ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.
Najsmjesnija skupina na balkanu
ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.
Je li fakat pokušavate izjednačiti čeku direktno poslije utakmice te pad čitave ograde sa iste i provalu kriminalaca u pola noći i krađu transparenata?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 12:23ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.![]()
Meni neko upucao rotfrajeraSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:55Raja samo da vas upozorim da ne pišete ništa ni ustašama ni četnicima koji delegiraju ili sude u komentarima, a ni privatno. Moja 3 prijatelja su dobili prijavu od određenih osoba tačnije delegata sa utakmica Premijer lige BiH.....
Žalosno.....
Brundoo je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:11Meni neko upucao rotfrajeraSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:55Raja samo da vas upozorim da ne pišete ništa ni ustašama ni četnicima koji delegiraju ili sude u komentarima, a ni privatno. Moja 3 prijatelja su dobili prijavu od određenih osoba tačnije delegata sa utakmica Premijer lige BiH.....
Žalosno.....
NoDi80 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:06Bio sam brate cekao po sat da udjem plus uvijek se prljav bratim s Koseva. Policija osigurava ulazak na stadion i oni se trebaju bolje organizovati, a klubovi trebaju prestati tjerati inat jer su derbi unistili
Brate zadnje kolo igramo na Kosevu i ako nam bude trebala pobjeda na Kosevu za Europu nasi navijaci su nam neophodni
Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagiratiNoProfit je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:39Je li fakat pokušavate izjednačiti čeku direktno poslije utakmice te pad čitave ograde sa iste i provalu kriminalaca u pola noći i krađu transparenata?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 12:23ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.![]()
Upitaj svoje gdje su im bili svi, kad ti kazu doces i cestitati navijacima sto su postupili navijacki neces se brukati kao sto se brukate sa 300 laznih profila na fb. Da imate ista u glavi ne bi nikad spomenuli onu bruku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagiratiNoProfit je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:39Je li fakat pokušavate izjednačiti čeku direktno poslije utakmice te pad čitave ograde sa iste i provalu kriminalaca u pola noći i krađu transparenata?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 12:23
ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.![]()
Čovjek je u pravu.Brundoo je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:11Meni neko upucao rotfrajeraSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:55Raja samo da vas upozorim da ne pišete ništa ni ustašama ni četnicima koji delegiraju ili sude u komentarima, a ni privatno. Moja 3 prijatelja su dobili prijavu od određenih osoba tačnije delegata sa utakmica Premijer lige BiH.....
Žalosno.....
ovi van bih i jesu najglasniji kada su u pitanju navijacke grupeRodjeni81 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 21:13Upitaj svoje gdje su im bili svi, kad ti kazu doces i cestitati navijacima sto su postupili navijacki neces se brukati kao sto se brukate sa 300 laznih profila na fb. Da imate ista u glavi ne bi nikad spomenuli onu bruku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagirati
Navijaci nastavili navijacki, krimosi malo bi bili krimosi sto upadaju na prsticima kroz balkon pa opet malo navijaci. Vrijedniji im je onaj trans sto su skinuli u Pocitelju simpatizerima nego sve to na slici. Krpe vrijede u navijackom svijetu, u kriminalu je to obicno platno potpuno beznacajno. Da nije tako utoke bi se nosale na gostovanja pa bi grupe sa desetak ljudi na gostovanju bile sila i niko im ne bi mogao nista.
Jasno je meni da nikad u zivotu nisi imao dodirnih tacaka sa tribinom pa drkas na te slike, ali oni koji gone znaju kako stoje stvari u Mostaru trenutno, eno i Lesinari su vam objasnili neke stvari parolom a to isto svi koji gone misle![]()
Rodjeni81 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 21:13Upitaj svoje gdje su im bili svi, kad ti kazu doces i cestitati navijacima sto su postupili navijacki neces se brukati kao sto se brukate sa 300 laznih profila na fb. Da imate ista u glavi ne bi nikad spomenuli onu bruku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagirati
Navijaci nastavili navijacki, krimosi malo bi bili krimosi sto upadaju na prsticima kroz balkon pa opet malo navijaci. Vrijedniji im je onaj trans sto su skinuli u Pocitelju simpatizerima nego sve to na slici. Krpe vrijede u navijackom svijetu, u kriminalu je to obicno platno potpuno beznacajno. Da nije tako utoke bi se nosale na gostovanja pa bi grupe sa desetak ljudi na gostovanju bile sila i niko im ne bi mogao nista.
Jasno je meni da nikad u zivotu nisi imao dodirnih tacaka sa tribinom pa drkas na te slike, ali oni koji gone znaju kako stoje stvari u Mostaru trenutno, eno i Lesinari su vam objasnili neke stvari parolom a to isto svi koji gone misle![]()
Kako može biti najsmješnija skupina na Balkanu ako je vama poslije jedne vaše utakmice poplašila 8-9 transparenata? To će teško poći za rukom bilo kojoj skupini, a tek nekoj koja je, kako kažeš, smiješna. Uozbilji se i ne brukaj se.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagiratiNoProfit je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:39Je li fakat pokušavate izjednačiti čeku direktno poslije utakmice te pad čitave ograde sa iste i provalu kriminalaca u pola noći i krađu transparenata?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 12:23
ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.![]()
Bravo majmune, uzmi bananu.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Fouzi1, svrakino1921 i 28 gostiju.