Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: Chat
Kad se igra taj kviz,da pokažem šta znam.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Na tankim granama je ovaj forum ako je ta varalica krema.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Opalio me frajer na terminu, nateklo mi stopalo jbt. Neću lopte više u životu dirnut, s kakvim hajvanima ja igram. Svaki termin na ivici tuče budu, i u žaru dobijem po nogama ni kriv ni dužan vazda.
"We need to suffer. And we need to fight."
Za nas sto nismo u toku moze li neko objasniti u cemu je Bodi varao?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Meh nije dovoljno maco.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:51Ja bih sebe podario Kelly Oubreu bez razmisljanja
Haman ga optužuju za neke OSM malverzacije. Nisam upućen.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
To je 99% bosanskog termina.
Kad sam bio na erasmusu pa se termin igrao sa strancima, jedini sam galamio
Urođeno u bošnji da se dernja i ide u kost.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- PovratakKralja
- Kontakt:
Nabrojao je forumas MaliUžiVertikalni na prethodnoj stranici.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
OSM- novi akaunti za neke tokene pod nekim izgovorima
QuizUp- preuzeo vodstvo lige u nedostatku vremena donnieja i mene i dodane su jako upitne teme koje su se smatrale osnovnim kao
Šah- tiebreaker u finalu varijanta šaha u kojoj on ima pun **** partija, a protivnik tipa 10
f1 nisam igro al cujem da ima bolja vremena od jutubera, treba to istrazit
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Te soft ass termine ne treba ni igrati. Yebo to ako mi niko nece uklizati u dvorani.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:55To je 99% bosanskog termina.
Kad sam bio na erasmusu pa se termin igrao sa strancima, jedini sam galamio![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
I je.bat mater što sam fulao prazan golharden je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:58Te soft ass termine ne treba ni igrati. Yebo to ako mi niko nece uklizati u dvorani.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:55To je 99% bosanskog termina.
Kad sam bio na erasmusu pa se termin igrao sa strancima, jedini sam galamio![]()
⚜️~⚜️~⚜️
Kapitenu hocel bit vise kviza il da me se proglasi pobjednikom?
Frajer me pokosio sa dvije noge, ja na podu. Ovaj moj grdosija od 110kg hoće odmah da ga udara jer ovaj negira faul. Ustanem ozljeđen da spašavam lika od nokauta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:55To je 99% bosanskog termina.
Ne volim agresivnu ni igru ni pristup tome. Moji se toliko nalože da na viberu taktiku spremaju, ko da je Intertoto kup krv im y. Yebote fudbal. Taj sabur se uči od malena, a Bošnje preskaču te lekcije.
Biće. Dužan sam tabelu nakon zadnjeg kola. Laptop je gotov, al frajer nije u Ze tkd ne mogu pokupit.
Paradoks
Dobrota insana
Pod prijetnjom da ako se ne ponasas po pravilima, ostajes bez ruke, budes kamenovan itd,itd.
Dakle vjera je ta koja ne vjeruje u dobrotu insana jer bi ga pustili da donosi svoje odluke da je zbilja tako...
I upravo zato se moze tvrditi da je iste pisao covjek a ne neko nadnaravno, sveznajuce bozanstvo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pa dopusteno ti je da donosis svoje odluke
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA