Rekonstrukcija stadiona u BiH

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 avg 2012, 17:27

M4kaveli je napisao/la:Izgleda da nisu farbali onaj zid oko stadiona.
Zna li neko hoce li uopste to odraditi ?
Farbaće se ovaj zidić uz teren, ako na njega misliš, samo ne znam još u koju boju.

@Elegant ta donja ograda se davno farbala.
Čelik Zenica 1945

High

Post Postao/la High » 27 avg 2012, 17:28

Koja glupost što se ove mreže tiče. Al' eto, sami smo sebi krivi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 avg 2012, 17:30

Najbolje bi bilo kada bi ga ofarbali u crnu.
Hajde robovi, predlozite ovo :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 27 avg 2012, 18:39

High je napisao/la:Koja glupost što se ove mreže tiče. Al' eto, sami smo sebi krivi.
Jest glupost,slazem se...Ali smo je i zaradili zbog navijaca nasih na nasim terenima...I opet kada bude pogodak postignut koliko hoces hajvana ce visiti na njoj :D Kao njemu je drago sto je postignut gol za nas,a meni et kao nije :lol: :lol: Dok je horozova biti ce i mreze :lol:
::::SAMO ČELIK::::

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 27 avg 2012, 20:17

Ne znam šta vam toliko smeta ta mreža, ne bi trebalo da imalo zaklanja vidljivost... Jedino možda ne bih volio sjediti u prvom redu odmah ispred stuba. :D

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 28 avg 2012, 10:33

M4kaveli je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi ga ofarbali u crnu.
Treba na juznoj tribini u bojama CELIKA ofarbat zidic i ispisat nesto kao ROBIJAŠI ZENICA il nesto takvo...A na sjevernoj takodje u bojama BIH...I ispisati JEDNA SI JEDINA...Pa tako kad dodju gostujuci navijaci protiv CELIKA kad se igra,uvijek ce imat transparent BIH ispred sebe :D Al to nikom nikad nece naumpast da uradi :lol:
::::SAMO ČELIK::::

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 avg 2012, 11:27

zamorano je napisao/la:
Treba na juznoj tribini u bojama CELIKA ofarbat zidic i ispisat nesto kao ROBIJAŠI ZENICA il nesto takvo...A na sjevernoj takodje u bojama BIH...I ispisati JEDNA SI JEDINA...Pa tako kad dodju gostujuci navijaci protiv CELIKA kad se igra,uvijek ce imat transparent BIH ispred sebe :D Al to nikom nikad nece naumpast da uradi :lol:
Ha ha...Odlična ideja, zamisli Lešinare ili Škripare kako navijaju, a ispod piše ''Jedna si jedina''!! :D :D

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 avg 2012, 11:29

voltron30 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
Ha ha...Odlična ideja, zamisli Lešinare ili Škripare kako navijaju, a ispod piše ''Jedna si jedina''!! :D :D
I like :D
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 28 avg 2012, 13:27

Bio sam na stadionu i počeo se farbat zid.Pričao sam sa Porčom direktorom Čelika i pitao ga da li ce biti zid u bojama kluba i kako on kaze ne bi bilo korektno :o al kako sam uspio vidjeti zid ce biti u bijelo ofarban.Sto se tice ograde ona skoro pa zavrsena,jos malo na zapadu ostalo.Klupe za igrace stizu ili danas popodne ili sutra kao i golovi.A sta da vam pricam o travi 8-) 8-) 8-) ljudi moji pa ono je neviđenooo :D :D :D maestralno odrađeno kao u snu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 28 avg 2012, 14:16

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 avg 2012, 16:38

Mozda je ova ograda ipak nepotrebna ali eto neka stoji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 28 avg 2012, 19:38

samocelik je napisao/la:Bio sam na stadionu i počeo se farbat zid.Pričao sam sa Porčom direktorom Čelika i pitao ga da li ce biti zid u bojama kluba i kako on kaze ne bi bilo korektno :o al kako sam uspio vidjeti zid ce biti u bijelo ofarban.Sto se tice ograde ona skoro pa zavrsena,jos malo na zapadu ostalo.Klupe za igrace stizu ili danas popodne ili sutra kao i golovi.A sta da vam pricam o travi 8-) 8-) 8-) ljudi moji pa ono je neviđenooo :D :D :D maestralno odrađeno kao u snu.
To nije korektno, a korektno mu ispisat ime kluba stolicama na tribini? Svasta :?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 avg 2012, 19:40

Ne znam kako ce izgledati bijela boja.
Brzo ce se prljat.
Bolje da su u crno ofarbali.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2012, 19:45

Jack777Pott je napisao/la:
To nije korektno, a korektno mu ispisat ime kluba stolicama na tribini? Svasta :?
Tad nije bio on uopste u Celiku. Druga stvar je sto kad sjednes na stolicu ne vidi se da pise Celik, a zid ce se uvijek vidjeti. Tako da je ovo neutralno za nas potpuno dobro jer i svejedno nasi transparenti idu preko toga :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 28 avg 2012, 19:45

samocelik je napisao/la:Bio sam na stadionu i počeo se farbat zid.Pričao sam sa Porčom direktorom Čelika i pitao ga da li ce biti zid u bojama kluba i kako on kaze ne bi bilo korektno :o al kako sam uspio vidjeti zid ce biti u bijelo ofarban.Sto se tice ograde ona skoro pa zavrsena,jos malo na zapadu ostalo.Klupe za igrace stizu ili danas popodne ili sutra kao i golovi.A sta da vam pricam o travi 8-) 8-) 8-) ljudi moji pa ono je neviđenooo :D :D :D maestralno odrađeno kao u snu.
Ma šta ima bit' - ne bit' korektno, naš je stadion i pišemo šta hoćemo. Zato mu je ova izjava bez veze. Glavni korisnik stadiona je Čelik.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 avg 2012, 20:11

Edol je napisao/la:
Ma šta ima bit' - ne bit' korektno, naš je stadion i pišemo šta hoćemo. Zato mu je ova izjava bez veze. Glavni korisnik stadiona je Čelik.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 28 avg 2012, 20:25

Ljepota..open in new tab.
slika

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 28 avg 2012, 20:36

Napravise pravi kavez sa ovolikom ogradom... :shock: :roll: . Sve drugo je sasvim ok. Trenutno najbolje sto imamo u drzavi.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 avg 2012, 20:39

Bas mocna ograda.
Sad ce protivnici imat osjecaj da dolaze na UFC mec.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 28 avg 2012, 21:49

Pa ja tek sad vidjeh da je ograda postavljena na svim tribinama a ne "samo" na dvije!?!? Ovo je stvarno bilo nepotrebno i koja god da repka dođe na BP, kada ljudi (igrači) istrčaju na teren pomisliti će "u yebote, gdje smo mi došli, ovi imaju opasne navijače divljake pa ih ovako komplet pregradili" :| Nešto se ne mogu sjetiti jesam li ikada vidio neki stadion gdje su sve 4 tribine ograđene ogradom :/ neka mi neko pomogne, ja ovako nešto nisam vidio.

Inače teren izgleda super, čekam(o) stolice za ekipe, farbanje zida, golove i to je to :)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.