijalni. :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2017, 22:50

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Steta. :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 24 sep 2017, 22:52

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Steta. :kafa:
Za rođendan ću joj izradit Samprasov poster u prirodnoj veličini. Nek' ga nalijepi umjesto tapeta u sobu. :kafa:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 24 sep 2017, 22:55

Kadusic je dobar igrac koji je imao pad u formi. Druga je stvar sto bi raja tjerala svakog ko nije u formi.
UPRAVA NAPOLJE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2017, 22:58

Ako ce brzo rođendan da odmah racunas na ovo, da ne kazes Morto bezze lik, nece da pomogne ili slicno.

slika

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 sep 2017, 23:00

Ja bih Kadušića ostavio zbog rotacije, posebno ako nije Hotićev. Jedino da dovedemo trećeg dobrog beka, onda bi Advan bio višak.
Ne znam da li je do mene, al meni se čini da veliki dio naših igrača ima problem u glavi. Bolje angažovat dobrog sportskog psihologa nego tjerat neke momke i poslije se kajat. Treba nam neko da smiri Rahmanovića, usmjeri Sarića, probudi Mersu na proljeće, Anđušiću utuvi u glavu da bi mogao bit prvo desno krilo ekipe, ovim omladincima izbije nargile iz glave...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 sep 2017, 23:02

Ibrahimovic igrac kola :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 sep 2017, 23:03

MortemHz je napisao/la:Ako ce brzo rođendan da odmah racunas na ovo, da ne kazes Morto bezze lik, nece da pomogne ili slicno.

slika
To to, na tu sam i mislio, hvala. :D isprintat ga na dvaes' kvadrata, ne može na manji format stat'.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 sep 2017, 23:23

Trebamo u januaru dovesti Emila Velića iz Mladosti, strašan golman. Pavlovića ostaviti za zamjenu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 sep 2017, 23:31

AlfredNobel je napisao/la:Trebamo u januaru dovesti Emila Velića iz Mladosti, strašan golman. Pavlovića ostaviti za zamjenu.
bio je on kod nas dosao pred kraj 2016 god ali niko od nasih vrlih znalaca nije momka htjelo primiti u ekipu da ga pogledaju uopste da li je momak kalibar za Sarajevo.momka na kraju zvali ovi iz Mladosti i momak prihvatio istog momenta ponudu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 sep 2017, 23:40

benko21 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Trebamo u januaru dovesti Emila Velića iz Mladosti, strašan golman. Pavlovića ostaviti za zamjenu.
bio je on kod nas dosao pred kraj 2016 god ali niko od nasih vrlih znalaca nije momka htjelo primiti u ekipu da ga pogledaju uopste da li je momak kalibar za Sarajevo.momka na kraju zvali ovi iz Mladosti i momak prihvatio istog momenta ponudu
Da,Semjon je bas neki dan pisao o tome.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 sep 2017, 23:46

benko21 je napisao/la:
Čitao sam to neki dan, neko je ovdje stavio. Stvarno momak je zvjerka, jeste da je glupu grešku protiv Zrinjskog, ali svakom se dešava.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2017, 23:49

stoper je prioritet i to kvalitetan da bude tandem s Mihojevicem . novakovic i ivetic su ok al za klupe

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 sep 2017, 23:56

AlfredNobel je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
Čitao sam to neki dan, neko je ovdje stavio. Stvarno momak je zvjerka, jeste da je glupu grešku protiv Zrinjskog, ali svakom se dešava.
U drugim klubovima je "svima se dešava", kod nas bi ga razapeli. :D momak jest dobar golman al mislim da od njega nema ništa, opek'o se jednom kod nas, sumnjam da bi opet.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 25 sep 2017, 00:20

Tako su mnogi i za Ziljkica onomad govorili, pa ga sad niko ne spominje. Po meni, nista vise od prosjecnog golmana.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Beli98, bordobijeli, bvsic, Haksss, johntravolta123, Kyle88, mikimaus, NeSamSafetee, PAPE3, Proximic, SamoDaKazeem, Vanja8 i 72 gosta.