Postao/la sviunapad1010 » 24 jul 2023, 23:42
slatina87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:58
sviunapad1010 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 23:47
Trenutno nam je ekipa za sredine tabele u ovoj ligi. Treba se pomiriti sa činjenicama, kakva prva utakmica i opravdanja.
Ovi dokazuju za sada da nisu u stanju voditi tim u kantonalnoj ligi.
Samo bojkot dok se ne uspostavi nova Skupština kluba.
Senad treba s njima zajedno da ode. Sa odobrenim sredstvima samo od Grada ova liga se mora prekucati, ali neće očigledno niko sa ovima da sarađuje.
Hajde da se mirimo sa činjenicama. Jel pratiš rad ostalih 15 ekipa u prvoj ligi pa si upoznat sa rosterima pa znaš da smo za sredine tabele? Il upališ transfermarkt pa pogledaš gdje je sve neko igro pa procijeniš dal je pojačanje il nije? Jel ti bivši igrač Intera Ivan Fatić najjače naše pojačanje?
Zašto mi tripujemo da su naše lige neki faktor u Europi? Pa premier liga je poluprofesionalna , a tek ove ostale.
Zanima me šta će bit ako Senad vrati Skupštinu na 40 članova, hoćel i tad bit Senade odlazi il će bit Senad heroj jer je vratio Klub iz ruku Šećera i ekipe?
Ne palim transfermarkt niti je to relevantan podatak, a ako ostanemo na ovom rosteru samo ce ti se kazati kada krene liga gdje smo i šta smo, po meni ovaj sad tim je za sredine tabele i ako želimo napasti 1. mjesto moraju se ciljano dovesti pojačanja i to igrači koji sigurno donose prevagu na terenu, a ne mogući talenti nekakvi.
Senad za sada sarađuje sa ovima koji su preuzeli klub i ne vidim da ima snagu da on lično vrati Skupštinu od 40 članova. Jedino Grad Tuzla ima tu snagu, jer daju najviše sredstava trenutno za klub. Koliko je gradska uprava zainteresovana da se s tim uhvati u koštac je jako upitno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...