Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jun 2012, 12:59

samo da Konte nije gledao jucer tekmu, inace halali pojacanje na lijevom beku :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 jun 2012, 14:14

Maksi Lopez mašta o "Staroj Dami"
Maksi Lopez je, nakon isteka pozajmice u Milanu, na „ničijoj zemlji“, njegova Katanija želi da ga proda.
Dok ćeka rasplet soje sudbine, Maksi Lopez ističe da bi najviše voleo u Juventus.

„Ako govorimo o mom snu, onda je to definitivno Juventus.“

„Znam da je bilo određenog interesovanja iz tabora torinskog kluba, ali o svemu računa vodi moj agent sa kojim ću u narednim danima razgovarati oko eventualnih opcija.“, rekao je argentinski napadač.
Inače, Maksi je postigao samo dva gola na 11 mečeva koliko je odigrao u dresu Milana ge je stigao u januaru.
:P
-RIVALDO-

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jun 2012, 14:19

Ma može samo sanjati, nama je cilj da idemo naprijed, a ne nazad. :mrgreen:

Elia se dogovorio s klubom da nas napusti ovog ljeta, nek mu je sretno. Za Zieglera i Mela bi mogli ukupno uzeti 11 miliona (Ziegler 3 miliona, Melo 8).

Možda bi već ove sedmice mogli započeti pregovore sa Fiorentinom za dovođenje Jovetića.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 11 jun 2012, 17:10

Juve opet po starom, vremena dominacije Juventusa nastaviti će se i sledeći sezona. Primjer je bila reprezentacija gdje su uglavnom juventini ponovo oživjeli po mnogima otpisanu talijansku reprezentaciji. Što je neko ranije rekao da nas u svemu kopiraju, izgleda da povratak Juventusa odmah utice na sve segmente talijasnkog fudbala...

Vrlo dobro se krenulo u ovaj merkato i sa dva odlicna igraca, konkurencija u sredini nece odavno biti jaca...

btw. Nadam se da konkurencija radi ozbiljno jer bi prventstvo dogodine moglo biti dosta (ne) zanimljivo :D 8-)
Juve alee! :)
The Old Lady is back on TOP...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jun 2012, 19:11

Konkurencija se raspada, a ja uživam. 8-) :mrgreen:

Eh, sad je izgleda fakat da ćemo Super kup igrati 11. augusta u Pekingu protiv Napolija.
Željezničar ale!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 11 jun 2012, 19:29

Evo arsenal dovede napadaca Giorud, eto nam Van Persia :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 11 jun 2012, 19:33

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 jun 2012, 19:38

To bi super bilo, koliko god vi skeptici bili ja vjerujem da ce se on pokazati u najboljem izdanju kod nas. Sto se tice povreda to bi bila proslost ako uzmemo u obzir da ce ga Conte trenirati 8-) , po pitanju godina pa on ima jos 3-4 sezone vrhunskog fudbala. Ima boljih opcija kao npr Cavani medutim ja bih bio sasvim zadovoljan i Van Persiem i ne bih sekudne pozalio da dode.
Alessandro Del Piero !

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 11 jun 2012, 19:47

Ako se ne mogu dovesti Ibra i Cavani a vjerovatno ne mogu onda je RvP ubjedljivo najbolja opcija.....
Sa njim i sa Vuckom cemo akb imati jedan od najboljih napadackih tandema u Europi iako nijedan od njih dvojice nije onaj klasican razbijac al' nama i ne treba takav nama je dovoljan jedan koji ce samo ubacivati loptu u mrezu a budimo realni RvP je i za Matria i za Quallu TV u boji.... Stoga se nadam da je ovo istina i uz Islu i Asamoaha i jednog dobrog LB-a i 4. opcije na stoperu recimo Astori imamo se cemu nadati iduce sezone u LP.... I umalo zaboravi uz dobro krilo moze i mladi djetic iz Viola a ako ne moze i Seba koji meni i nije neka klasa al' ako nista barem je dijete Juventusa i ne bi nas puno kostao....

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jun 2012, 19:59

Ma možemo mi dovesti bilo koga, mi imamo pare, samo nam je žao potrošiti. Kad bi Agnelli dozvolio Marotti da iskešira 30 ili 40 miliona za bilo kojeg igrača on bi kod nas došao.

Ubjeđen sam, sutra kad bi De Laurenitisu ponudili 35 miliona za Cavanija, odmah bi nam ga prodao, ali eto Conte se odlučio za Van Persiea i meni je drago zbog toga.
Željezničar ale!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 11 jun 2012, 20:02

GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma možemo mi dovesti bilo koga, mi imamo pare, samo nam je žao potrošiti. Kad bi Agnelli dozvolio Marotti da iskešira 30 ili 40 miliona za bilo kojeg igrača on bi kod nas došao.

Ubjeđen sam, sutra kad bi De Laurenitisu ponudili 35 miliona za Cavanija, odmah bi nam ga prodao, ali eto Conte se odlučio za Van Persiea i meni je drago zbog toga.
Romeo kaze mi samo ganjamo Cavania, Van Persi je davno otpao, al ovih dana jbe lud jos ludjeg i zbunjenog
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 11 jun 2012, 20:05

Ne znam što, ali molim Boga samo da nam Persie ne dođe. :mrgreen:
Hoću još mlađu ekipu na okupu, ovo je vrijeme da Juve dominira godinama i u domaćoj ligi, ali i da ima ozbiljne pretenzije ka LP.
Bolje je sada uvoditi mlade igrače, to se uveliko radi, pogotovo u vezi, moramo i napad podmladiti.
Pipita - hajde molim te. :P
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jun 2012, 20:07

Ma ni sam ne znam, meni bi draže bilo kad bi doveli Van Persie, zato jer je ljevak kao i ja :mrgreen: a i Cavani je definitivno odličan igrač. Bit ću i više nego zadovoljan dolaskom bilo kojeg igrača od ove dvojice.

Ko zna šta Marotta muti, Isla se nikad nije spominjao, a eto odjednom smo ga doveli, možda je ovo oko Van Persiea obični lažnjak, a u tajnosti se radi na dovođenju Cavanija.
Željezničar ale!

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 11 jun 2012, 20:12

Dobro je, dušmani se raspadaju. :mrgreen:

Ima Boga i Juve će dominirati narednih godina aBd i nadoknaditi ovih 5-6 sezona, gdje smo objektivno trebali osvojiti bar tri Scudetta i minimano jednu Ligu prvaka. Nije toliko ni bitna konkurentnost lige, na šta će se mnogi pozivati. Juventus je dovođenjem pojačanja i ambicijama koje je pokazao i pokazuje, dovoljno spreman da se bori u Evropi, siguran sam...

Ma svejdno je VP ili Cavani ili Džeko, sve će to biti + za našu ekipu ako uspijemo, a hoćemo aBd.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jun 2012, 20:33

Nama se pruža unikatna prilika da dovedemo igračinu kao što je Van Persie i moramo je iskoristit, bez obzira, što će uskoro napuniti 29 godina, može on trajati još u Italiji sigurno 3 ili 4 godine. A mi smo dovodili već igrače u tim godinama koji su kod nas doživljavali vrhunac karijere, trenutno mi napamet padaju samo veličine poput Platinija, Nedveda i Cannavara. Sigurno ima još primjera. :mrgreen:

A Cavani gotovo pa sigurno neće mjenjati ekipu ovog ljeta, zašto ne dovesti Cavanija sljedećeg ljeta i sljedeće sezone u napadu imat tandem Van Persie-Cavani!? :mrgreen:

Nego, je li ovo fakat istina ili se ja varam. Buffon i Chiellini još uvijek nisu doživjeli poraz u zvaničnim utakmicama ove sezone. :mrgreen: :lol:

Eh, sada definitivno imamo najboljeg golmana lige, najbolji napad lige, najbolji vezni red lige, još da Marotta dovede nekog napadača pa da i u tom segmentu preuzmemo primat. 8-) :mrgreen:
Željezničar ale!

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 11 jun 2012, 20:40

GaziHusrevbeg je napisao/la:Nama se pruža unikatna prilika da dovedemo igračinu kao što je Van Persie i moramo je iskoristit, bez obzira, što će uskoro napuniti 29 godina, može on trajati još u Italiji sigurno 3 ili 4 godine. A mi smo dovodili već igrače u tim godinama koji su kod nas doživljavali vrhunac karijere, trenutno mi napamet padaju samo veličine poput Platinija, Nedveda i Cannavara. Sigurno ima još primjera. :mrgreen:

A Cavani gotovo pa sigurno neće mjenjati ekipu ovog ljeta, zašto ne dovesti Cavanija sljedećeg ljeta i sljedeće sezone u napadu imat tandem Van Persie-Cavani!? :mrgreen:

Nego, je li ovo fakat istina ili se ja varam. Buffon i Chiellini još uvijek nisu doživjeli poraz u zvaničnim utakmicama ove sezone. :mrgreen: :lol:

Eh, sada definitivno imamo najboljeg golmana lige, najbolji napad lige, najbolji vezni red lige, još da Marotta dovede nekog napadača pa da i u tom segmentu preuzmemo primat. 8-) :mrgreen:
Istina je Husrefe, istina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jer Chielini nije igrao protiv Napolia kao ni Gigi....
Ako ove sezone dovedemo klase koje se spominju iduce mozemo ocekivati jos bolje igrace pa zasto ne i tandem Cavani-RvP koji bi bez sumnje bili najbolji napadacki tandem na svijetu.....
Uostalom nesto sl. se i desilo kad su nas dusmani izbacili jer su to ljeto vec kaparisani bili Yaya Toure, Benzema i onaj jos jedan iz fran. Lige....

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 jun 2012, 21:10

To i jeste problem sto je ADL rekao kako pise tamo na temi Napolija da nece prodati oba igraca ovo ljeto ili ce to biti Lavezzi ili Cavani, posto je Lavezzi vec u PSG-u znaci da Cavani ostaje jos jednu (polu)sezonu. Ovu sezonu dovesti Van Persija a narednu Cavanija i kombinirati malo mladosti i malo iskustva, bio bi to strasan dvojac.
Alessandro Del Piero !

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 jun 2012, 21:13

Svi nekako zele Cavani al niko nije siguran ako bi nam lego ko sto svi to tvrde. Ja bi bio sretan kad bi doveli RvP , to je znak da smo se vratili i da mozemo dovesti jednog vrhunskog igraca. Napoli su uvijek bili teski oko transfera al brate traze previse za Cavania...

Ja da sam Marotta ponudio bi im Mela, plus pare i to je to, nista vise od 300..

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jun 2012, 21:30

Upravo zato nam i treba dovođenje neke mega giga zvijezde, kad ostali igrači vide da smo u stanju dovoditi takve klase u naš tim, odmah će i oni krenuti istim stopama i sigurno će Marotti biti mnogo laške kad bude pregovarao sa timovima.

Moja bi želja bila da sljedeće sezone igramo ovako:

slika

Nije ovo daleko od nerealnog. :mrgreen:

@Toma

Zovi me Beg, Husref mi nekako zvuči pitarski, znaš i sam što. :lol:
Željezničar ale!

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 11 jun 2012, 21:36

GaziHusrevbeg je napisao/la: @Toma

Zovi me Beg, Husref mi nekako zvuči pitarski, znaš i sam što. :lol:
Da se razumijemo ljudi smo nismo Pitari... :lol: :lol: :lol:
EDIT valjda se nece Sarac i ostali Pitari sa ovog dijela foruma naljutiti poput Dzenana ili ramirala.... Ima jos Pitara to znam al' se nw mogu svih sjetiti....
Zadnja izmjena: TomaZdravkovic, dana/u 11 jun 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.