Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Valencia
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Valencia » 21 avg 2012, 18:08

Pomozite ljudi. Hitno mi je potreban corel x4.. Gdje da skinem!? Samo da me ne zezaju kodovi, laik sam za te stvari :( ...

Hvala unaprijed!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 22 avg 2012, 14:33

Kako da na dvd-u poredam file-ove nak kak ja hocu? :D Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me! :mrgreen:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 22 avg 2012, 14:35

likma23 je napisao/la:Kako da na dvd-u poredam file-ove nak kak ja hocu? :D Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me! :mrgreen:
ma nista,klanjaj na preskak..razumice onaj odozgo..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 22 avg 2012, 14:37

likma23 je napisao/la:Kako da na dvd-u poredam file-ove nak kak ja hocu? :D Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me! :mrgreen:
Uči ti jaraniko... mnogostruko je korisnije (ako nema džamija u blizini da se čuje ezan) ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 22 avg 2012, 14:46

ramiral je napisao/la:
Uči ti jaraniko... mnogostruko je korisnije (ako nema džamija u blizini da se čuje ezan) ;)
Ne treba meni ,treba mi ocu

Nemam ja glasa za to, kad bi ja ucio niko onda ne bi dosao u dzamiju, gori sam od Combeta :mrgreen: :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 22 avg 2012, 17:00

Zna li iko da mi pomogne? Bio sam ripovo audi file-ove sa dvd, ali ne mogu da ih pokrenim pise samo file is corruptet :D, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu

Damir Dzumhur!!!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 22 avg 2012, 17:04

likma23 je napisao/la:Zna li iko da mi pomogne? Bio sam ripovo audi file-ove sa dvd, ali ne mogu da ih pokrenim pise samo file is corruptet :D, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu
Da nisi samo shortcut prebacio pa ne moze da nadje lokaciju?? :?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 22 avg 2012, 17:06

Melo15 je napisao/la:
likma23 je napisao/la:Zna li iko da mi pomogne? Bio sam ripovo audi file-ove sa dvd, ali ne mogu da ih pokrenim pise samo file is corruptet :D, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu
Moze biti, isao na windows media player, i ono rip file i tako sam prepacio na komp. i sad nece da ih otvori

Damir Dzumhur!!!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 22 avg 2012, 17:16

likma23 je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
Moze biti, isao na windows media player, i ono rip file i tako sam prepacio na komp. i sad nece da ih otvori
imas pp ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 22 avg 2012, 18:48

Koji program je najbolji za konvertovanje youtube klipova u mp3 ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 22 avg 2012, 18:52

Puma je napisao/la:Koji program je najbolji za konvertovanje youtube klipova u mp3 ?
youtube downloader :S :S

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 avg 2012, 19:42

Puma je napisao/la:Koji program je najbolji za konvertovanje youtube klipova u mp3 ?
A dobar ti je i Freemake Video Downloader
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 22 avg 2012, 20:17

http://www.youtube-mp3.org/" onclick="window.open(this.href);return false;

ja koristim ovo. ide jako brzo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 23 avg 2012, 01:12

Ljudi imam problem.-..

Komp mi je poceo jako stekat i sve sto ide uz to,i sad hocu da oborim sistem...I sve uredu imam CD preko kojeg sam i prosli put instalirao,al' problem je sto kad mi "ocita" cd izbaci neke komande mux,lend,delay=off i jos par njih...Isti slucaj mi je bio i prosli put i ne znam sta sam "cackao" i sta mi je neko rekao da uradim,kad bi me ko zakl'o... :oops: :|
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 23 avg 2012, 01:20

Na koji nacin instaliras sistem i koji ? Evo ti primjer kako instalirati XP
[youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 23 avg 2012, 01:23

neo je napisao/la:Na koji nacin instaliras sistem i koji ? Evo ti primjer kako instalirati XP
[youtube][/youtube]
ma brate preko cd,windows XP...ono stavio da ga bootam sa cd-a...a evo sad sam ukucao ova sranja sto mi izbaci,i sjetio sam se da sam prosli put nesto ukucaavao winnt,i386... :roll:

edit: ZNAM ja instalirat,al' fazon je sto kod mene i ne dodje to procesa instalacije...(Procesa kojeg ja znam) :|

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 23 avg 2012, 01:25

Stavis cd, restartujes comp i automatski se bootuje. Ukoliko se ne bootuje u biosu (F2) ili pomocu boot opcije (F8) izaberes da pokrene instalaciju sa CD-a.

kada se to zavrsii, pratis ovaj video i to je to.

ne znam sta ukucajes, digao sam veliki broj sistema, sto XP, vista, w7, i nikada mi nije trazilo nista da kucam, nitisa mimao priliku.

Moguce je da je do CD-a...ukoliko zelis da ti dam link za torrent XP gdje ga samo trebas skinuti i snimiti na CD i onda pratiti video za instalaciju.

EDIT: ono sto ti mogu jos preporuciti da bi "doslo do instalacije" je podesavnaje boot opcije

vise o tome [youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 23 avg 2012, 01:50

Brate preko ovog cda sam i prosli put instalirao,i isto ovako nesto na pocetku je sralo...

Nije uopce problem da on ne krene ocitavat,sve ja to zamijenim kako treba u biosu,stavim prvo na cd i to...U boot menu udjem i kliknem gdje sam ubacio cd...

i on krene njega ucitavat i umjesto loadanja sa cda on meni da neke komande,nesto crni ekran se pojavi,bijela slova,i sad dole ponudjeno...ovo gore sto sam pisao MUX,DELAY=OFF,LEND ON tako nesto... :evil:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 avg 2012, 02:21

Gdje u Zenici ima kupiti polovnih racunara?

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 23 avg 2012, 06:03

Donnie Darko je napisao/la:Gdje u Zenici ima kupiti polovnih racunara?
u Konzumu 8-)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.