Dobijo bi qurac u usta da je Zrinjski ispo.u 1 kolu prosle godine ,e to bi dobio a sad si dobio.100.000,cuj odkud ta prica ,dala ti UEFA onako iz dosade ,pa dobio si na osnovu Zrinjskog.Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:33Ništa Sarajevu neće pomoći uspjeh Borca i Zrinjskog, tu priču ne znam ko je izmislio. Oni prave uspjehe, dolaze do više para, primamljiviji su ozbiljnim igračima, primamljiviji stranom tržištu i to je nekom drugom klubu u državi dobro? Ne mogu da vjerujem u kakve banalne stvari me neko ubjeđuje. Na kraju krajeva, šta su dobro Hajduku donijeli uspjesi Dinama i Partizanu uspjesi Zvezde? O čemu ti pričaš?BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:01Ti znac navijas i protiv drzavnog koeficijenta i da neki klub prodje sto dalje i omoguci laksi put svima i plus sto svaki klub dobije novac...To moze samo glupi navijac. .Eto trebo bi navijat za skandinavce ili neke lijeve nego za nase .Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:46
Netačno. Pravi navijač uvijek navija protiv svog rivala. Bayern i PSG kad su igrali finale LP, cijela Njemačka (izuzev navijača Bayerna) je navijala za PSG, a cijela Francuska (izuzev navijača PSG-a) je navijala za Bayern. Sasvim normalna pojava u svijetu fudbala, samo kod nas se navija za rivalske klubove u ligi i za komšijske države. Najgluplji narod na planeti.
Premijer liga BiH - aktuelno
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Batistuta i Nodi su nacionalne sramote. Svako normalan ovdje, neovisno o navijačkoj pripadnosti, se stidi ove dvojice i njihovih nebuloza.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Da bi ja tebe mogao ozbiljno shvatiti i diskutovati s tobom o bilo čemu, prvo moraš naučiti osnove gramatike svog jezika. Tek kad to savladaš mogu ti objasniti neke kompleksnije stvari. JbgBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:40Dobijo bi qurac u usta da je Zrinjski ispo.u 1 kolu prosle godine ,e to bi dobio a sad si dobio.100.000,cuj odkud ta prica ,dala ti UEFA onako iz dosade ,pa dobio si na osnovu Zrinjskog.Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:33Ništa Sarajevu neće pomoći uspjeh Borca i Zrinjskog, tu priču ne znam ko je izmislio. Oni prave uspjehe, dolaze do više para, primamljiviji su ozbiljnim igračima, primamljiviji stranom tržištu i to je nekom drugom klubu u državi dobro? Ne mogu da vjerujem u kakve banalne stvari me neko ubjeđuje. Na kraju krajeva, šta su dobro Hajduku donijeli uspjesi Dinama i Partizanu uspjesi Zvezde? O čemu ti pričaš?BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:01
Ti znac navijas i protiv drzavnog koeficijenta i da neki klub prodje sto dalje i omoguci laksi put svima i plus sto svaki klub dobije novac...To moze samo glupi navijac. .Eto trebo bi navijat za skandinavce ili neke lijeve nego za nase .
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Batistuta, druze, cijenim te , ali ovo sto pises je u najmanju ruku sramotno...BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:40Dobijo bi qurac u usta da je Zrinjski ispo.u 1 kolu prosle godine ,e to bi dobio a sad si dobio.100.000,cuj odkud ta prica ,dala ti UEFA onako iz dosade ,pa dobio si na osnovu Zrinjskog.Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:33Ništa Sarajevu neće pomoći uspjeh Borca i Zrinjskog, tu priču ne znam ko je izmislio. Oni prave uspjehe, dolaze do više para, primamljiviji su ozbiljnim igračima, primamljiviji stranom tržištu i to je nekom drugom klubu u državi dobro? Ne mogu da vjerujem u kakve banalne stvari me neko ubjeđuje. Na kraju krajeva, šta su dobro Hajduku donijeli uspjesi Dinama i Partizanu uspjesi Zvezde? O čemu ti pričaš?BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:01
Ti znac navijas i protiv drzavnog koeficijenta i da neki klub prodje sto dalje i omoguci laksi put svima i plus sto svaki klub dobije novac...To moze samo glupi navijac. .Eto trebo bi navijat za skandinavce ili neke lijeve nego za nase .
Non-stop pominjes tih pisljivih 100 milja, jarane kad citas sa strane vrlo degutantno zvuci, ne zelim ti bukvalno reci na sta to lici, ali brate da ti se obrazi zacrvene...
Preskoci, odmori ili ovoj temi ne prilazi na taj nacin...
Za 100 hiljada...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ko onaj kladioničar kad nabraja glavne gradoveVirtu4l je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:34DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 jul 2026, 20:19Ma svi smo isto pomislili dok nismo pogledali na google, samo se sad malo pravimo pametni. Jeb.ote otkud je.bena Mura u Hrvatskoj.
Da su mi postavili pitanje na kvizu za milion dolara, ja bih kao iz topa ispalio da je u Sloveniji. Ponajviše zbog kladionice, znam da u prvoj ligi Slovenije ima NK Mura.![]()
Je.biga još se deset dana priča kako Željezničar ide na pripreme u Sloveniju i onda lik napisa Hrvatska pa ko se ne bi provalio.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Hoce li iko od igraca u Zelji ostati da nece sa juniorima igrati ovu sezonu?
Kaze nacionalna sramota, a predstavlja se kao clan grupe koja bojkotuje repku
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- BatistutA19
- Kontakt:
Pisem realno a ne samo izigravat zrtvu eo niko nije odg za namjesten kup.sa Sirokim,svi su preskocili to..Sto se tice pisanja mogu ja i pisat i nepisat svedno mi.Ovdje i jest problem opcenito.samo misli neko da je on najpametniji i samo da je on u pravu a kad mu okrenes kontru cudno im.Vanja8 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:47Batistuta, druze, cijenim te , ali ovo sto pises je u najmanju ruku sramotno...BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:40Dobijo bi qurac u usta da je Zrinjski ispo.u 1 kolu prosle godine ,e to bi dobio a sad si dobio.100.000,cuj odkud ta prica ,dala ti UEFA onako iz dosade ,pa dobio si na osnovu Zrinjskog.Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:33
Ništa Sarajevu neće pomoći uspjeh Borca i Zrinjskog, tu priču ne znam ko je izmislio. Oni prave uspjehe, dolaze do više para, primamljiviji su ozbiljnim igračima, primamljiviji stranom tržištu i to je nekom drugom klubu u državi dobro? Ne mogu da vjerujem u kakve banalne stvari me neko ubjeđuje. Na kraju krajeva, šta su dobro Hajduku donijeli uspjesi Dinama i Partizanu uspjesi Zvezde? O čemu ti pričaš?
Non-stop pominjes tih pisljivih 100 milja, jarane kad citas sa strane vrlo degutantno zvuci, ne zelim ti bukvalno reci na sta to lici, ali brate da ti se obrazi zacrvene...
Za 100 hiljada...![]()
Ovdje napokon trebaju malo.i admini pocet djelovat ako.misli se forum drzat u nekom zdravom pravcu i zadrzat navijace svih klubova jer mnogim se tolerise puno toga ,onda bi bila zdrava sportska tema..Hvala i laku noc !!
Papci mozete ga nodiju pofamflati
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Ocigledno i sad ne shvatas sta si pisaso...Nije uopste bitno ostalo, ali ako ti ne kontas koliko odvratno to zvuci onda ti ja nemam namjeru ni objasnjavati...BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 23:03Pisem realno a ne samo izigravat zrtvu eo niko nije odg za namjesten kup.sa Sirokim,svi su preskocili to..Sto se tice pisanja mogu ja i pisat i nepisat svedno mi.Ovdje i jest problem opcenito.samo misli neko da je on najpametniji i samo da je on u pravu a kad mu okrenes kontru cudno im.Vanja8 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:47Batistuta, druze, cijenim te , ali ovo sto pises je u najmanju ruku sramotno...BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:40
Dobijo bi qurac u usta da je Zrinjski ispo.u 1 kolu prosle godine ,e to bi dobio a sad si dobio.100.000,cuj odkud ta prica ,dala ti UEFA onako iz dosade ,pa dobio si na osnovu Zrinjskog.
Za 100 hiljada...![]()
Ovdje napokon trebaju malo.i admini pocet djelovat ako.misli se forum drzat u nekom zdravom pravcu i zadrzat navijace svih klubova jer mnogim se tolerise puno toga ,onda bi bila zdrava sportska tema..Hvala i laku noc !!
Iskreno mi je zao jer sam zaista mislio da imas neke inteligentnije poglede na sveukupnu situaciju...
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Dobro je nodi gurnuo svoju agenciju da pomogne zelji
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- prisonbreak
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:04Sreca pa je ovaj batistuta izuzetak, ostatak ozracenih je normalan
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Batistuta gabrijele za tebe je nodi tele
- BiHSportman
- Kontakt:
Batistuta Gabrijele za tebe je Nodi Pele.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Glavni štimači po kantonalnoj ligi nešto se*u. Mislio sam da su Cimljani zagorili sa pravdanjem chetalja, ali radioaktivni su i njih premašili. Nije mi jasno što se vi sekirate za koeficijent kad Evropu igrate jednom u 30 godina, ne tiče vas se.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:34U pravu si nije ovo istina za Siroki sve regularno bilo slucajno.izgubise na Kosevu u ligi a slucajno dobise u KupuDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:31Ti veze sa životom nemaš a kamoli sa fudbalomBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:24
A sute kad daju Sirokom.bodove u Sarajevu da ne ispadnu iz lige a onda za nekoliko dana lagano pobijede Siroki u finalu kupa,to je posteno..Vidjet cemo u Cetvrtak daj boze da prodju i oni i Velez.Sve neko kriv a uzme a kiksas rfotiv Radnika ,Rudara izgubis 5 bodova samo u te 2 utakmice.
Haha yebem ti postenje.,Horde Zla nisu htjeli taj slavit namjesteni kup
.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
O čemu vi diskutujete majko moja mila I draga.
Dragi Bati popusti i ti malo sta si zapeo ko bos u trnje
A ovaj nodi kaze za nas da bojkotujemo repku
Doduse u pravu si,ne damo stadion,ne damo tribine,pravimo probleme pred savezom,pravimo namjerne kazne i probleme na utakmicama...
Dragi Bati popusti i ti malo sta si zapeo ko bos u trnje
A ovaj nodi kaze za nas da bojkotujemo repku
Doduse u pravu si,ne damo stadion,ne damo tribine,pravimo probleme pred savezom,pravimo namjerne kazne i probleme na utakmicama...
Jutro diletanti 

.png)