AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
drago mi je da Flamini dobija sve vise prilike jer to momak i zasluzuje....
Allegri konacno pronasao recept za vezni red...
Drago mi je sto je Pirla ostavio na klupi ,a to nikad nije uradio niti jedan predhodni trener....
Sepmre rossonero <3
Allegri konacno pronasao recept za vezni red...
Drago mi je sto je Pirla ostavio na klupi ,a to nikad nije uradio niti jedan predhodni trener....
Sepmre rossonero <3
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
da i ja se pitam kakva je igra Barcelone sa igracem manje!vuvu_zzz je napisao/la:dobro, ako je tebi ono dobro kakva je onda igra Barcelonesemo_mcfc je napisao/la:Sve čestitke Milanu, neznam da sa ga ikad gledao da igra ovako dobro. Čestitke svima, pogotovu Ministru
-RIVALDO-
cestitam,slabo ste igrali,niste nesto,ali ipak ste bili bolji od nas i dali gol vise...

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
abate životinja jeste primjetili? i ono nije bio crveni ali nema veze. silva o monstro!
večeras je balotelli gledao tekmu na san siru i naravno navijao za pravi klub

evo i par interesantnih slika sa derbija:

[youtube][/youtube]
večeras je balotelli gledao tekmu na san siru i naravno navijao za pravi klub

evo i par interesantnih slika sa derbija:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: baresi, dana/u 15 nov 2010, 00:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Il club più titolato al Mondo.
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
KOJI CE TE K..URAC ovdje oba ragulite sa nasseg forumavuvu_zzz je napisao/la:Ibra je jedan obicni krkan nista drugo , on je jedna **** od igracaji-sung je napisao/la:isti kreten..ja ne navijam ovdje ni za milan ni za inter..bezveze komentarisem..ovaj ibra je krvnik obicni i to je to..isto se moze reci i za onog pit bulakreteni..antifudbalski propagandisti..
inace cestitao bi vam al niste ni vi zasluzili, jer ste bili manje lose, jer losije od nas nemozete
toliko
Evo kakva je i to u sred Londonasenad_flamin je napisao/la:da i ja se pitam kakva je igra Barcelone sa igracem manje!vuvu_zzz je napisao/la:dobro, ako je tebi ono dobro kakva je onda igra Barcelonesemo_mcfc je napisao/la:Sve čestitke Milanu, neznam da sa ga ikad gledao da igra ovako dobro. Čestitke svima, pogotovu Ministru
[youtube][/youtube]
Sto se tice teme, vrijeme da Milan ove godine uzme titulu.
Hvala dobri moj semo, želim i tvom Cityju da se popne na pobjednički tron, ako ne ove, onda u narednim sezonama.semo_mcfc je napisao/la:Sve čestitke Milanu, neznam da sa ga ikad gledao da igra ovako dobro. Čestitke svima, pogotovu Ministru
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
E nek je milan pobijedio,navijaci intera su bili toliko samouvjereni u pobijedu...eto vam sad...
...i ovi koji pricaju lose o ibrahimovicu,samo se poklopite i sutite,jer vam je ibrakadabra presudio...

- senad_flamin
- Kontakt:
-Slijedeca utakmica Fiorentina,oni su pokazali da variraju sa igrom ove godine,ali bit ce veoma tesko protiv VIOLA
-RIVALDO-
-
shevchenko 88
- Kontakt:
Inter sinoc nijednu sansu nije stvorio,da Abate nije nacinio glupost dobili bi ubjedljivije...
Nije ni Abate učinio toliku glupost koliko sudija.shevchenko 88 je napisao/la:Inter sinoc nijednu sansu nije stvorio,da Abate nije nacinio glupost dobili bi ubjedljivije...
Relativno loša utakmica, ipak nadigrali smo Inter i zasluženo uzeli.
Protiv VIola, očekujem tešku utakmicu ali 3 boda ostaju na San Siru.

Protiv VIola, očekujem tešku utakmicu ali 3 boda ostaju na San Siru.

Sretno protiv Viola, nadam se da Milan može do titule ove sezone, stvarno, igra poritv Intera je pokazala da je ova ekipa Milana konacno zrela i ozbiljna za scudetto, jes da ima krkana u ekipi, al to su čari Serije A.
Big club, great history, Nottm Forest.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
dobro, ako je tebi ono dobro kakva je onda igra Barcelone
[/quote]
da i ja se pitam kakva je igra Barcelone sa igracem manje!
[/quote]
Evo kakva je i to u sred Londona
[youtube][/youtube]
Ovo je bio najsugaviji prolaz u historiji Lige Prvaka kao i najkriminalnije suđenje!!!
P.S. Igra Barcelone u Londonu je bila na nivou qrca kao i igra Chelsea-ja u Barceloni !!!
Nije vazno....Vratit ce se Walter !!
[youtube][/youtube]
Ovo je bio najsugaviji prolaz u historiji Lige Prvaka kao i najkriminalnije suđenje!!!
P.S. Igra Barcelone u Londonu je bila na nivou qrca kao i igra Chelsea-ja u Barceloni !!!
Nije vazno....Vratit ce se Walter !!
Chelsea F.C.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Blue_He4rt je napisao/la:dobro, ako je tebi ono dobro kakva je onda igra Barcelone
[youtube][/youtube]
Nije vazno....Vratit ce se Walter !![/quote]
zar HRT ima ovako lude komentatore
Za zivot cijeli!
Sanjam Milan, odprilike, ovakav u narednoj sezoni.

Pa ministre kud ćeš Alexisa Sancheza na centralnog ?
Gignac je ubica, prepredobar igrač, Bale je odličan također, a i Rafinha nije loš bek. Fino si to posložio.
Gignac je ubica, prepredobar igrač, Bale je odličan također, a i Rafinha nije loš bek. Fino si to posložio.
Sanchez se rotira sa Gignacom i Patom (ovisno od trenutne forme i kondicije), ali su mi trenutno Flamini, Becks i Ronaldinho, što povrijeđeni što kartonirani, pa je Sanchez "upao" kao alternativa.Bosco je napisao/la:Pa ministre kud ćeš Alexisa Sancheza na centralnog ?![]()
Osvojio sam upravo duplu krunu, sada kreće pohod ka Ligi prvaka.
Koji je ovo Manager, devetka ili desetka. Ne propusti da dovedeš Diega Buonanottea, a ako je desetka obavezno dovedi Italijana Marca Verattija, Vaclava Kadleca i odličan, a jeftin štoper ti je Miles Addison. Eto par savjeta od mene. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.