AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
čitati SA RAZUMJEVANJEM
Top 10 Most Valuable Youngsters i onda nabrajaju, znači najvrijedniji, misle u parama, tržišna vrijednost
1. Alexandre Pato (21, Milan) Min value: 25 million Euros Max: 40 million Euros.
2. Mario Balotelli (20, Manchester City) Min value: 22 million Euros Max: 33 million Euros.
3. Tomas Mueller (21, Bayern Munich) Min Value: 18.5 million Euros Max: 28.5 million Euros.
4. Stevan Jovetic (21, Fiorentina) Min value: 14 million Euros Max: 21 million Euros.
5. Eden Hazard (19, Lille) Min value: 13 million Euros Max: 19 million Euros.
6. Bojan Krkic (20, Barcelona) Min value: 12 million Euros Max 18 million Euros.
7. Marko Marin (21, Werder Bremen) Min value: 11 million Euros Max: 17 million Euros.
8. Neymar (18, Santos) Min value: 11 million Euros Max: 17 million Euros.
9. Gareth Bale (21, Tottenham) Min value: 10.5 million Euros Max 16.5 million Euros.
10. Javier Pastore (21, Palermo) Min value: 10 million Euros Max: 15 million Euros.
Top 10 Most Valuable Youngsters i onda nabrajaju, znači najvrijedniji, misle u parama, tržišna vrijednost
1. Alexandre Pato (21, Milan) Min value: 25 million Euros Max: 40 million Euros.
2. Mario Balotelli (20, Manchester City) Min value: 22 million Euros Max: 33 million Euros.
3. Tomas Mueller (21, Bayern Munich) Min Value: 18.5 million Euros Max: 28.5 million Euros.
4. Stevan Jovetic (21, Fiorentina) Min value: 14 million Euros Max: 21 million Euros.
6. Bojan Krkic (20, Barcelona) Min value: 12 million Euros Max 18 million Euros.
7. Marko Marin (21, Werder Bremen) Min value: 11 million Euros Max: 17 million Euros.
9. Gareth Bale (21, Tottenham) Min value: 10.5 million Euros Max 16.5 million Euros.
10. Javier Pastore (21, Palermo) Min value: 10 million Euros Max: 15 million Euros.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
a ovi traže za Bale-a 50 milki, a za Pastorea 30tony-mortale je napisao/la:čitati SA RAZUMJEVANJEM
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
e hvala ti,nesto sam vidio al mi se nije dalo trazit... morat te pohvalit jer si jedno vrijeme bio provokator,al si u zadnje vrijeme presto s tim,svaka castrobovi88 je napisao/la:ma na treningu mu Ibra uklizao jako i umalo ga povrijedio nakon čega je Onyewu ustao i unio mu se u facu, Ibra ga gurnuo i počeli se udarat i razdvoje ih . al Galliani kaže da su obojica bili kod njega na razgovoru i pomirili su seInterista di cuore je napisao/la:nesto je Ibra danas z.asro sa Amerom,mozel mi ko rec sta je bilo ? ne da mi se trazit po netu...bgm nije nikakva provokacija
P.S. Pastore vrijedi svakog centa,bilo bi super kad bi doso u Inter za tih 30 miliona...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- tony-mortale
- Kontakt:
omg kopiram ti sve i ti opet pizdarije pricas, imas google pa sam ukucaj, ljudi o parama pricaju al samo za tebe
http://lmgtfy.com/?q=+Top+10+Most+Valuable+Youngsters
edit
vidim obriso si provokaciju brzinom munje
tako da ovo zanemari 
http://lmgtfy.com/?q=+Top+10+Most+Valuable+Youngsters
edit
vidim obriso si provokaciju brzinom munje
Jovetic nije nikako igra ove sezone, prati maloBale i Muller su daleko ispred svih trenutno....Balotelli ne bi trebao biti u prvih 20 a kamoli drugi.....Jovetic je spadao ovdje prosle sezone,medjutim forma mu ove sezone nije na nekom nivou...Za Krkica cu samo stavitiKada se radi o Pato-u imam osjecaj da ga koci talijanski nacin igre,po meni je vise igrac za Premiershipa,tu bi mogao vise pokazati!!
Ja dao glas Coutinhu
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- tony-mortale
- Kontakt:
@robovi drug sad sam vidio poruku to je valjda ta, nije problem nikakav, ja tražim koreografiju sa ove protiv reala, al niako da nađem kvalitetnu sliku a da se sve vidi pa ko ko naleti nek stavi

Na kakvu koreografiju mislis,tribine ili....?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- tony-mortale
- Kontakt:
da da, pred početak utakmice preko cijelog juga je bila,al dio je bio i na istoku pa valjda je neko uslikao sve na jednoj sliciDevil je napisao/la:Na kakvu koreografiju mislis,tribine ili....?
ima ova na temi "navijaci"tony-mortale je napisao/la:da da, pred početak utakmice preko cijelog juga je bila,al dio je bio i na istoku pa valjda je neko uslikao sve na jednoj sliciDevil je napisao/la:Na kakvu koreografiju mislis,tribine ili....?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Stavio je ja na temi navijaci,valjda ti moze pomoci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ee hvala ti puno al treba mi ona malo veće pošto je hoću našminkat pa na desktoptony-mortale je napisao/la:@robovi drug sad sam vidio poruku to je valjda ta, nije problem nikakav, ja tražim koreografiju sa ove protiv reala, al niako da nađem kvalitetnu sliku a da se sve vidi pa ko ko naleti nek stavi
evo i ja sam se potrudio iako vas nisam ljubitelj
al nimalo
http://farm2.static.flickr.com/1187/514 ... f6f0_b.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1379/514 ... c4fa_b.jpg
nije nest al eto, mislim slike, ne koreo
http://farm2.static.flickr.com/1187/514 ... f6f0_b.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1379/514 ... c4fa_b.jpg
nije nest al eto, mislim slike, ne koreo
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- tony-mortale
- Kontakt:
e ova zadnja je najbliže tome da se vidi sve na jednoj slici, ovakvih kao ova prva ima dosta al u svako slučaju hvala svima
evo bolje robovi, tj veće

tony-mortale je napisao/la:e ova zadnja je najbliže tome da se vidi sve na jednoj slici, ovakvih kao ova prva ima dosta al u svako slučaju hvala svima
Ave' Tony xD Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Evo čitam protiv Barija igramo ovako
----Ibrahimović------------Robinho----
----------------Ronaldinho--------------
dakle robinho će u prvu a Patino na klupu da malo dođe sebi, mislim da bi ovaj tandem mogao proraditi
----Ibrahimović------------Robinho----
----------------Ronaldinho--------------
dakle robinho će u prvu a Patino na klupu da malo dođe sebi, mislim da bi ovaj tandem mogao proraditi
sta radi ovaj Ibrahimovic po treninzima
prvo udari nogom onog jadnika i hoda okolo ko faca
a sad bi i ovog ogučua ubio da nije bilo drugih 
ako će davat golove nek pobije čitavu ekipu ako trebaBrnjoo je napisao/la:sta radi ovaj Ibrahimovic po treninzimaprvo udari nogom onog jadnika i hoda okolo ko faca
a sad bi i ovog ogučua ubio da nije bilo drugih
To je ta kolegialnost
Ljudi morali ih istjerat sa treninga da ne dođe do tuče
Svašta. Ovaj Ibrahimović je samo kloc i ništa više.
Pa Pato je za njega osim igračina nego i ljudina. Taj "momak" je izmislio kulturu za njega i na stadionu i izvan njega. Možda bi se malo mogo i ugledat na njega, nema veze što je mlađi, dosta.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma Ibra je onaj nafurani nekulturni ljakse, ali da je igračina, to mu se ne može i ne smije oduzet.
Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 2 gosta.