...
 ...Hvala unaprijed!!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
 ...
 ... Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me!
 Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me!  
ma nista,klanjaj na preskak..razumice onaj odozgo..likma23 je napisao/la:Kako da na dvd-u poredam file-ove nak kak ja hocu?Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me!
Uči ti jaraniko... mnogostruko je korisnije (ako nema džamija u blizini da se čuje ezan)likma23 je napisao/la:Kako da na dvd-u poredam file-ove nak kak ja hocu?Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me!

Ne treba meni ,treba mi ocuramiral je napisao/la:Uči ti jaraniko... mnogostruko je korisnije (ako nema džamija u blizini da se čuje ezan)likma23 je napisao/la:Kako da na dvd-u poredam file-ove nak kak ja hocu?Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me!

, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu
, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne moguDa nisi samo shortcut prebacio pa ne moze da nadje lokaciju??likma23 je napisao/la:Zna li iko da mi pomogne? Bio sam ripovo audi file-ove sa dvd, ali ne mogu da ih pokrenim pise samo file is corruptet, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu

Moze biti, isao na windows media player, i ono rip file i tako sam prepacio na komp. i sad nece da ih otvoriMelo15 je napisao/la:Da nisi samo shortcut prebacio pa ne moze da nadje lokaciju??likma23 je napisao/la:Zna li iko da mi pomogne? Bio sam ripovo audi file-ove sa dvd, ali ne mogu da ih pokrenim pise samo file is corruptet, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu
imas pplikma23 je napisao/la:Moze biti, isao na windows media player, i ono rip file i tako sam prepacio na komp. i sad nece da ih otvoriMelo15 je napisao/la:Da nisi samo shortcut prebacio pa ne moze da nadje lokaciju??likma23 je napisao/la:Zna li iko da mi pomogne? Bio sam ripovo audi file-ove sa dvd, ali ne mogu da ih pokrenim pise samo file is corruptet, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu

youtube downloader :S :SPuma je napisao/la:Koji program je najbolji za konvertovanje youtube klipova u mp3 ?
A dobar ti je i Freemake Video DownloaderPuma je napisao/la:Koji program je najbolji za konvertovanje youtube klipova u mp3 ?
http://www.youtube-mp3.org/" onclick="window.open(this.href);return false;Puma je napisao/la:Koji program je najbolji za konvertovanje youtube klipova u mp3 ?

ma brate preko cd,windows XP...ono stavio da ga bootam sa cd-a...a evo sad sam ukucao ova sranja sto mi izbaci,i sjetio sam se da sam prosli put nesto ukucaavao winnt,i386...neo je napisao/la:Na koji nacin instaliras sistem i koji ? Evo ti primjer kako instalirati XP
[youtube][/youtube]

u KonzumuDonnie Darko je napisao/la:Gdje u Zenici ima kupiti polovnih racunara?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.