FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Proći Zetu i nema sapunice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sta je sa seferovicem, bila je prica da ce samo pola godine odradit u kini i vratit se
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: FK Željezničar
100% tacno.[emoji106]Virtu4l je napisao/la:Proći Zetu i nema sapunice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nadam se da uprava ima ljeka za Bekrica i slicne, konacno da se malo muda pokazu i stavi klub ispred pojedinca.
- Zeljeznicar -
Da ima lijeka Lendric bi bio odstranjen iz ekipe nakon pisanja po treneruZenzo je napisao/la:Nadam se da uprava ima ljeka za Bekrica i slicne, konacno da se malo muda pokazu i stavi klub ispred pojedinca.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Mora klub vise racuna povesti o ponasanju fudbalera i njihovim izjavama. Svako sljedeci ko napravi nesto slicno mora biti dobro kaznjen pa makar taj igrac bio najbolji i najvazniji u timu. Ovako su sutili i na Ivanovo ponasanje jer nam je donosio bodove pa sad frajer misli da je klub njegov i onda drugi prepisuju od njega. Samo ih kaznjavati pa onda nece imati hrabrosti ni da komentarisu utakmicu,a ne sta vise. Previse sramote nanose klubu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo je jako oružje ova priča: ima raje koja bi volila da ispadnemo ili izgubimo da bi se tjerao trener.
Izuzetno jaka jer dijeli na neke dobre i loše, optužuje i u startu ubija svaku diskusiju jer ljudi ne žele da ih se kvalifikuje kao neke izdajnike. Jedan novi nivo optužbi a vidio sam ih dosta čak većinu osjetio na svojim plećima. Ni malo obraza pojedinci nemaju pa da kažu oprosti, nekada se hrakalo a imao si pravo, hebaji ga kontam, ne zamjeram ali valjda teže prevaliti hrakotinu preko usana nego lijepu riječ.
Dodao bih još odvratna, sramotna, degradirajuća i ne u skladu sa nekom Željinom pričom ali Bože moj, nismo svi isti. Vakat takav...
Izuzetno jaka jer dijeli na neke dobre i loše, optužuje i u startu ubija svaku diskusiju jer ljudi ne žele da ih se kvalifikuje kao neke izdajnike. Jedan novi nivo optužbi a vidio sam ih dosta čak većinu osjetio na svojim plećima. Ni malo obraza pojedinci nemaju pa da kažu oprosti, nekada se hrakalo a imao si pravo, hebaji ga kontam, ne zamjeram ali valjda teže prevaliti hrakotinu preko usana nego lijepu riječ.
Dodao bih još odvratna, sramotna, degradirajuća i ne u skladu sa nekom Željinom pričom ali Bože moj, nismo svi isti. Vakat takav...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Neće čovjek da radi s Petrovićem.irfo je napisao/la:sta je sa seferovicem, bila je prica da ce samo pola godine odradit u kini i vratit se
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Mojne ti sa "pouzdanim" info Bgt.Jaozinho22 je napisao/la:Neće čovjek da radi s Petrovićem.irfo je napisao/la:sta je sa seferovicem, bila je prica da ce samo pola godine odradit u kini i vratit se
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Nasi se ludo provode na Kupresu,a mi ovdje zivce svoje kidamo zbog njih. Ccccc.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Evo neću ako ti tako kažeš.Zeljo92 je napisao/la:Mojne ti sa "pouzdanim" info Bgt.Jaozinho22 je napisao/la:Neće čovjek da radi s Petrovićem.irfo je napisao/la:sta je sa seferovicem, bila je prica da ce samo pola godine odradit u kini i vratit se

ne bi me zacudilo, steta bez sefera, znao je radit poso, sad ce nas permanentni opet spremit da popadamo pet kola prije krajaJaozinho22 je napisao/la:Neće čovjek da radi s Petrovićem.irfo je napisao/la:sta je sa seferovicem, bila je prica da ce samo pola godine odradit u kini i vratit se
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kao sto smo Burekovica placali 6 mjeseci 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Jaozinho22
- Kontakt:
Neće jednostavno, nije nikakva šuplja.irfo je napisao/la:ne bi me zacudilo, steta bez sefera, znao je radit poso, sad ce nas permanentni opet spremit da popadamo pet kola prije krajaJaozinho22 je napisao/la:Neće čovjek da radi s Petrovićem.irfo je napisao/la:sta je sa seferovicem, bila je prica da ce samo pola godine odradit u kini i vratit se
A ti klocu ideš na ignore listu.

Ja i ti svasta jedan drugom kazemo al bar nismo na ignor listi jedan drugomVirtu4l je napisao/la:![]()

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Kod mene na ignore listi ima samo jedno 15 aldinovih nickova 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar ih ima toliko maloVirtu4l je napisao/la:Kod mene na ignore listi ima samo jedno 15 aldinovih nickova
Jug 5 KM
Istok i Sjever 15 KM
Zapad 25 KM
Moglo bi se reci ocekivano.[emoji2]
Istok i Sjever 15 KM
Zapad 25 KM
Moglo bi se reci ocekivano.[emoji2]
Ima ih preko 50.braco je napisao/la:Zar ih ima toliko maloVirtu4l je napisao/la:Kod mene na ignore listi ima samo jedno 15 aldinovih nickova
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.