U objavi ti piše kad dostave potrebne potvrde da će objaviti imena
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Majstore, ti si se izvalio za to da je naš hram u raspadanju i da je sve na staklenim nogama i da nisi bio uopšte na stadionu nikad.lijevapolutka je napisao/la: ↑12 avg 2021, 09:57![]()
![]()
Samo da šta igračima ne padne na glavu u svlačionici
Sad imaš dvije opcije, ili šuti ili nađi neki drugi nick, inače zaslužuješ ovu šprdanciju.
Odnosi se na Mukija

Gledaj ih odmah sto su se razbucali, daj imena, daj imena da mogu početi pljuvati. Isto kakve tetkice..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Lik za sta god se zajebaje ispadne totalni levat. Recimo taj Petrovic je na nasoj klupi osvajao 2.2 boda po utakmici, a dobri trener koji se sprda u zadnjoj sezoni 1.5. Sve to losi trener dosao poslije par kola i dobio Husica na lijevom beku koji nam je vec u prvoj tekmi s Celikom izbio bodove glupim penalom. Ovaj dobri trener imao 3 godine da napravi svoju ekipu i sreca pa je pobjegao jer bi nastavio redat poraze i remije pa bi mu ppg spao jos vise. Bolje mu je da bude kerovodja za trenera nije kad nema logistiku iza sebe. Brukao se i u Japanu i kod onih Arapa gdje je osvajao nesto preko 1.2 boda po utakmici. Ono ima obraza da se zajebava za nekog.KANA je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:23I opet frajer hladno dodje u kafic I zajebava se za Ivkovica kaze zar nismo naucili da golman ne moze biti dobar trenerSudoHusika je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:09E čuj 24 milje maraka za 10 minuta provedenih na terenu. Ružno je reći ali "Jeb'o nas je babuka" za sva vremena sa svojom ohrndanom družinom. Strašno.
Mema 12
Šerbo 7
Gušo 10
Veseli 30
Jamak 24
Erić 30
Štila 100
Zec 100
Amar 700?
Čekaj još Mešu, Ikića... Ja ne znam kako se ovi ljudi planiraju iščupati mrtvog mi oca.( aludira na Petrovica)

Cuva Bog Zelju svog!
Tužno je da je od Gospodara familije došao do ovoga. A to se osjeti u priči sa Željovcima, neki mu sa gorčinom ime pomenu, neki prešute i progutaju knedlu zbog starih zasluga, dobar bio mu psuje sve otvoreno, i baš rijetko ko ga još brani, uglavnom su to ljudi koji ga privatno poznaju i ne daju na druga. A za sve je sam kriv. Šteta...HongKong je napisao/la: ↑12 avg 2021, 11:44Lik za sta god se zajebaje ispadne totalni levat. Recimo taj Petrovic je na nasoj klupi osvajao 2.2 boda po utakmici, a dobri trener koji se sprda u zadnjoj sezoni 1.5. Sve to losi trener dosao poslije par kola i dobio Husica na lijevom beku koji nam je vec u prvoj tekmi s Celikom izbio bodove glupim penalom. Ovaj dobri trener imao 3 godine da napravi svoju ekipu i sreca pa je pobjegao jer bi nastavio redat poraze i remije pa bi mu ppg spao jos vise. Bolje mu je da bude kerovodja za trenera nije kad nema logistiku iza sebe. Brukao se i u Japanu i kod onih Arapa gdje je osvajao nesto preko 1.2 boda po utakmici. Ono ima obraza da se zajebava za nekog.![]()
Amar Osim, najtrofejniji trener u BiH, čovjek koji je pravim Željinim navijačima donio najviše radosti u njegovoj istoriji.HongKong je napisao/la: ↑12 avg 2021, 11:44Lik za sta god se zajebaje ispadne totalni levat. Recimo taj Petrovic je na nasoj klupi osvajao 2.2 boda po utakmici, a dobri trener koji se sprda u zadnjoj sezoni 1.5. Sve to losi trener dosao poslije par kola i dobio Husica na lijevom beku koji nam je vec u prvoj tekmi s Celikom izbio bodove glupim penalom. Ovaj dobri trener imao 3 godine da napravi svoju ekipu i sreca pa je pobjegao jer bi nastavio redat poraze i remije pa bi mu ppg spao jos vise. Bolje mu je da bude kerovodja za trenera nije kad nema logistiku iza sebe. Brukao se i u Japanu i kod onih Arapa gdje je osvajao nesto preko 1.2 boda po utakmici. Ono ima obraza da se zajebava za nekog.KANA je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:23I opet frajer hladno dodje u kafic I zajebava se za Ivkovica kaze zar nismo naucili da golman ne moze biti dobar trenerSudoHusika je napisao/la: ↑11 avg 2021, 16:09E čuj 24 milje maraka za 10 minuta provedenih na terenu. Ružno je reći ali "Jeb'o nas je babuka" za sva vremena sa svojom ohrndanom družinom. Strašno.
Mema 12
Šerbo 7
Gušo 10
Veseli 30
Jamak 24
Erić 30
Štila 100
Zec 100
Amar 700?
Čekaj još Mešu, Ikića... Ja ne znam kako se ovi ljudi planiraju iščupati mrtvog mi oca.( aludira na Petrovica)
![]()
Zahvaljujući uglavnom njemu smo i dalje najtrofejniji klub u BiH, a to baš i nije mala stvar.
Ovo su činjenice...
Samo činjenice, kakve ove mahalske priče. Najtrofejniji trener u državi. Osvojio sve što se može osvojiti. Ko radi, taj i grijesi sasvim normalna stvar. Da nije pravio greške bio bi jos trener. Vise nije i sta se vise imati lagati i petljati?!
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Isto tako je donio najduzi niz bez pobjede u historiji kluba. Koliko nam je donio radosti nekad davno, tako nam je nedavno donio sramocenja. Da ne pricamo da su i kad je osvajao titule ostajli samo dugovi i pustos za vratom, stadion bio rusevina, otpadali krovovi po tribinama...Nije mi jasno kako nismo bar na nuli mogli biti od toliko uspjeha. Sad je ista situacija, a nema ni trofeja. Doveo nespobnu neformalnu grupu ljudi u klub koji nas u crno zavise, doveo nesposbne igrace koji nas evo danas tuze, hajde za Erica ima smisla, ali koji si **** dovodio Jamaka, Stanica, Bekrica, Kosorica i slicne.
Cuva Bog Zelju svog!
Trebas dobro biti bezobrazan poredit mandate 2000 godine, pa poslije toga i pored s današnjim vremenom. Čisto lupanje da se nesto napise..HongKong je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:37Isto tako je donio najduzi niz bez pobjede u historiji kluba. Koliko nam je donio radosti nekad davno, tako nam je nedavno donio sramocenja. Da ne pricamo da su i kad je osvajao titule ostajli samo dugovi i pustos za vratom, stadion bio rusevina, otpadali krovovi po tribinama...Nije mi jasno kako nismo bar na nuli mogli biti od toliko uspjeha. Sad je ista situacija, a nema ni trofeja. Doveo nespobnu neformalnu grupu ljudi u klub koji nas u crno zavise, doveo nesposbne igrace koji nas evo danas tuze, hajde za Erica ima smisla, ali koji si **** dovodio Jamaka, Stanica, Bekrica, Kosorica i slicne.
by KANA
by KANA
Ne poredim ja nista, pisem o zadnjem mandatu i sta je napravio na klupi.Benderrr je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:39Trebas dobro biti bezobrazan poredit mandate 2000 godine, pa poslije toga i pored s današnjim vremenom. Čisto lupanje da se nesto napise..HongKong je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:37Isto tako je donio najduzi niz bez pobjede u historiji kluba. Koliko nam je donio radosti nekad davno, tako nam je nedavno donio sramocenja. Da ne pricamo da su i kad je osvajao titule ostajli samo dugovi i pustos za vratom, stadion bio rusevina, otpadali krovovi po tribinama...Nije mi jasno kako nismo bar na nuli mogli biti od toliko uspjeha. Sad je ista situacija, a nema ni trofeja. Doveo nespobnu neformalnu grupu ljudi u klub koji nas u crno zavise, doveo nesposbne igrace koji nas evo danas tuze, hajde za Erica ima smisla, ali koji si **** dovodio Jamaka, Stanica, Bekrica, Kosorica i slicne.
Cuva Bog Zelju svog!
Sudija za ponedjeljak.Željezničar - Rudar Prijedor (Dražen Marić - Bijeljina)
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
HongKong je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:41Ne poredim ja nista, pisem o zadnjem mandatu i sta je napravio na klupi.Benderrr je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:39Trebas dobro biti bezobrazan poredit mandate 2000 godine, pa poslije toga i pored s današnjim vremenom. Čisto lupanje da se nesto napise..HongKong je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:37Isto tako je donio najduzi niz bez pobjede u historiji kluba. Koliko nam je donio radosti nekad davno, tako nam je nedavno donio sramocenja. Da ne pricamo da su i kad je osvajao titule ostajli samo dugovi i pustos za vratom, stadion bio rusevina, otpadali krovovi po tribinama...Nije mi jasno kako nismo bar na nuli mogli biti od toliko uspjeha. Sad je ista situacija, a nema ni trofeja. Doveo nespobnu neformalnu grupu ljudi u klub koji nas u crno zavise, doveo nesposbne igrace koji nas evo danas tuze, hajde za Erica ima smisla, ali koji si **** dovodio Jamaka, Stanica, Bekrica, Kosorica i slicne.
Pa ti samo bezobrazan i lazov, nista drugo. Znas vrlo dobro kao svi mi sta se desilo s planetom, znaš koji smo na tabeli bili, znaš koliko smo pitarima davali golova, kakvu smo ekipu imali i sta se desilo.
Cisti bezobrazluk i laž.
by KANA
by KANA
Pa ja pricam o onome sto je bilo i sta smo napravili rezultatski. To sta bi bilo kad bi bilo je vec suplja prica. Meteor, tresla se zemlja, sudije te malo zeznu jednu dvije, nemas srece jednu dvije...
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma ti pokušavaš samo da budes jedan lazov i nista drugo. Prvi put u historiji kluba da se godinu dana nije moglo na tribine, da godinu dana nisi imao nikakve zarade, da su firme koje su bile sponzori neke skroz propale, a ostale dišu na škrge. I sve znaš i opet nemas obraza.
I znas da smo bili 2 na tabeli da je prekinuto prvenstvo kad je 10 bilo zarazeno, al džaba.
I znas da smo bili 2 na tabeli da je prekinuto prvenstvo kad je 10 bilo zarazeno, al džaba.
by KANA
by KANA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Hrasno15, NazorUso i 33 gosta.