Zicer ko Empoli Cesena X u zadnjem kolu kad su na 15/16 mjestu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako uhapse Bavrku tada bi se trebali organizovati protesti u citavoj drzavi.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Pusteno dudlanje sisa 

https://****/raport-saznaje-amina- ... 0-ljekara/
Redaljka na Sebiji, make it happen.
Mada realno, ja sam najmanji problem ovog foruma
Redaljka na Sebiji, make it happen.
Leotar Trebinje.
Upravo, i to sam jedan od prvaka.
Mada realno, ja sam najmanji problem ovog foruma

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vala uz ovu manekenku i kriminal djeluje privlacno ,razumijem Fiku.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije IZ SDA al nekim slucajem ce 99,9% onih sto idu u dzamiju redovno glasati za SDA, a vjerovatno imaju i empatiju prema Fikretu i Dilfi, jos uvijek vjeruju da im je namjesteno. 

Daj neko meme Senada kad mu Gordana kaze da ima prijava i protiv Bakira.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pogrešno si me protumačio, ne branim ih niti je to uopće poenta. Nema džamija nikakve veze sa tim, tamo ideš radi sebe kao vjernika, a ne radi nekoga drugog ko tamo dolazi, radi efendije ili bilo koga trećeg.LlullSergio je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:57Kako da ne poistovjecujem ? Sam si priznao da znaju vaziti o politici na dzumama. Poglavar IZ priča o politici i lik ide na stranu likova koji ce ocito biti optuzeni za pronevjeru i kradju budzetskih novaca, nasih novaca. Sta se ja vise imam raspravljati o tome. Kad to cuje onaj nepismeni seljak na hutbi njemu je sve jasno. Opet pokvarene vlašine hoće da nas razjedine i uniste naseg Baketa i njegovu Seku.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:15Nemoj poistovjecivati dzamiju sa njima, jer u dzamiju ides radi sebe, odnosno barem ja, ne radi toga ko je ili ko nije tamo.LlullSergio je napisao/la: ↑29 maj 2020, 16:01Kako oni sami sebi pucaju u koljena. Samo me dobro podsjete sto nikad ne bi vise usao u dzamiju.
Ajde molim te, pricaju o nekakvom udaru na Bosnjake. A nije udar sto su silne milione pokrali da bi oni i njihove porodice zivjeli ko elita jednog Monte Carla ili Milana. To nije sramota i to nije udar na Bosnjake,ali ovo jest.
Gadi mi se to i svakom normalnom bi trebalo da se gadi. Njegovo nije da se bavi ovime niti da komentarise. Evo ubistvo Dzenana ? Sta je sa tim, tu ni a nije beknuo. Momka zdravog pravog prebise na mrtvo ime. Tu bas mozes razumiti da se svi ukljuce kada se desi takvo nesto, kao npr. sad u SAD zbog ubistva ovog lika. Ali ej faking hodza se javlja da diskutuje o kriminalu povezanom sa javnim nabavama. Mislim koji q, citav zivot se bavis teologijom, vjerom i sad si ti neki strucnjak za ovo.
Gade mi se likovi,a bogami bi se trebali gaditi i svakom normalnom insanu.
Normalno da se slažem da nije njegovo da komentariše i to sam i napisao danas prije svih ovdje al ti si očito to propustio.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja zaista vjerujem da je ovo društvo toliko zaglibilo u korupciju i kriminal da kad bi stvarno krenulo da se temeljito i uspješno istražuje porijeklo svačije imovine, nastao bi takav haos u kojem bi gledali samoubistva i bježaniju s cijelom porodicom u Rusiju i Pakistan, od ne tako malog dijela stanovnika države.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Zamisli grob te nejebaO kakav je pogan nas mentalitet, u vrijeme kad je svijet stao zbog virusa, kad su svi ginuli da spase sto se moze spasiti, neko od nasih izroda pa ko god bio to se sjetio da zaradi na tome

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Pa milijarderi se rađali 90-ih, što ne bi sad 
Bošnjački prvaci.

Bošnjački prvaci.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Profiterstvo na tudjim mukama postoji odkad i svijet,to je svagdje tako ne samo kod nas
Samo sto je kod nas na vecem nivou zbog lose drzave
Samo sto je kod nas na vecem nivou zbog lose drzave
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Osimee prebaci na BHT.
https://****/clanak/110821/tuzit-cu- ... era-hosica
depo
https://****/vijesti/crna-hronika/47 ... ta-presuda
avaz
I naravno ovaj efendija vise nije progovorio o tome. Toliko o slobodi govora efendija lol
Sto se tice Dzenana, mimo podrske ljudi sa Ilidze na protestima, ostatak grada je realno bolio qrc za taj slucaj. Ne znam sto uvlacite taj slucaj, kad je trebalo biti na protestu ili potpisati peticiju, haman nigdje nikog
depo
https://****/vijesti/crna-hronika/47 ... ta-presuda
avaz
I naravno ovaj efendija vise nije progovorio o tome. Toliko o slobodi govora efendija lol
Sto se tice Dzenana, mimo podrske ljudi sa Ilidze na protestima, ostatak grada je realno bolio qrc za taj slucaj. Ne znam sto uvlacite taj slucaj, kad je trebalo biti na protestu ili potpisati peticiju, haman nigdje nikog
Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 29 maj 2020, 20:12, ukupno mijenjano 2 puta.
I jos Bake se oglasava bez imalo stida i srama kako je ovo udar na Bosnjački narod, ne bi li pridobio poene na patriotizam, udarim li mu Sebijinu pič.ku
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Bošnjačka "elita" bi se trebala zapitati zašto narodu više nije briga za nih. Značajne podrške javnosti nema ni kad iz glavne bošnjačke stranke kažu da je uhapšen premijer jer je Bošnjak i da se radi o pokušaju državnog udara. Narod se predao i odustao od pravedne države njihovom krivicom.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, StevieG8 i 5 gostiju.