Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Borcu je bolje da ostave Posušje u ligi, Posušje češće izbija bodove Zrinjskom nego Sloga.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
- LondonBlues
- Kontakt:
Ove sezone od 12 uzeli smo samo 4 boda protiv Posusja.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- LondonBlues
- Kontakt:
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Ja bi volio da tako bude drug ali cisto sumnjam da ce se to desit, svakako da ne bi volio Posusje zbog Slobodee da ispadne
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ako se ne varam od proslog kola stoji samo da 10. ispada, znaju nesto sigurno
Ljudi uzimaju podatke sa flashscore-a zdravo za gotovo, a podaci tamo su pouzdani su kao bosanska wikipedia.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nova sezona počinje 26. jula 2025. godine, dok je kraj planiran za 31. maj 2026. godine. Na kraju sezone, dva posljednjeplasirana tima će ispasti iz lige.
Popuna lige za narednu sezonu, 2026/27, vršiće se prvacima Prve lige Federacije BiH i Prve lige Republike Srpske, pod uslovom da ispunjavaju sve potrebne kriterije za licenciranje.
Ukoliko neki od prvaka odustane ili ne ispuni uslove, njihovo mjesto preuzima sljedeće najbolje plasirani klub iz odgovarajuće lige koji zadovoljava propise.
Popuna lige za narednu sezonu, 2026/27, vršiće se prvacima Prve lige Federacije BiH i Prve lige Republike Srpske, pod uslovom da ispunjavaju sve potrebne kriterije za licenciranje.
Ukoliko neki od prvaka odustane ili ne ispuni uslove, njihovo mjesto preuzima sljedeće najbolje plasirani klub iz odgovarajuće lige koji zadovoljava propise.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Helemnejse
- Kontakt:
Skinuse gace posuski srbi, mrs u drugu ligu
Subhan Allah, dragi Brundice, što ti smeta BiH ?
Jel ti to opet nisu dopustili da odeš tetku psihologu u vizitu u Ševeningen ?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Zna li mi ko objasniti ko ispada, kako ispada? Ako budu 2 iz FBiH ko ispada? Ako budu 2 iz RS ko ispada? Ko ide u razigravanje i zašto?
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- BiHSportman
- Kontakt:
Svi na Koševo!
-
gegenpress
- Kontakt:
Za HNL je stojalo da niko ne ispada dok Vukovar nije i matematički ispao, poslije su stavili da jedan klub ispada.
Možda i kod nas čekaju da ''nađu'' drugog putnika u niži rang pa će staviti crvenu boju, tj. staviti da dva ispadaju, iako mi to nema nikakvog smisla al haj.
Ja ne znam kako ova vijesti nije uzela maha u medijima. A ovdje se razglaba 9. nece ispast, razumijem ja da kod nas moze sve. Al zato i jest uloga medija i portala da se ova vijest objavljena od saveza isforsira maksimalno.muhamedhulk je napisao/la: ↑22 maj 2026, 21:03Nova sezona počinje 26. jula 2025. godine, dok je kraj planiran za 31. maj 2026. godine. Na kraju sezone, dva posljednjeplasirana tima će ispasti iz lige.
Ma nema vise razigravanja,to je bilo samo proslu sezonu,sad je fazon kad 2 iz RS ispadaju teško da postoji klub iz RS koji ima lovu i stadion... Tako da se moze desiti da predzadnji opet igra narednu sezonu,samo zato sto ima uslove. Dakle RS liga se igra cisto eto onako... Jedino mozda Leotar da bi mogao uletit ako nađu lovu..stadion imaju,reflektore itd.
Iz federalne lige uvijek ima neko da moze uletit i u slucaju da ispadnu 2 kluba iz Federacije u nekoj sezoni.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
jaliju da yebemo!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma ispadaju dva, a ulaze Čelik i Leotar
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Najgori mogući scenario se desio, Posušje više niko ne može spasiti.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Vidjeli smo prosle sezone kad je Stupcanica jedina aplicirala iz FBiH, pa kad je poduvala licencu niko nije imao da uleti u play off.
Iz Republike Srpske su aplicirali Laktasi, BSK i Rudar koji je prosao.
- gloryhunter
- Kontakt:
Gleda vam se gol razlika provjereno, ne čitajte nepismene portale... Posušje ima +12 u odnosu na Slogu.
U Premijer ligi prvi kriterij pri određivanju prednosti (naravno, nakon bodova) nije međusobni omjer, nego gol-razlika.
Dakle u Premijer ligi BiH se prvo gleda
bodovi
gol-razlika
broj zabijenih golova
tek onda ostalo
U Premijer ligi prvi kriterij pri određivanju prednosti (naravno, nakon bodova) nije međusobni omjer, nego gol-razlika.
Dakle u Premijer ligi BiH se prvo gleda
bodovi
gol-razlika
broj zabijenih golova
tek onda ostalo
Trenutno korisnika/ca: StarmoCity i 6 gostiju.

.png)