Premijer liga BiH - aktuelno
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ti znac navijas i protiv drzavnog koeficijenta i da neki klub prodje sto dalje i omoguci laksi put svima i plus sto svaki klub dobije novac...To moze samo glupi navijac. .Eto trebo bi navijat za skandinavce ili neke lijeve nego za nase .Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:46Netačno. Pravi navijač uvijek navija protiv svog rivala. Bayern i PSG kad su igrali finale LP, cijela Njemačka (izuzev navijača Bayerna) je navijala za PSG, a cijela Francuska (izuzev navijača PSG-a) je navijala za Bayern. Sasvim normalna pojava u svijetu fudbala, samo kod nas se navija za rivalske klubove u ligi i za komšijske države. Najgluplji narod na planeti.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
.Ja u Europi navijam za svaki klub koji nam dize drzavni koeficijent i na racun Zrinjskog su dobili svi po 100 000 ali hajd ti glupom navijacu objasni to.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Na kojem si ratištu bio?BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
.Ja u Europi navijam za svaki klub koji nam dize drzavni koeficijent i na racun Zrinjskog su dobili svi po 100 000 ali hajd ti glupom navijacu objasni to.
Da li četnička zločinačka djeca danas orgijaju dijelom Bosne i skandiraju imena kasapina? Navijaš za đelate svog naroda. Ti si definicija zašto pričaju viceve o nama. Genocid ti počinili nad tvojim narodom, danas veličaju izvršioce i ruše državu a ti bi mir uspostavljao. Evo 30 godina smo glumili merhametli narod pa na kraju kad podvučeš crtu vidis da smo samo ispušiči qrčinu. Mjenjaj taktiku budalo nakon 30 godina.
Neke stvari se ne prodaju ni radi fudbala ni radi novca.
BRATSTVO GRAČANiCA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sreca pa je ovaj batistuta izuzetak, ostatak ozracenih je normalan
Donde esta la Grbavica?
The saddest thing in life is wasted talent.
- BatistutA19
- Kontakt:
Sigurno pravi sportista poput npr Lukica sa kucnim odgojem nije navijo za Italiju ,tako i sportski radnik i navijac a naravno da imas idiota svugdje.DamirT je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:57Pa i oni su navijali za Italiju u barazu, ali im nisu mrske pare od Jurkasa sa SP-a. Yebi ih, samo ih treba musti.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Batistuta strikes again 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa kad njihov klub redovno ispada u prvim pretkolima i ne moze im ni dragi Bog pomoc da izbace nekog, onda ih ne zanima vise ni koeficijentBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
Pa nije, prvenstveno jer mu otac nije nacionalista. Ocito ga je tako i odgojio. Ovo govorim zbog navijaca Borca.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:04Sigurno pravi sportista poput npr Lukica sa kucnim odgojem nije navijo za Italiju ,tako i sportski radnik i navijac a naravno da imas idiota svugdje.DamirT je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:57Pa i oni su navijali za Italiju u barazu, ali im nisu mrske pare od Jurkasa sa SP-a. Yebi ih, samo ih treba musti.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa možda bi se i navijalo za nase klubove da nisu poklopili NSBiH i da nemaju 2 3 svoje qurve u ligi koje se sklanjaju.
Sreća pa ste vi poštenjačine
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Jos imaju obraza i javiti se. Poklopi se i sto ti kolega rece uzivaj u pisanju po svima u ligi ako vam to već pricinjava zadovoljstvo.
- BatistutA19
- Kontakt:
Marokanci58 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:03Na kojem si ratištu bio?BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
Da li četnička zločinačka djeca danas orgijaju dijelom Bosne i skandiraju imena kasapina? Navijaš za đelate svog naroda. Ti si definicija zašto pričaju viceve o nama. Genocid ti počinili nad tvojim narodom, danas veličaju izvršioce i ruše državu a ti bi mir uspostavljao. Evo 30 godina smo glumili merhametli narod pa na kraju kad podvučeš crtu vidis da smo samo ispušiči qrčinu. Mjenjaj taktiku budalo nakon 30 godina.
Neke stvari se ne prodaju ni radi fudbala ni radi novca.
Da ti odgovorim ja ,ja nisam djete imam 27 mjeseci rata ali 1 borbene linijde,sa 18 god sam u rat otiso,bio sam na ratistu BUSOVACA VITEZ TESLIC ZAVIDOVICI VOZUCA i ranjen na Vozuci...I sta ces ti meni pricat o nekom patriotizmu ratistu .
Ti svi sto vole drzavu su najveci bilmezi kojih u ratu ni na mapi niyu bili ,fol Komsic Zlatni Ljiljan neki ma on je obican bilmez koji je uzeo 2 miliona koji prodaju pricu glupim ljudima poput tebe.
Nije trebalo krast nije se trebalo talit sa tzv tim neprijateljima drzave prije 25 god e tad je trebalo taktiku igrat za drzavu a sad mozes popusit qurac imas ovo sto imas i nista se ne pitas ,nemas ni vojske mozes mlatit usima i jedni i drugi i treci i u svom.toru glumit ratnike a realno nista sprovest ne moze niko a kome to odgovara ovako tim tzv laznim patriotima.
- BatistutA19
- Kontakt:
A sute kad daju Sirokom.bodove u Sarajevu da ne ispadnu iz lige a onda za nekoliko dana lagano pobijede Siroki u finalu kupa,to je posteno..Vidjet cemo u Cetvrtak daj boze da prodju i oni i Velez.Sve neko kriv a uzme a kiksas rfotiv Radnika ,Rudara izgubis 5 bodova samo u te 2 utakmice.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:05Pa kad njihov klub redovno ispada u prvim pretkolima i ne moze im ni dragi Bog pomoc da izbace nekog, onda ih ne zanima vise ni koeficijentBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Da se ovaj nije iskrcao sa onog kruzera u Zadru?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ti veze sa životom nemaš a kamoli sa fudbalomBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:24A sute kad daju Sirokom.bodove u Sarajevu da ne ispadnu iz lige a onda za nekoliko dana lagano pobijede Siroki u finalu kupa,to je posteno..Vidjet cemo u Cetvrtak daj boze da prodju i oni i Velez.Sve neko kriv a uzme a kiksas rfotiv Radnika ,Rudara izgubis 5 bodova samo u te 2 utakmice.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:05Pa kad njihov klub redovno ispada u prvim pretkolima i ne moze im ni dragi Bog pomoc da izbace nekog, onda ih ne zanima vise ni koeficijentBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
Doktor za retardaciju.
- BatistutA19
- Kontakt:
Sarajevo-Siroki finale kupa hajd reci da je to posteno???
Sarajevo pusta Sirokom u ligi na Kosevu utakmicu da e ispadnu iz lige i posle dobija Siroki i uzima KUP ..Pa cak Horde zla to nisu htjeli slavit yebo te i onda pricas o postenju.
Ništa Sarajevu neće pomoći uspjeh Borca i Zrinjskog, tu priču ne znam ko je izmislio. Oni prave uspjehe, dolaze do više para, primamljiviji su ozbiljnim igračima, primamljiviji stranom tržištu i to je nekom drugom klubu u državi dobro? Ne mogu da vjerujem u kakve banalne stvari me neko ubjeđuje. Na kraju krajeva, šta su dobro Hajduku donijeli uspjesi Dinama i Partizanu uspjesi Zvezde? O čemu ti pričaš?BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:01Ti znac navijas i protiv drzavnog koeficijenta i da neki klub prodje sto dalje i omoguci laksi put svima i plus sto svaki klub dobije novac...To moze samo glupi navijac. .Eto trebo bi navijat za skandinavce ili neke lijeve nego za nase .Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:46Netačno. Pravi navijač uvijek navija protiv svog rivala. Bayern i PSG kad su igrali finale LP, cijela Njemačka (izuzev navijača Bayerna) je navijala za PSG, a cijela Francuska (izuzev navijača PSG-a) je navijala za Bayern. Sasvim normalna pojava u svijetu fudbala, samo kod nas se navija za rivalske klubove u ligi i za komšijske države. Najgluplji narod na planeti.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:09Ovo je kod nas najzalosnije, svi uspjjesi i slavlja navijaca glupih su tudji porazi opcenito navijaci su postale politicke marionete ponavljaju za politicarima recenice a sve ko neki patriote lazne ..Glupom navijacu je najveca radost su porazi drugih klubova ,to je zalosno da mu je to.sva navijacka sreca
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 jul 2026, 20:19Ma svi smo isto pomislili dok nismo pogledali na google, samo se sad malo pravimo pametni. Jeb.ote otkud je.bena Mura u Hrvatskoj.
Da su mi postavili pitanje na kvizu za milion dolara, ja bih kao iz topa ispalio da je u Sloveniji. Ponajviše zbog kladionice, znam da u prvoj ligi Slovenije ima NK Mura.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- BatistutA19
- Kontakt:
U pravu si nije ovo istina za Siroki sve regularno bilo slucajno.izgubise na Kosevu u ligi a slucajno dobise u KupuDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:31Ti veze sa životom nemaš a kamoli sa fudbalomBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:24A sute kad daju Sirokom.bodove u Sarajevu da ne ispadnu iz lige a onda za nekoliko dana lagano pobijede Siroki u finalu kupa,to je posteno..Vidjet cemo u Cetvrtak daj boze da prodju i oni i Velez.Sve neko kriv a uzme a kiksas rfotiv Radnika ,Rudara izgubis 5 bodova samo u te 2 utakmice.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:05
Pa kad njihov klub redovno ispada u prvim pretkolima i ne moze im ni dragi Bog pomoc da izbace nekog, onda ih ne zanima vise ni koeficijent
Haha yebem ti postenje.,Horde Zla nisu htjeli taj slavit namjesteni kup
.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Marsiano, mnon46, prisonbreak, rishovski, tutankamon1905, Vanja8 i 13 gostiju.

.png)