FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
U ovom B timu ce trenirati i igraci koji imaju malu minutazu,ali ce biti i sa prvim timom. Zato su Zeric,Hasanovic,Beganovic i drugi tu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
samoposmatram
- Kontakt:
Kakva je naznaka za Beganovica? Jeli ide ili ostaje? Nevodi se kao igrac prve ekipe na sluzbenoj, kao ni Bekric.LjoZee je napisao/la:U ovom B timu ce trenirati i igraci koji imaju malu minutazu,ali ce biti i sa prvim timom. Zato su Zeric,Hasanovic,Beganovic i drugi tu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Dominacija pod palicom Sir Amara Osima.braco je napisao/la:"Osvojili smo titulu jer smo prava raja, dobri momci, imamo najbolje navijače i jer smo imali muda da osvojimo titulu"Virtu4l je napisao/la:Stana![]()
Urdinov
![]()
![]()
Ovaj posljednji dio rečenice je ono što je falilo ovoj sadašnjoj ekipi da osvoji titulu prošle sezone.
Mahalac@ mojne mi te patetične demagogije i podmetanja da pod "lobotomac" ide sva raja koja piše na drugim forumu. Zamolio bih fino, hvala.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
vako je govorio za zeca nece on u Zelju nedam mu kad on ga demantova , ja mislim da Mujkanovic ovo radi kontra navijacaNeandertalac je napisao/la:Eki folovaMujkanović tvrdi da ima poziva iz BiH i inostranstva u vezi Ordagića, ali ističe da će, ukoliko i ode, Ordagić otići u neki inostrani klub.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Opusteno, relax nea. Non stop ih prozivas (vas par) dosadilo iskreno. Lobotomci ovo lobotomci ono kao da su vanzemaljci neki.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Sacekaj, ne moze trenirati sa dva tima. Nije spiderman. Zeric je igrao u CG, a danas sa drugim timom. Ne vjerujem ili nemoguce je da ide na trening prvog tima. Da nije povreda?LjoZee je napisao/la:U ovom B timu ce trenirati i igraci koji imaju malu minutazu,ali ce biti i sa prvim timom. Zato su Zeric,Hasanovic,Beganovic i drugi tu.
Otisli momci da nesto nauce kod pravog treneraplavousrcu je napisao/la:Bravo za B tim i zadovoljan sam zbog Ode. Ovaj tim moze posluziti i za kaznjavanje. Nema kurcenja i nezalaganja. Samo nije mi jasno zasto Zeric i Hasanovic sa Odom?
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Re: RE: Re: FK Željezničar
Na kraju pise da ce nekoliko fudbalera trenirati uporedo i sa prvim timom. Rekli su da ce tu biti juniori i igraci sa malom minutazom tipa Hasanovic. Ne vjerujem da ce Zeric biti u B ekipi jedino ako Zeba i dalje bude u prvih 11 pa da ce Ramovic i Zeric mijenjaju na klupi.plavousrcu je napisao/la:Sacekaj, ne moze trenirati sa dva tima. Nije spiderman. Zeric je igrao u CG, a danas sa drugim timom. Ne vjerujem ili nemoguce je da ide na trening prvog tima. Da nije povreda?LjoZee je napisao/la:U ovom B timu ce trenirati i igraci koji imaju malu minutazu,ali ce biti i sa prvim timom. Zato su Zeric,Hasanovic,Beganovic i drugi tu.
Cenane zovi Vukotica. Covjek ce na kraju sam doci u Plavi salon.
Covjek nam se hladnoo nudi..... zamislite on i Graovac stoperLjoZee je napisao/la:Cenane zovi Vukotica. Covjek ce na kraju sam doci u Plavi salon.[emoji38]
Ovaj Mujkanovic igra itekakvu igru ito sa navijacima Slobode .. idalje amer pregovara sa nama
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
A kako mislite da ga Ćenan dovede, baš me zanima? Dobar dan, mi hoćemo Vukotića, aha, dobro, platite 200.000 KM i vodite ga. S tim da može otići i džabe, ali nam dajte 50% od eventualnog transfera, s tim da mora biti starter u 70% utakmica.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:A kako mislite da ga Ćenan dovede, baš me zanima? Dobar dan, mi hoćemo Vukotića, aha, dobro, platite 200.000 KM i vodite ga. S tim da može otići i džabe, ali nam dajte 50% od eventualnog transfera, s tim da mora biti starter u 70% utakmica.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Pa neka bude tako, da imaju od procneta tolko i da odigra bar 70% utakmica neka prihvate , kaze vukotic da su ga kontaktirali ito mozes mislit za cudo bozije nije Cenan ha ha ha ! kaze da je reko ovima svojim da malo popuste da prihvate zeljinu ponudu, da oce zubann uprjet malo za amera da ga dogura u plavi salonVirtu4l je napisao/la:A kako mislite da ga Ćenan dovede, baš me zanima? Dobar dan, mi hoćemo Vukotića, aha, dobro, platite 200.000 KM i vodite ga. S tim da može otići i džabe, ali nam dajte 50% od eventualnog transfera, s tim da mora biti starter u 70% utakmica.
Virtu4l je napisao/la:A kako mislite da ga Ćenan dovede, baš me zanima? Dobar dan, mi hoćemo Vukotića, aha, dobro, platite 200.000 KM i vodite ga. S tim da može otići i džabe, ali nam dajte 50% od eventualnog transfera, s tim da mora biti starter u 70% utakmica.
Ti bi bio bolji od aldina na pregovorima
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- scootzzZzTM87
- Kontakt:

Hajdeeeeeeeeeeeeee
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Pazi, Aldin ima određeni budžet na raspolaganju, ali ništa ne smije raditi na svoju ruku dok to Uprava kluba ne odobri. Njegov dio posla je da ostvari inicijalni kontakt i da igraču i njegovom menadžeru na najbolji način predstavi viziju Željezničara za period u kojem igraču nude ugovor. Da mu prenese mišljenje trenera o igraču i njegove planove sa njim.maldini3 je napisao/la:Ti bi bio bolji od aldina na pregovorimaVirtu4l je napisao/la:A kako mislite da ga Ćenan dovede, baš me zanima? Dobar dan, mi hoćemo Vukotića, aha, dobro, platite 200.000 KM i vodite ga. S tim da može otići i džabe, ali nam dajte 50% od eventualnog transfera, s tim da mora biti starter u 70% utakmica.
Pokušavali smo sa igračima Krupe i ranije, ali njhova politika je jasna i onakva je kako sam gore opisao. Može za pare, a može i za procenat, pa izvol'te. Što je po mom mišljenju sasvim fer od Krupe. Krupa se finansira privatnim kapitalom i ti ljudi moraju zaraditi novac, dovode anonimuse, ulažu u njih i sad će neki Ćenan doći i odvesti im igrača u kojeg su uložili desetine hiljada maraka?
Ne može se više prolaziti na 'mi smo Željo' foru, a naši sigurno i to pokušavaju. Igrači imaju važeće ugovore, tako da se bez dogovora sa klubom ne može apsolutno ništa. Vukotiću su vjerovatno propali inostrani angažmani pa je sad malo razočaran a osjeća da je prerastao Krupu.
Ta opcija sa procentima nije toliko losa ukoliko neki klub nema lovu da plati neku vecu odstetu. Vukotic je jedan od najboljih stopera lige i sigurno da bi njegovim dovodjenjem odbrana bila dosta bolja. Bogicevic jednostavno vise ne moze. Ako vec mora ostati do kraja ugovora onda je bolje da ga prebace sa Bekricem u B tim do zime.
zamislite Ordagic i Vukotic potpisu za koji dan
kakvo bi ludilo bilo 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ne znamo mi kakav je Vukotić, znamo da je bio dobar u Krupi, na izuzetno lošoj i oštećenoj vještačkoj travi gdje je gostima teško igrati po zemlji, pa su morali igrati 'po zraku' gdje je Vukotić izuzetno dominantan.
Što se tiče tog procenta, definitivno se slažem sa tobom, kad je Konyaspor pristao nama dati procenat gdje smo amaterski odradili prodaju Bajića, pa se kasnije ispravili sa Hadžiahmetovićem, onda i mi možemo pristati na slične dogovore. To izuzetno jača saradnju između dva kluba i može donijeti mnogo dobrog u budućnosti.
Bogićević je protiv Zete pokazao da može, čak mislim da je veći problem bio Kerla i da je zbog njega i Jadranko izgledao loše, ali on svakako ima godina, a mi imamo odličnog stopera kao zamjenu, tako da nam ne gori za Vukotića.
Što se tiče tog procenta, definitivno se slažem sa tobom, kad je Konyaspor pristao nama dati procenat gdje smo amaterski odradili prodaju Bajića, pa se kasnije ispravili sa Hadžiahmetovićem, onda i mi možemo pristati na slične dogovore. To izuzetno jača saradnju između dva kluba i može donijeti mnogo dobrog u budućnosti.
Bogićević je protiv Zete pokazao da može, čak mislim da je veći problem bio Kerla i da je zbog njega i Jadranko izgledao loše, ali on svakako ima godina, a mi imamo odličnog stopera kao zamjenu, tako da nam ne gori za Vukotića.
Trebamo zaoštrititi konkurenciju među stoperima, dolazak Vukotića nikako ne može biti loš potez. Al' s obzirom na okolnosti, mislim da ni taj transfer nije realn, kao ni onaj Ordagićev.
Nekad kad budemo mogli dovoditi Ordagiće i Vukotiće u Želju (za neko obeštećenje), tad se može reći da smo otišli stepenicu iznad u cijeloj organizaciji u klubu, a samim tim će dolaziti i rezultat.
Nekad kad budemo mogli dovoditi Ordagiće i Vukotiće u Želju (za neko obeštećenje), tad se može reći da smo otišli stepenicu iznad u cijeloj organizaciji u klubu, a samim tim će dolaziti i rezultat.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.