OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Tuzla950
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Tuzla950 » 07 jun 2012, 20:13

Bilo bi odlično kad bi ste uradili udarni trans Apači ;) jedan,a ne 3-4 :)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 jun 2012, 20:42

Tuzla950 je napisao/la:Bilo bi odlično kad bi ste uradili udarni trans Apači ;) jedan,a ne 3-4 :)
Ko je rekao da ga nemamo? :D

Udarni trans je tu, još u 95-tim napravljen ;)

Ali je previše bakljada pretrpio , pa nismo htjeli da bude izložen i ovoj da izgori sav haha :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 07 jun 2012, 21:39

[/img]
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Tuzla950 je napisao/la:Bilo bi odlično kad bi ste uradili udarni trans Apači ;) jedan,a ne 3-4 :)
Ko je rekao da ga nemamo? :D

Udarni trans je tu, još u 95-tim napravljen ;)

Ali je previše bakljada pretrpio , pa nismo htjeli da bude izložen i ovoj da izgori sav haha :D
slika ovaj udarni trans je jos u zivotu :D
OFK Gradina Srebrenik

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 07 jun 2012, 22:36

Brcko87 je napisao/la: ovaj udarni trans je jos u zivotu :D
Koji?Gornji ili donji :P :P :P :P ?

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 07 jun 2012, 22:46

Tuzla950 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la: ovaj udarni trans je jos u zivotu :D
Koji?Gornji ili donji :P :P :P :P ?
donji :D ..proso je utakmica i utakmica.. :D ,,gornji nije vise u zivotu kao i ovoliki broj apacha :D ..bila su ovo lijepa vremena kad su apachi bili neko i nesto na navijackoj sceni bih..
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 jun 2012, 21:15

Znal ko rezultat famos sask-gradina??Na poluvremenu je bilo 1-0..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 jun 2012, 10:18

2-1 . Turudija strijelac za Gradinu.

Šta se drugo moglo očekivati. Neće naši se izlagati riziku i davati maximum pa da se povrijede.

A pripreme za naredni dio sezone bi trebale početi početkom jula ili krajem juna.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jun 2012, 11:22

.. i Juniori i Kadeti su šampioni u svojoj ligi. Inače bili su i ''branioce'' te titule od prošle sezone, ali nisu tad mogli ući jer seniorski tim vuče za sobom i kadete te juniore.

:D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jun 2012, 13:04

ja se sjecam onih godina kad ste bili u prvoj ligi udarni trans vam je bio onaj APACHI BABUNOVICI... gdje vam je sad taj trans?..davno je to bilo ebiga 96-97 i te godine
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 jun 2012, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jun 2012, 13:11

Brcko87 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma kako cujem prica se da je najbolje opalio husara vasim ulaskom posto covjek ima preko dvadeset igraca i valja svima nac klub tako da ce vjerovatno par igraca u gradinu..tu je i dzafic :D nehljeb
ma samo da dzafic nam nedodje,,imamo dosta kvalitetnije igrace u napadu od njega,,smajlovica,,brzog,,turbica,,napad nam moze igrat premijer ligu,,imamo golmana za premijere i mitrovica u odbrani,,na sredini nikog kvalitetnog za premijere.. :D realno nam treba jedno 8 novi igraca.. :D sigurno ce neki husarini igraci da igraju za nas,,a sad sta ce nas zadesit,,ima on i dosta skvarta igraca,,kao npr dzavic,,gdje god je igro ta ekipa nije dobro zavrsila :D ..
zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jest
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 jun 2012, 13:17

SaltCityAttack je napisao/la:zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jest
Što ne bi igrao, 1982. godište

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jun 2012, 13:20

SaltCityAttack je napisao/la:ja se sjecam onih godina kad ste bili u prvoj ligi udarni trans vam je bio onaj APACHI BABUNOVICI... gdje vam je sad taj trans?..davno je to bilo ebiga 96-97 i te godine
Ha ha . Zezaš se ili šta ? :D btw: Tad je veći dio Apača bio iz ''Babunovića'' i iz naselja ''Bare''.
Evo slika iz tog perioda (utakmica protiv Sarajeva)
Eto udarnog :D
slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jun 2012, 13:23

ma ne zezam te znam za taj trans, ali imali ste i APACHI BABUNOVICI 100%... Ja ne znam sta znaci Babunovici da li je to neko tu naselje kod vas ili sta vec..uglavnom tih godina ste imali okacen taj trans 100%...pitaj starije svoje navijace ebiga oni ce ti mozda reci, ali imali ste ga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jun 2012, 13:26

sony_91 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jest
ma ne znam brate koje je gosiste eto mladji je od mene 2 godine, a ja vec osjetim da ja nebi mogo :)...pa evo i Okanovic kod nas je mladji od njega pa vec se osjetilo kod njega kad je usao u godine ..tako i drugi Crnogorac, Lemesic,Nikolic i td.. sve su to igraci njegovih godina ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 11 jun 2012, 13:57

SaltCityAttack je napisao/la:ja se sjecam onih godina kad ste bili u prvoj ligi udarni trans vam je bio onaj APACHI BABUNOVICI... gdje vam je sad taj trans?..davno je to bilo ebiga 96-97 i te godine
Hooligans group Apachi :P :P :P :P (zezam se).

Vidjećemo vas u sezoni koja slijedi ;)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 jun 2012, 17:04

SaltCityAttack je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
ma ne znam brate koje je gosiste eto mladji je od mene 2 godine, a ja vec osjetim da ja nebi mogo :)...pa evo i Okanovic kod nas je mladji od njega pa vec se osjetilo kod njega kad je usao u godine ..tako i drugi Crnogorac, Lemesic,Nikolic i td.. sve su to igraci njegovih godina ebiga
Turbića poznajem lično, živi može se čak reći potpuno sportski život, u tome je stvar ako me razumiješ. Nije problem koliko godina imaš nego koliko je tijelo spremno podnijeti napore a njega po prikazanom njegovo još nije izdalo ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jun 2012, 17:19

vidjet cemo u premijer ligi velika je razlika izmedu prve i premijer lige.iako ni u premijer ligi ne igraju sve premni fizicki igraci ima svugdje hamelja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jun 2012, 17:27

Adanalić bi vratio Čovića u rodni grad

Gradina iz Srebrenika, novi premijerligaš, u prelaznom roku planira osnažiti svoje redove. Svi u Srebreniku su zadovoljni s učinkom ekipe koja je osvojila titulu prvaka u Prvoj lgi F BiH, ali su svjesni činjenice kako u elitnom razredu našeg nogometa moraju dovesti nekoliko kvalitetnih pojačanja.

"Nama je faktički u svakoj liniji potreban po jedan igrač. Mehmedalija Čović, koji je rođen u Srebreniku, je slobodan igrač i mi bi ga rado doveli u svoje redove. U vezi bih uzeo Muamera Zoletića iz Slobode, a u napadu njegovog klupskog kolegu Jasmina Mešanovića. No, nećemo donositi ishitrene odluke i sve će biti u skladu sa mogućnostima", kaže trener Gradine Samir Adanalić.

Općina Srebrenik 21. juna organizuje feštu u povodu Dana općine, ali i u povodu ulaska Gradine u elitu. Stručni štab namjerava da prozivku za narednu sezonu obavi 26. juna.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 jun 2012, 18:13

upravu si drug,,bio je trans apachi babunovici,,to je naselje iz kojeg dolazi najveci broj apacha,,nesto kao kod vas crvene njive.. :)nije vise u zivotu,,ostao na tribini zadnju utakmicu premijer lige,, :D pa svaki tuzlak se sjeca tog transa.. :D
OFK Gradina Srebrenik

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 11 jun 2012, 18:15

ovo s apachima je bilo kad je na Grbavicu il na Kosevo dolazilo od 25-35 hiljada ljudi na derbi, danas toga nema, kao sto ni ovo sa Apachima nece biti u ovom izdanju kao sa slike ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.